Pluspunten

Goede communicatie, goede pijs-kwaliteit verhouding. Eten was helemaal top, we hadden het Luxe buffet met voor 1 persoon het vegatarische menu. Iedereen heeft ervan genoten en porties waren meer dan voldoende, we zullen zeker in de toekomst nogmaals bestellen.

Geen, helemaal tevreden.

Pluspunten

Geweldig was het Buffet. Het was heerlijk en de verzorging was super. Dank u wel , door jullie een makkelijke kerst.

Pluspunten

Perfect. Dag voor levering en afhalen sms ontvangen over tijdstip. Levering zeer goed. Eten, meer dan voldoende en erg lekker.

Pluspunten

volledig goed gekeurd keurig verzorgd netjes afgeleverd smaakte heerlijk alles was aanwezig

Pluspunten

Super service, heerlijk eten en veel keuze! Alles verliep op rolletjes, bezorgen en afhalen.

Pluspunten

het was allemaal prima!

ik vond het niks om 50 euro bezorg kosten te betalen.

Pluspunten

op tijd bezorgd ziet er verzorgt uit

i.p.v. de rookworst werd bij ons bijna niet gegeten, verse worst erbij (hadden we zelf gemaakt) deze gingen volledig op.

Pluspunten

Heerlijke stamppotten en vlees, meer dan voldoende! Meer dan een aanrader.

Pluspunten

Wij hebben erg genoten van uw buffet, het was heerlijk, en er was meer dan voldoende! Graag tot een volgende keer.

Pluspunten

super service, voldoende en goed eten. overheerlijk stokbrood.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks dat de catering 2 dagen van te voren gebracht was, was alles heerlijk om te eten en nog steeds vers.

Misschien wat grotere opscheplepels voor vlees etc.

Pluspunten

Goede service en prima kwaliteit

Pluspunten

Een goed verzorgde maaltijd, zonder tekort. Er was meer dan genoeg voor iedereen. Op tijd en goed afgeleverd. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen Goede service, duidelijke uitleg Alles erop en eraan Goede prijs Lekker eten Zeer veel variatie 100% waar voor je geld

Pluspunten

goede communicatie over keuze en leveren

Pluspunten

levering van het kerst buffet na sms punctueel op tijd. kwaliteit eten prima, genoeg voor 20 personen, glutenvrij zeer goed geregeld,ook het opwarmen van een aantal schalen ging zeer goed met de warmhoudschalen en de meegeleverde gel blikjes. De overgebleven salades waren na een paar dagen nog steeds smakelijk en knapperig.. Dit was voor het eerst, maar zeker niet de laatste keer, dat wij een bestelling plaatsen bij de Buffetten Boer

nee, alles was prima geregeld

Pluspunten

Goede kwaliteit gerechten, porties meer dan voldoende, uitstekende logistiek en komen hun afspraken na. Juiste verhouding prijs en kwaliteit

Houdt dit niveau van de organisatie vast.

Pluspunten

Alles heel goed verzorgd, op tijd bezorgd, vlees/visbuffet erg lekker.

Pluspunten

Was goed. 5 sterren

Iets meer groentes in plaats van vlees was ook prima geweest.

Pluspunten

Ideaal dat de levertijd exact wordt aangegeven. Lekker eten, voldoende, goede kwaliteit. Handig met al het materiaal, waaronder de opwarmbakken met branders. Fijn dat de vuile vaat ook weer op een aangegeven tijdstip werd opgehaald. Wij zijn zeer tevreden en dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Wellicht de mogelijkheid aangeven dat er van een bepaald gerecht meer besteld kan worden of een soort keuzemenu.

Pluspunten

Alles afspraken werden op tijd nagekomen. Goede kwaliteit eten, goede service. Zeer vriendelijke mensen.

Nvt

Pluspunten

Super heerlijk eten! Gemakkelijk in gebruik.

Perfect op deze manier ;-)

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd ondanks dat het op de vrijdagavond van de kerstvakantie was. Grote flexibiliteit met het definitieve aantal mee-eters en de betaling hiervoor. Het eten was ruim voldoende en erg smakelijk

Het was jammer dat er geen broodsoorten bij waren. Het is ons niet duidelijk of we dit er apart bij hadden moeten bestellen en hebben we snel dit zelf nog even in de winkel gehaald.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken