Pluspunten

Snelle reactie. Heerlijk eten. Keurig verzorgd en gepresenteerd. Royale porties.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima afspraken via de mail, snelle reactie bij wijzigingen, stipt op tijd en overheerlijk eten.

geen

Pluspunten

alles tot in de puntjes verzorgd. fijn dat het op de dag van gebruik bezorgd kan worden. Het is ook allemaal lekker.

Pluspunten

Buffet is super. Keurig op tijd bezorgd en netjes alles opgehaald. Boven alles, erg lekker en genoeg voor iedereen. Kom zeker terug bij dit bedrijf.

Niets

Pluspunten

Ze kwamen op tijd het buffet brengen en ook op de afgesproken tijd weer ophalen. Het eten was erg lekker en we hadden meer dan genoeg. Er was veel keuze en voor ieder wat wils.

Pluspunten

Kwaliteit eten was goed, netjes op tijd bezorgd.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede communicatie. Aflevering op afgesproken tijdstip Buffet was goed verzorg, compleet en lekker. Iedereen ging met goed gevulde maag weer huiswaarts Ophalen van spulen ook weer conform afspraak

Pluspunten

Wij hadden een heerlijk stampotbuffet! Het was lekker en goed!

Pluspunten

Tijdige bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijke stamppot en duidelijke informatie. Ik houd ervan!

Geen idee

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes geregeld. Alle gerechten waren gewoon heerlijk. Het vlees was mals, goed op smaak, de salades waren top, 3 soorten stokbrood en ook nog eens super vers en totaal geen zorgen om de afwas. De instructies waren duidelijk hoe alles op te warmen. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Flexibiliteit voor omruilen van gerechten uit bijvoorbeeld andere menu's. Hadden nu de rijstschotel waarvan ik op voorhand wist dat hier veel van over zou blijven. Maar nogmaals, verder vol lof.

Pluspunten

Gisteren voor de vijfde keer met onze familie mogen genieten van een heerlijk buffet. Deze keer het Keuze is reuze buffet. Het was weer meer dan genieten en iedereen heeft gesmuld. Door de perfecte afhandeling m.b.t. de bezorging, de afhandeling en vriendelijke medewerking, gaan wij ieder jaar weer zonder stress de kerstperiode in. Volgend jaar zeker weer!

Vertel, naast schriftelijke, mondeling bij aflevering goed de benodigde instructies (op tijd verwarmen bv)

Pluspunten

vriendelijk personeel en prima eten

het duurt langer voor het eten warm is als gezegd.

Pluspunten

Lekker eten, goeie service

Pluspunten

Wij hadden het 'luxe buffet' besteld, echt heerlijk allemaal, goed voor elkaar, werd netjes nog warm bezorgd, dus een half uurtje met branders eronder en wij konden eten. Kwaliteit super goed..

In de wintermaanden, meer rijst en aardappelschotel en minder salades.

Pluspunten

Het eten was super, en de bezorger super vriendelijk, echt een aanrader !!

Kan niks noemen!

Pluspunten

Snelle levering, netjes op tijd, nette prijzen.

Eten was niet goed warm. Gehaktballen waren koud. De warmhouders stonden niet allemaal goed aan (branden niet allemaal).

Pluspunten

Het buffet is heel lekker.

extra kosten voor het tijdsblok moet verlagen.

Pluspunten

Goed ver zorgt een dikken voldoende

Pluspunten

Ruim voldoende eten was goed, heerlijke salades ,service en communicatie ook heel prettig, we moesten een aantal keren wijzigen ,kregen gelijk reactie en werd met ons mee gedacht.

Wij hielden wel heel.veel brood en salades over. Misschien ietsje minder leveren.

Pluspunten

Heerlijk eten het was geweldig geregeld.

Zou ze zo niet weten

Hogebrinkerweg 12