Pluspunten

Heerlijk eten het was geweldig geregeld.

Zou ze zo niet weten

Pluspunten

Top!! Erg lekker en prima geregeld.

Pluspunten

Het eten was super lekker . Alles was heel goed geregeld . Mensen op ons feestje gaan dit ook zeker doen .

Pluspunten

Het is prima gegaan. Prettig contact een vlotte bezorging en heerlijk eten. Iedereen heeft het zich goed laten smaken,we hebben geen onvertogen woord gehoord. Prima geregeld allemaal en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Wij waren heel tevreden en onze gasten ook. Heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Pluspunten

Het was perfect. Keurig op tijd. Ruim voldoende eten en voor elk wat wils. Super

Alleen de kruidenboter was wat weinig, maar dit is een formaliteit.

Pluspunten

Komen afspraken na. Alles was super geregeld, eten was zeer goed en voldoende. Ga zo door!

We kunnen geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Super positieve ervaring. Lekker eten, goed warm geleverd

Pluspunten

Kwaliteit en smaak waren top .

Hengsels van warm houdpannen schoonmaken .Deze waren kleverig van de stickerlijm

Pluspunten

- communicatie - lekker eten - prijs

- achteraf betalen met factuur - eten werd warm bezorgd maar was niet echt warm - weinig zuur bij stamppotbuffet.

Pluspunten

heerlijk eten en goede bezorging. Hele vrendelijke man die het bracht.

Pluspunten

Netjes verzorgd Geen koelkast nodig Goede smaak

Prima Jammer dat we al een paar keer niet meer konden bestellen voor een bbq. We wachten altijd het weer af.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijskwaliteit verhouding prima

ik vond de aardappeltjes wat zacht geworden en de salades in de zwarte bakken tonen niet zo.

Pluspunten

Wij en ons gezelschap zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid. Is voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. De chauffeurs waren heel klantvriendelijk en aardig.

Pluspunten

Prima kwaliteit en exact op tijd geleverd en opgehaald. Complimenten!!

Pluspunten

Prima op tijd, vriendelijke bezorger nam alle tijd om uit te leggen wat er in de bakken zat. eten was prima

misschien waarschuwen, dat er bij het verwijderen van de deksels van de warmhoudbakken redelijk veel condens kan vrijkomen en je zoals wij hadden een natte vloer krijgt.

Pluspunten

Keurig op tijd aangeleverd en opgehaald, Prima prijs kwaliteit verhouding, echt bestek (geen plastik)

Pluspunten

Kwaliteit eten uitstekend. Vlees en salades erg goed. Ruim voldoende hoeveelheid. Hygienisch. Levering netjes en op tijd.

Niets. Wel een oven nodig voor het stokbrood. Dit is niet lekker wanneer het niet even wordt opgewarmd.

Pluspunten

helemaal top geregeld.

niets

Pluspunten

Heerlijke gerechten. Meer als voldoende. Fijne bezorging. Prima kwaliteit- prijs verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zag er goed verzorgd uit, eten was goed behalve de rollade.

Misschien idee om kaartjes bij de gerechten te doen wat het is. Bij de opmerkingen stond dat als je meer dan 25 personen hebt, dat het warm aangeleverd zou worden, zodat je gelijk kon beginnen op de tijd dat je aangeeft, helaas moesten we zelf dus verwarmen, dan ben je toch weer even druk mee wat ik juist niet wilde. En een minpuntje was de rollade, die vond iedereen vrij vet, bleef dus ook veel van over.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken