Pluspunten

Kwaliteit en hoeveelheid eten. Kwaliteit van bezorging en ophalen. Kwaliteit van verpakken. Allemaal top!!

N.v.t.

Pluspunten

Helemaal top. Lekker eten. Veel keus. Makkelijke site. Alles erop en eraan voor een hele scherpe prijs

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit eten!

Nvt

Pluspunten

alles, eten heerlijk, alles op tijd geleverd, en we hadden speciale wensen betreft levering. we wilde het eten warm om een bepaalde tijd, alles perfect geregeld! bezorger was op tijd en heerlijk en voldoende eten!

Niets

Pluspunten

Goede kwaliteit van eten. Goede prijs - kwaliteit Meedenkend Komt afspraken na Makkelijk benaderbaar en goede communicatie

Pluspunten

allemaal positieve reacties van onze gasten het smaakte heerlijk voor mij persoonlijk had het wel iets minder zout gemogen dat komt omdat k bijna geen zout gebruik netjes op tijd bezorgt

Pluspunten

Prima kwaliteit, stipt op tijd. Wij zij erg tevreden!! En zeker voor herhaling vatbaar.

Bij het ophalen kreeg ik een sms bericht op onze vaste telefoonlijn, die vond ik erg onduidelijk. Het duurde even voor ik mij realiseerde dat het over ophalen van buffet ging.

Pluspunten

Super, alles op tijd geleverd. Prima communicatie. Eten prima en veel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eten was lekker

Grote opscheplepels meeleveren meer bestek en borden ivm tweede keer opscheppen

Pluspunten

Netjes verzorgd op tijd geleverd en op afgesproken tijd alles weer opgehaald

Pluspunten

prijs/kwaliteit verhouding was erg goed Ook de bezorging en het ophalen was heel stipt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ik zou het niet weten. Was echt super.

Pluspunten

Zeer tevreden. Wij bestelden een Italiaans buffet. Alles werd tijdig geleverd, was zeer smakelijk en meer dan voldoende. Veel complimenten van de gasten. Een aanrader!

Pluspunten

Super in orde allemaal, iedereen heeft heerlijk gegeten

Pluspunten

Prima verzorgd

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd, voldoende en kwalitatief goed.

Iets aan de te zoute kant

Pluspunten

Zeer positief. Gasten waren content over het Italiaanse buffet.

Brood aanbod kan minder, had 1 krat brood over op een gezelschap van 63 personen.

Pluspunten

Heerlijk gegeten! En dat is natuurlijk het belangrijkste. Maar ook de communicatie met de Buffettenboer was prima. Het eten werd keurig op tijd gebracht, servies was goed verzorgd, en ook het ophalen ging soepel. Ik ben heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten was prima en voldoende.

Pluspunten

Het eten was erg lekker en alles zag er netjes uit.

Pluspunten

Het stamppot buffet was super lekker en ruim voldoende

Ga zo door!

Pluspunten

Alles was ontzettend positief van dit bedrijf. Vanaf het bestellen via internet, de vragen die ik telefonisch kon stellen. Het tijdstip, de vriendelijkheid van het personeel. In een woord fantastisch. Het eten was super, super. Heel erg lekker, goed verzorgd en zeker genoeg voor iedereen en voor ieder wat wil omdat ik het vlees/vis buffet had besteld. Wat over was is door de gasten en de familie mee naar huis genomen. Ik heb al verschillende mensen uw site doorgegeven. Zal u zeker in de toekomst nog aanbevelen. Al met al vind ik u zeker 5 sterren waard. Met vriendelijke groet.

Pluspunten

Alles keurig verzorgd. Het keuze reuze buffet heeft heerlijk gesmaakt en was ruim voldoende. Een echte aanrader!!!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken