Pluspunten

Alles keurig verzorgd. Het keuze reuze buffet heeft heerlijk gesmaakt en was ruim voldoende. Een echte aanrader!!!

Pluspunten

Fantastisch geregeld. Heerlijk eten. Echt een aanrader.

Pluspunten

op tijd gebracht. Lekker stampottenbuffet.

Pluspunten

Contact en het buffet waren super

Geen idee

Pluspunten

Goede communicatie. Goede service.

Geen.

Pluspunten

zeer goed, eten is zeer lekker en netjes bezorgd

Pluspunten

Goede levering. Lekkere gerechten voor een goede prijs. Er kon goed rekening gehouden worden met mijn noten- en pittenallergie.

Geef bij het kindermenu aan dat het om een kleiner portie gaat. Wij gingen ervan uit dat er kindergerechtjes bij zaten.

Pluspunten

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top.

Pluspunten

Vriendelijke bediening, aflevering en ophalen van het buffet etc keurig op tijd, duidelijke communcatie (duidelijke uitleg, goed bereikbaar), materiaal was netjes, eten zag er goed uit en smaakte lekker.

Pluspunten

Perfecte levering en uitleg. Het eten was enorm lekker. Meer dan voldoende eten. Volgende keer weer.

Pluspunten

het eten was prima ook op tijd geleverd en alles werd de volgende dag op de afgesproken tijd weer opgehaald.Er was voldoende alleen jammer dat de paste salade er niet bijzat maar verder niets dan lof

Pluspunten

Eten was super lekker, voldoende keus voor iedereen. Heerlijk, niet afwassen, alleen maar klaarzetten en afruimen. Prima service dmv sms bericht hoelaat men het komt brengen en halen.

Het was voor mij niet helemaal duidelijk of ook alle plastic bakjes (waar bijv. het bestek in geleverd werd) retour gestuurd moesten worden.

Pluspunten

Het eten was lekker en iedereen was tevreden. Zij houden rekening met de gewenste levertijden en de afwas wordt door hen gedaan. Makkelijker kan niet!

Pluspunten

snelle en flexibele service

op dit moment niet. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Lekker eten (Luxe buffet), ruime porties en alles online geregeld! Wij zullen hier zeker nogmaals gebruik van maken.

Misschien een toetjesbuffet opnemen in het aanbod?

Pluspunten

Alles goed geregeld en keurig op tijd.

Pluspunten

Goede service. Prima op tijd. Variatie en genoeg voor ht aantal personen. De 2 aparte voeding zoals gluten en halal waren keurig verpakt en daar ook van voldoende .

Misschien iets meer groente. We hadden het pakket de keuze is reuze

Pluspunten

Het eten was heerlijk. Goede smaak en alles was prima voorbereid. Echt van genoten!! Alles op tijd gebracht en weer opgehaald en geen afwas!!!!!

Pluspunten

Heerlijk eten, alles smaakte prima. Ideaal dat de vuile borden en bestek zo weer meegenomen worden.

We hadden erg veel stokbroden, en kwamen 1 kuipje kruidenboter te kort.

Pluspunten

Perfect geregeld allemaal

De hoeveelheden van de salade mogen wel minder

Pluspunten

Heerlijke stampotjes, heel handig te verwarmen. Iedereen vond t erg lekker , onze vegagasten hadden nog nooit zo lekker vegavlees gegeten. .Zonder afwassen terug in de dozen en t mocht buiten neergezet, zodat je er niet voor thuis hoefde te blijven! Ideaal en heerlijk!

Pluspunten

Duidelijke site, heldere communicatie, betrouwbaar. Het eten was goed en voldoende voor het opgegeven aantal mensen.

Brood mag verser, meer verse salades

Pluspunten

Compleet verzorgd. Goed eten. Royale porties. Maken waar wat ze zeggen.

Pluspunten

Alles verliep volgens ons verwachtingspatroon. Het eten was prima.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken