Pluspunten

veel goede reacties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verzorgd en op tijd bezorgd. Ruim voldoende en heerlijk van smaak.

Er was erg veel brood in verhouding.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Goede uitleg door aardige bezorger. Gasten waren aangenaam verrast. Heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar. Volgende dag alles weer keurig opgehaald

Pluspunten

Accurate levering. Ruim voldoende. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Aardige bezorgdienst. lekkere soepen.

Lunch zonder extra kosten bezorgen op de dag van consumptie.

Pluspunten

Lekker eten, genoeg stokbrood voor iedereen.

Met zoveel stokbrood mag er wel meer kruidenboter bij. Beter pas 1 brandgel potje aan doen zodat het al iets warm is zodat de andere 2 daarna aan kunnen en het langer warm is tijdens het eten.

Pluspunten

heerlijk eten en fijn dat het tot het laatste moment gewijzigd kan worden qua gasten. Wij gaan hier eerdaags zeker weer bestellen.

wellicht de spullen de volgende dag ophalen. Wij hadden het nodig op vrijdag en op maandag werd de vuiler vaat opgehaald.

Pluspunten

Iedereen was zeer te spreken over het heerlijke buffet! Eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste. - Goed op de hoogte gehouden - Prima portionering - Top service Kortom een aanrader!

- iets minder brood leveren maar dat is dan ook het enige!

Pluspunten

Goede service, uitgebreide keuze, goede prijs kwaliteit verhouding. Top bedrijf

Pluspunten

Keurig verpakt, netjes compleet gekoeld afgeleverd, handige tips in het magazine, maar bovenal; zeer smaakvol.

Geen.

Pluspunten

Alles zag er heerlijk uit, de kwaliteit was zeer goed en de hoeveelheid was meer dan genoeg. De gasten waren zeer te spreken over het heerlijke eten.

Pluspunten

Keurig op tijd en netjes geleverd. Iedereen was vol lof over het buffet. Voor ieder was wat wils. Ruim voldoende en volop keus.

Vrij veel stokbrood wat erbij zat. Stuk of 16 terwijl het een warm en koudbuffet was. Voor de hoeveelheid personen zou er een schaal aardappeltjes en een schaal rijst extra meegeleverd moeten worden. dan klopt de verhouding beter. En nog een puntje.. gelijk met volle brandertjes werken nu waren ze voordat het buffet geopend werd al toe aan vervanging!

Pluspunten

Heb een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Goede communicatie en komen de gemaakte afspraken na. Eten is prima. Mijn gasten waren ook vol lof.

Pluspunten

Telefonisch contact prettig, buffet op tijd, warm en lekker

Pluspunten

Ook aan extra vragen werd prima beantwoord. Alles keurig verzorgd afgeleverd. We hoefden alleen maar aan te vallen!

Pluspunten

Snel, overzichtelijk en flexibel

Pluspunten

Kwaliteit geleverd, zoals afspraak

nvt

Pluspunten

Prima kwaliteit buffet, keurig op tijd afgeleverd . hoeveelheid per persoon ruim voldoende . Alles zeer naar genoegen. mvg A.J.Bergers.

Pluspunten

Heerprima buffet, heel smakelijk. Royale hoeveelheid.

Pluspunten

Altijd op de afgesproken tijd gebracht

Pluspunten

Strikte levering en op tijd en tot laatste moment nog wijzigingen mogelijk. Ruim voldoende en warm aangeleverd Uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

Telefonisch contact over aflever-en ophaaltijden. Genoeg variatie salades en vlees.

Stokbroden afbakken Leuk voor bep. buffetten aankleding tafel erbij leveren.

Pluspunten

Perfecte service, zag er prachtig uit, ophalen was ook goed geregeld. Ons feest was geslaagd

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken