Pluspunten

Uitstekende kwaliteit Italiaans buffet. Afspraken m.b.t. bezorging zeer duidelijk en accuraat! Heel goed als je veel gasten op een lekkere maaltijd wilt onthalen.

Pluspunten

Het eten was heel goed er was genoeg voor de iedereen. Alles was aanwezig, en was ook op de afgesproken tijd aanwezig. Het ophalen van de spullen was ook door jullie goed geregeld. Ga zo door compliment

heb ik niet

Pluspunten

Was lekker, mooi optijd gebracht/opgehaald. Makkelijk klaar te maken en voldoende eten

Pluspunten

Feestje met familie en vrienden met 20 personen. Keuze is reuze buffet iedereen vond het smakelijk en voldoende het bleef nog lang erg gezellig

Pluspunten

keurig afspraken na gekomen . ruim voldoende en goed eten . veel keuze warm en koud .

Pluspunten

Perfect op de aangegeven tijd geleverd en het buffet was van goede kwaliteit. Zeer ruime porties.

Pluspunten

Het was in een woord TOP. Bezorging en afhalen conform afspraak. Het eten was meer dan genoeg en echt heerlijk.

Pluspunten

Op de afgesproken tijden bezorgd en opgehaald. Prima verzorgd en zeer aan te bevelen. Wij waren met 15 objectieve personen en niemand kon iets vinden dat niet correct was. Chapeau!!

Pluspunten

Onze gasten en wij hebben genoten van jullie heerlijke vlees- en vis buffet. Het was erg goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd, alles genoeg aanwezig, goede verzorging.

De bij geleverde gebakken aardappeltjes waren niet te eten, hebben er friet bij gebakken.

Pluspunten

Super goede service. Levering was precies op tijd en het eten erg lekker. Ook het ophalen is goed geregeld.

Pluspunten

Prima service, van alles genoeg aanwezig en erg lekker!

Pluspunten

Het buffet was goed verzorgd en de gerechten waren heerlijk. Alle afspraken die gemaakt werden zijn goed na gekomen. Alle gasten waren vol lof.

Slechts een puntje: het wit brood leek niet goed gebakken. Het was net of het nog af gebakken moest worden.

Pluspunten

we hebben eigenlijk geen minpunten voor de buffettenboer. service was top eten was zeer goed en voldoende. zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Er was meer dan genoeg eten. Half uur voor aanvangstijd aanwezig om spullen te brengen en op te halen.

Volgens advies moesten we 2 uur de pastapotjes aanzetten om het eten lekker warm te hebben. Echter na 3 uur waren nog niet alle gerechten warm.

Pluspunten

De bestelling kwam op de gevraagde tijd en was uitstekend verzorgt. Het eten was goed en smaakvol bereidt.

Pluspunten

Leuke Correcte medewerkers Eten geweldig , niets op aan te merken communicatie ook goed, op tijd bezorgd, andere dag op tijd alles weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar, van ons een groot compliment.

zou niets weten.

Pluspunten

Meer dan genoeg eten, en erg lekker

Pluspunten

Heerlijk buffet! Snelle levering op de afgesproken tijd

De porties van het toetjes buffet voor hetzelfde aantal personen waren veel te klein! . Zo royaal het buffet was zo gering waren de toetjes! Erg jammer! De toetjes waren wel prima van smaak en kwaliteit! Ik heb snel nog wat ijs uit mijn vriezer gehaald om iedereen nog enigszins van toetje te voorzien!

Pluspunten

Er is goed over de opzet nagedacht, vooraf bericht hoe laat het eten wordt bezorgd en een bericht hoe laat alles wordt opgehaald. Het eten was allemaal heel smakelijk en voldoende voor iedereen. Voor herhaling vatbaar.

Betaling vooraf werd niet telefonisch nog in herinnering gebracht, dat had ik persoonlijk wel prettig gevonden. In ons geval kwam de mail niet goed aan, een 2e mailadres kon niet tegelijk worden ingevoerd. Misschien een idee om deze mogelijkheid ook aan te maken in het systeem.

Pluspunten

Precies op tijd, zowel brengen als halen. Alles ruim voldoende en netjes verzorgd.

De zalm in saus was niet (meer) lekker. Waarschijnlijk te lang onderweg. Wellicht een ander recept of de saus apart?

Pluspunten

Geweldige service! We hebben allemaal weer erg genoten van het de keuze is reuze buffet. Dit was het 2e jaar dat ik hier bestelde en zekers een aanrader.

Het vlees had wel in wat kleinere stukken gekund.

Pluspunten

Super goede communicatie, toevoegen van meerdere personen was geen probleem. Hele formule met de warme levering en het ophalen van het gebruikte serviesgoed en materiaal is geweldig!

Het eten was aan de zoete kant.

Pluspunten

Heerlijk eten

Hadden extra betaald voor bepaalde tijdslevering, maar werd toch al ruim voor deze tijd gebracht

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken