Pluspunten

Het eten zowel warm als koud wat heel lekker.

Pluspunten

Alles liep naar wens. Eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Kwaliteit van het eten was prima! Voor de rest ook alles naar tevredenheid verlopen.

Helderder voor wat betreft afhaalmoment.

Pluspunten

Heerlijk eten Meer dan genoeg Precies op afgesproken tijdstip bezorgd

Pluspunten

Kwalitatief goed en meer dan voldoende eten, voldoende variatie en goede service van de vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Het eten is lekker. De bezorging is op tijd. Altijd meer dan genoeg voor iedereen.

Ophalen van de lege bakken/restant graag op dezelfde avond nog, als dat zou kunnen, graag!

Pluspunten

de buffetten (zowel koud als warm) waren heerlijk. De service was ook super. De chauffeur die alles kwam brengen hielp zelfs met uitpakken/klaarzetten. Zowel het brengen en ophalen was op afgesproken tijd. Wij zullen zeker nog eens bestellen bij de buffetten boer.

Pluspunten

Het eten was echt heerlijk, er was meer dan voldoende eten, de levering ging vlekkeloos, het ophalen ging heel gemakkelijk en het personeel was erg vriendelijke.

Pluspunten

Ik heb nu al vaker bij De Buffettenboer eten besteld en altijd tot tevredenheid. Het eten is smakelijk, alles wordt netjes en volgens afspraak gebracht en de volgende dag worden het (vuile) serviesgoed en de bewaarboxen opgehaald. Ik had laatst het vlees- en visbuffet wat heerlijk was en voor blije gezichten aan tafel zorgde. Het is ook altijd ruim voldoende. Voordeel van De Buffettenboer is ook dat je al vanaf 12 personen kunt reserveren, dus ook voor een kleinere (feest)setting.

Pluspunten

Ze komen het op tijd brengen en halen en het eten was heerlijk! Prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.

Pluspunten

Zeer positief over levering en kwaliteit ook de gasten waren zeer positief

Nvt

Pluspunten

Heerlijk buffet meer dan genoeg voor opgegeven aantal pers. Zowel de warme als koude buffetten zijn heerlijk. We hebben ze warm aangeleverd gekregen, alles op afgesproken tijd gebracht. Echt top en een aanrader..we gaan het beslist aan iedereen doorgeven...

Pluspunten

Prima gerechten, zeer smakelijk, voldoende voor ons gezelschap, goed op temperatuur gebracht, verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Complimenten!

Pluspunten

Het eten was lekker en er was meer dan genoeg.

Het was super allemaal maar alleen het vlees in roomsaus was te groot en heel droog.

Pluspunten

Op afgesproken tijd geleverd klantvriendelijk en behulpzame chauffeurs

Pluspunten

Lekker eten op tijd gebracht, keurig verzorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Heldere mailwisseling en ondanks vele vragen van mijn kant, waren jullie niet te beroerd overal antwoord op te geven. - Levering kwam prima op tijd. - Eten was prima, ik heb veelal positieve reacties gehoord. Met name van de mensen met allergieën. - Ophalen van de geleverde spullen ook prima verlopen.

- Drie schotels besteld: lofschotel, broccolischotel en rijstschotel. Rijst was enorm geliefd. Lofschotel en broccolischotel waren wat laf. Hier zouden meer kruiden in verwerkt kunnen worden. - Doorgeven van tijd dat de maaltijd geleverd wordt klopte niet. Gelukkig was alles er prima op tijd, maar alles was er een half uur eerder dan de aangegeven tijd via de SMS. Maar beter te vroeg dan te laat!

Pluspunten

zeer positief eten was heerlijk een en al lof van de gasten en ook dat het heerlijk warm was en dat we zelf de vaat niet hoefden te doen

Pluspunten

Duidelijke afspraken en doen wat ze zeggen. overzichtelijk, zeer goede kwaliteit, kortom een totale kwalitatieve 100% verzorging van de catering. Grote klasse. Afleving en ophalen op de afgesproken tijd

geen

Pluspunten

Prima, goed verzorgd, duidelijke afspraken en heerlijk eten. Kortom, absoluut voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Buffet met vlees en vis besteld: Lekker en ruim voldoende eten. afleveren en ophalen op afgesproken tijd.

sommige warmhoudbakken zijn aan vervanging toe. Sluiten niet meer goed.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken