Pluspunten

Hert was zeer goed.Het eten werd warm gebracht en alles was perfect verzorgd.Het is al de derde keer dat we de buffettenboer hebben laten komen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Good variety of dishes. Tasty, warm and on time.

Suggestions

It is difficult to comunícate via telephone in English. We tried to arrange the payment and had to talk with different people on the phone unsuccessfully, until someone who spoke Dutch had to call and arrange the payment.

Pluspunten

Heerlijk eten en ruim voldoende.

Iets betere communicatie over het opwarmen van de gerechten. Nu €25,- betaald, maar dat is het niet waard.

Pluspunten

Goede communicatie, netjes op tijd. Lekker eten vooral stoofschotel en kippendijtjes waren erg goed. Het stokbrood met kruidenboter was erg lekker. salades zijn keurig, visschotels smakelijk. Het afhalen ging net zo soepel als het brengen.

Bak met ham en groenten was helaas wat te gaar(droog en doorgekookt)

Pluspunten

Mooi optijd geleverd, super lekker eten en er was meer dan genoeg. Ophalen was ook perfect geregeld. Kortom super

2 bakjes knoflook boter voor 18 man vonden wij iets te weinig.

Pluspunten

Buffet was lekker(ook de glutenvrije variatie)voor ieder wat wils we waren zeer tevreden .

Ik had een mail gestuurd voor ik de bestelling geplaatst had om nog wat meer informatie te krijgen maar tot op heden geen reactie gehad . Ik heb naar levering van het buffet betaald maar naar 1 week nog geen factuur ontvangen .

De bezorger adviseerde twee en half uur opwarmen helaas was er veel vlees droog.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd, alles was zeer smakelijk en afhalen verliep ook naar wens. Zeer tevreden over kwaliteit en service!

Pluspunten

Super lekker buffet. Exact op de tijd afgeleverd. We hebben er allemaal erg van genoten.

Geen idee. Alles was goed geregeld, en meer dan voldoende. Zeker een aanbeveling.

Pluspunten

Geweldig buffet gehad het was erg goed. Het was de eerste keer maar we zullen er zeker vaker gebruik van maken.

Pluspunten

wij zijn zeer verrast door de uitstekende service , en zeker door de kwalitijt van het eten. ZEKER voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Veel keus, meer dan voldoende en erg lekker

Pluspunten

Heel goed.

Pluspunten

Heerlijk eten.

Te veel brood

Pluspunten

Mooi op de afgesproken tijd. Alles prima , we hebben genoten.

Pluspunten

Perfect geregeld! Over het algemeen erg lekker en meer dan genoeg.

Is het mogelijk om een eigen combinatie van gerechten te maken en dat de buffettenboer daarna de prijs bepaalt? Aardappeltjes waren te zout. De stukken satévlees mogen wat kleiner.

Pluspunten

Snelle reacties via mail, goede communicatie, gevarieerd aanbod, praktisch qua serveren / opwarmen, uiterlijk ziet er verzorgd uit.

We hadden van te voren aan gegeven dat we in ons gezelschap van 11 personen, vier mensen hadden die geen varkensvlees eten. Jullie adviseerde om het halal gedeelte voor hen te bestellen. Dat deden we en dat was ook keurig apart verpakt en de bezorger legde nog netjes uit dat dit het halal was, zat ook duidelijk sticker op. Maar... er zat tussen de gebakken aardappeltjes stukjes spek... Dat bestaat niet voor mensen die géén varkensvlees eten. Het kan nog zo halal zijn maar uitgebakken spekjes zijn beslist niet van ander diersoort. Heel erg jammer!

Pluspunten

Wij hebben afgelopen weekend voor ons feest in Reeuwijk gebruik gemaakt van De Bufettenboer en bestelden voor de helft van onze gasten het Bourgondisch buffet en voor de andere helft het Italiaanse buffet. Ook hadden we er nog een ijs- en een bavarois buffet bij. In één woord: Geweldig!!!! Alles werd netjes op tijd en warm afgeleverd en er was meer dan genoeg voor onze 150 gasten, die allemaal ook zeer onder de indruk waren van het uitgebreide buffet, dat ook nog eens zeer goed smaakte. Ook hadden wij gevraagd om op kaartjes op te schrijven of een gerecht uit rund- of varkensvlees bestond en of in het dessert alcohol zat of niet. Ook dat werd netjes verzorgd. Dit is zeker een aanrader en ook al vieren we een feest als dit niet elk jaar, wij zullen zeker een volgende keer als wij weer eens iets organiseren gebruik maken van de diensten van De Buffettenboer. Nogmaals, het was Top!! Heel hartelijk bedankt.

Pluspunten

Heerlijk Italiaans buffet. Salades waren erg lekker. Alles goed verzorgd en er was meer dan voldoende voor iedereen.

Pluspunten

Op tijd geleverd. Hoeveelheid en kwaliteit uitstekend. Prima prijs /kwaliteit verhouding.

Pluspunten

KEURIGE AFLEVERING PRIMA KWALITEIT VAN HET VOEDSEL.

Pluspunten

alles wordt volgens afspraak en op tijd aangeleverd. smaak gerechten prima. hoeveelheid van elk gerecht is ruim voldoende. ook afhalen van vuile vaat gaat exact volgens vooraanmelding / afspraak. we maken zeker vaker gebruik van de Buffettenboer.

bij warme aanlevering van buffetten ter plekke controleren of brandende gelbranders nog voldoende gel bevatten. (onderweg kan al veel gelbrandstof verbruikt zijn) er worden wel reserve branders meegeleverd, maar dat kan in sommige gevallen onvoldoende zijn.

Pluspunten

Goed op tijd en goede service qua warm bezorgen

Warm eten in overvloed alleen koude gerechten erg weinig. Niet iedereen heeft hetzelfde kunnen eten

Pluspunten

Veel keus,goede smaken, bericht over bezorgen en ophalen ,hoeveelheid is prima!

Misschien toch een mogelijkheid om in de toekomst zonder bijbetalen een bezorgtijd te kunnen afspreken?

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken