Pluspunten

Heerlijk eten, prachtig op tijd en heel vriendelijk personeel.

Pluspunten

Het was heerlijk! Goede service!

Pluspunten

Prima service, lekker eten. Niets te klagen!

Geen.

Pluspunten

Hadden luxe buffet en kregen veel lovende woorden van onze gasten. + punt voor ons was de flexibiliteit die getoond werd mbt de levering. Aanrader

Pluspunten

Fantastisch buffet gehad met kerst, lekker vers en goed!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het stamppotten buffet was een succes! Genoeg en heerlijk vlees erbij! Een aanrader! Dat vonden de gasten ook! Wij zullen zeker in de toekomst graag nog eens gebruik maken van jullie service! Het aanleveren, maar ook weer ophalen was TOP !

Slechts 1 min- puntje: er kan/moet iets minder zout gebruikt worden ! Dat kan iedereen, naar behoefte, zelf toevoegen!

Pluspunten

Het buffet was keurig op tijd.Wij waren met 14 personen en iedereen heeft er heerlijk van gegeten,er was meer dan voldoende.En de afwas werd ook nog gedaan geweldig. Zeker een aanrader.

Pluspunten

voortreffelijk verzorging, aflevering stipt op de afgesproken tijd. kwalitatief hoogstaand. Kan niet beter.

GEEN

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima verzorgd

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles prima op tijd en fijn dat er vegetarische lasagne gemaakt kon worden

het eten is veelal te zout en te vet

Pluspunten

- Eten erg goed, boven verwachting - Willen graag meedenken met planning

Pluspunten

Uitstekend geregeld en prima verzorging

Pluspunten

Goede communicatie over levertijd van de bestelling. Het eten is goed warm en ruim voldoende voor het aantal personen.

Er mag/moet echt minder zout in het eten.

Pluspunten

Service, kwaliteit buffet

Pluspunten

De keuze is reuze buffet voor 40 pers besteld. Wat was het goed verzorgd en ruim voldoende er was zelfs nog over. keurig op tijd en zeker voor herhaling vatbaar

N.V.T.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestelling via inter, alles wordt netjes op tijd bezorgt. Alles is netjes verpakt en wordt duidelijk uitleggegeven hoe te werk gaan. Vriendelijk personeel. De gerechte zijn super lekker.

n.v.t.

Pluspunten

Alles top! Eten, aflevering etc alles heel netjes geregeld!

Pluspunten

Alles was keurig verzorgd en zag er goed uit!

De rijst was naar verhouding wat weinig. Wellicht 1 vleesgerecht minder en twee bakken met rijst.

Pluspunten

Heerlijk buffet, op tijd bezorgd, genoeg eten. Netjes verpakt en koel

Pluspunten

Goed verzorgd, erg goed van smaak. Hoeveelheid voldoende. Jullie doen het geweldig goed. We hebben nu voor de tweede keer via jullie gegeten, en er zullen nog meer keren volgen. Een heerlijke pluim voor jullie.

Ik ben de naam kwijt maar de lapjes vlees en de gebakken aardappelen waren niet in trek bij ons gezelschap. Maar mogelijk bij anderen weer wel. Verder was het geweldig.

Pluspunten

Heerlijk mals vlees, lekkere verse salades, hele goede service, goede uitleg ook op schrift. Komen afspraken na. Kwaliteit een 10

Stickers op de bakjes wat de inhoud is en op de warmhoudschalen ook iets waarmee je kunt aangeven wat erin zit.

Pluspunten

Prima produkt!nvt

nvt

Pluspunten

Echt heel goed verzorgd. Zowel bezorging, buffet zelf en de afhandeling, echt super, voor herhaling vatbaar

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken