Pluspunten

Goede service, heerlijk eten en meer dan genoeg echt super waar voor je geld.

Pluspunten

Correcte behandeling, alle producten keurig netjes en schoon aangeleverd. Heerlijk gegeten.

Persoonlijke noot. Als ik zelf niet gebeld had, had ik nooit iemand gesproken. Waardoor je denkt, loopt alles wel goed.

Pluspunten

In een woord super. Wij zullen zeker vaker gebruik van jullie maken. Echt obewijs goed verzorgt netjes en vriendelijk geholpen! Toppers

Pluspunten

Goed verzorgd, en smakelijk.

Pluspunten

Keurig op tijd goede uitleg en heerlijk gegeten alles was perfect geregeld.

Pluspunten

Geweldige service en heerlijke maaltijden, zelfs ons bestek dat per ongelijk tussen het bestek van de Buffetten Boer was gekomen, hebben ze aan ons terug gestuurd. Klasse !!

geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging en eten is goed

Ophalen was een drama. Pas één week later zijn de spullen thuis opgehaald. Ik zou meerdere malen teruggebeld worden en dit gebeurde steeds maar niet. Niet echt klantvriendelijk als ik zelf meerdere malen terug moet bellen. Daarnaast behoorlijk vies om vieze borden één week in huis te hebben.

Pluspunten

Heerlijke gerechten Makkelijk te bestellen Goede service; je wordt goed op de hoogte gehouden bij bezorging en afhaling Hoeveelheid is goed

Naamplaatjes bij de verschillende soorten vlees e.d.

Pluspunten

Het bourgondisch buffet was van een goede kwaliteit en erg lekker! Alles werd op tijd gebracht en opgehaald. Ook glutenvrij.

Pluspunten

Bestelgemak, kwaliteit van producten is prima, service is super, ideaal voor een compleet verzorgde, heerlijke avond!

Op website duidelijker maken dat er in sommige delen van Nederland wel bezorgkosten gelden!

Pluspunten

Uitstekend geregeld. Eten was bijzonder goed.

Pluspunten

Wij hebben met de kerst heerlijk van het buffet genoten. Er was genoeg keuze voor iedereen! Breng en ophaalservice ook top!

als ik dan iets moet bedenken is dat de bordjes een beetje aan de kleine kant waren. Formaat boterhammenbord.

Pluspunten

We hebben eerste kerstdag de keuze is reuze buffet besteld. Ze wasren super op tijd. Zelfs nog voor de afgesproken tijd. Wij waren met 10 pers. en hebben voor 12 pers. besteld. Dit was voor ons genoeg. Echter wanneer je hele dikke eters hebt heb je niet genoeg. Verder prima! Prijs-Kwaliteit ruim voldoende. Leuke jongens die de spullen komen brengen en halen. Kortom een dikke pluim!

Wij wilden jullie buffet ook bestellen met een familie dag echter zijn dit hele dikke eters, misschien een optie om de portie iets groter te maken en er 1 of 2 euro bij te doen. Verder helemaal geen klagen! Top service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verzorgde buffet. Smaken waren heerlijk. Snelle reactie op mail!

Pluspunten

Alles was goed geregeld en het eten was heerlijk

Aardappeltjes wat droog

Pluspunten

Het buffet zag er prima verzorgd uit. Werd mooi op tijd geleverd. Er was voldoende voor iedereen, en iedereen vond de smaak goed! .

De gasten vonden het eten wat aan de lauwe kant, misschien moeten er 2 branders onder elke bak, ipv 1?

Pluspunten

Goede service ,maaltijd ruim op tijd aangeleverd en de smaak/kwaliteit van het stamppot menu was prima.Ook de hoeveelheid was ruim voldoende.

Pluspunten

Flexibel Op tijd geleverd Eten keurig verpakt en verzorgd Eten was smaakvol Geen afwas door de geleverde borden/bestek

Pluspunten

Pluspunten

Lekker eten, genoeg voor iedereen. Brengen en ophalen is perfect geregeld,

Pluspunten

Heerlijk en ruim voldoende eten.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken