3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten is prima en veelzijdig..

bij levering aan het eind van de dag waren de gelpotjes leeg er zaten te weinig reservepotjes bij..

Pluspunten

Word keurig verzorgt en tijdig afgeleverd, was ruim voldoen en smakelijk echt een aanbeveling

Pluspunten

Alles keurig op tijd, zoals afgesproken geleverd en uitleg gekregen. Het eten was erg lekker.

Pluspunten

Prima service en uitstekende kwaliteit van het eten. Levering stipt volgens afspraak

Hoeveelheid was ruim voldoende voor het aantal opgegeven personen. Wellicht aangeven, dat met name voor minder grote eters ook kleinere hoeveelheden besteld kunnen worden. Nu was er best wel wat over.

Pluspunten

de telefonische bestelling aan Wendy ging vlekkeloos. Het Bourgondisch Buffet werd op tijd op de juiste plaats geleverd en.........het was uitstekend!! De factuur "later" ontvangen ivm het verrassingseffect, zo mochten we later betalen! We gaan zeker weer bestellen bij de Buffetten Boer!!

ik heb geen verbeterpunten, De Buffetten Boer doet wat zij beloofd en komt afspraken na!

Pluspunten

Buffet Keuze is Reuze was goed verzorgd. Opwarmen was eenvoudig. Smaakte prima en er was veel keuze voor iedereen. Fijn dat het op tijd werd bezorgd en dat alle vuile vaat weer werd opgehaald.

Het is mogelijk om vegetarisch te bestellen maar nog niet om veganistisch te bestellen. Wellicht een tip omdat wij steeds vaker merken dat mensen dit dieet volgen.

Pluspunten

prima eten, veel variatie, lekker en ruimschoots voldoende. super aparte schotels voor Halal en glutenvrij: Klasse

communicatie rond levering verliep niet goed: ik kreeg een SMS om 21.45 uur op de vorige avond dat ze om 08.15 uur voor de deur zouden staan. Nummer was onbereikbaar. Wij hadden een bestelling van 29 man, dus rekende warme levering tegen de avond ...... Toch iemand geregeld die om 7.45 eten in ontvangst kon nemen.... om 08.35 volgde sms dat de melding fout was en men inderdaad om 18.00 uur zou leveren..... Paniek voor niets. Ook ophaalmoment was niet erg duidelijk.....

Pluspunten

goede kwaliteit flinke porties warmhouden was geen probleem klantvriendelijk en snelle en goede service

ochtendploeg beter op de hoogte brengen van werkwijze, zodat brood wel afgebakken/warm is wordt aangeleverd

Pluspunten

Alles goed geregeld!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en lekker eten! Was meer dan genoeg eten voor een gezelschap van 120 personen.

Brood mag wel wat verser worden afgeleverd.

Pluspunten

Goed verzorgd, keurig op tijd afgeleverd en opgehaald, ruime porties en smakelijk bereid

Branders waren voor de helft gevuld; hebben we bij moeten halen

Pluspunten

we hebben het voor de derde keer besteld bij jullie en het was weer goed .

Pluspunten

Alles was heerlijk! Top verzorgd en prima op tijd, aanrader

Pluspunten

Wij, bestuur en bewoners van een 55 plus centrum, hebben voor de eerste keer gebruik gemaakt van een kerstdiner. Iedereen, 38 deelnemers,waren zeer tevreden over dit diner. Uitstekende kwaliteit en goed verzorgd. We gaan zeer zeker meer gebruik maken van dit uitstekende catering bedrijf.

Pluspunten

Uitstekend. Het eten wordt vroeg van te voren gebracht.

nvt

Pluspunten

Wij hadden een etentje voor kerst met ongeveer 18 man. het vis- en vlees buffet besteld en werd de ochtend van het etentje geleverd. Was makkelijk op te warmen en super lekker! Vooral de zalm en het stoofpotje vielen in de smaak. Er was voor iedereen meer dan genoeg. Salades waren erg veel, maar beter te veel dan te weinig. Iedereen heeft lekker gegeten en naderhand werd er nog wel eens uit de bakken gesnoept. Alles ging uiteindelijk op. Echt een aanrader!

Aardappeltjes smaakten een beetje oud, maar dit heb je al gauw als je aardappeltjes opwarmt.

Pluspunten

Werelds!!!! Alles wat maar positief is..

Het is allemaal wel heel veel.. De hoeveelheden zouden iets minder kunnen..

Pluspunten

Heerlijk, smakelijk eten.Lekker warm en gaar. Ook een prima kontakt met de dame waarmee we telefonisch kontakt hadden. Onze gasten waren zeer tevreden.

Pluspunten

Lekker eten voor een goede prijs. Warm en op tijd bezorgd. Volgend jaar weer!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was keurig op tijd Flexibiliteit met bestellen Eten was lekker

Brood had gesneden kunnen worden Het bestek had iets schoner gekund Op sommige bakken zaten oude stickers 'vegetarisch' waardoor het wat onduidelijk was wat wat was Het was niet echt duidelijk welk gerecht wat was waardoor het lastig was de bordjes bij het juiste gerecht te plaatsen

Pluspunten

Heerlijk gegeten en super service. Kan er niks anders van maken.

Pluspunten

Conform afspraak heerlijk voedsel!

Pluspunten

Keurig op tijd aangeleverd Maaltijd was goed warm te houden met de bijgeleverde branders. Meer dan voldoende voor iedereen Fijn dat er ook aan Halal wordt gedacht.

geen

Hogebrinkerweg 12