Pluspunten

Het eten smaakt goed, prettig dat het eten al opgewarmd was

Wij hebben ook dezelfde dag in de middag een lunch besteld, het zag er iets minder uit dan dat wij op de website hadden gezien en het aantal was kleiner dus jammer dat het dan niet opgewarmd is. Maar verder smaakte het eten prima!

Pluspunten

Wat hebben we genoten van het heerlijke eten tijdens ons kerstbuffet. Het vlees was heerlijk mals, de salades fris en smaakvol. Lekker, vers en genoeg stokbrood. Ruim voldoende aandacht voor allergieën, alles keurig verzorgd. Kortom...een aanrader

Het aantal salades kan evt. wel iets minder, was erg veel keus. 1 bakje kruidenboter voor 6 stokbroden vonden wij een beetje weinig.

Pluspunten

Alles snel en goed geregeld. We hadden een keuze is reuze buffet voor 2e kerstdag. Alles netjes op tijd geleverd en uitgelegd hoe het goed op te warmen. Lekker gegeten en alles is opgegaan. We gaan hier zeker meer gebruik van maken.

Momenteel zou ik het niet weten.

Pluspunten

het buffet de keuze is reuze was super lekker ,wij hebben enorm genoten met de familie op eerste kerstdag . het brengen en halen was ook goed geregeld ,netjes bericht gehad per mail en sms over de tijden echt top van ons krijgen jullie een dikke 10

geen

geen

Pluspunten

Goede service, goedkoop, ophalen en brengen was perfect

De vleesgerechten waren erg zout Geen bordjes en bestek voor het dessert

Pluspunten

keurig op tijd bezorgd. prima eten iedereen was enthousiast. er was genoeg voor iedereen.

de garnalen waren niet echt warm. het zijn garnalen op een stokje wellicht bij zo`n groot aantal in twee schalen verdelen.

Pluspunten

Ruim voldoende

Pluspunten

onze keuze reuze buffet was heel lekker niets om aan te merken het was heel lekker en warm en daarom geven wij een 9 Het is zeer aan te bevelen Wij hadden voor 25 personen besteld het is op tijd geleverd en de vuile vaat weer opgehaald heerlijk toch Wil Klarenbeek Vianen namens de duiververeniging Vianen.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden zowel over het eten maar ook over de hele afhandeling ervoor en erna. Aanrader!

Pluspunten

alles keurig en netjes op tijd afgeleverd, duidelijke website. eten viel erg in de smaak. vriendelijk personeel.

zie ik zo gauw niet.

Pluspunten

Heerlijk eten, prima verzorgd, geen afwas!

Pluspunten

Heerlijk stamppottenbuffet gegeten, alle deelnemers aan ons teamuitje waren enthousiast. De smaak was goed, variatie geweldig. Er was voor elk wat wils. Het buffet werd op de afgesproken tijd bezorgd en klaargezet. Ophalen ging heel gemakkelijk op een afgesproken locatie, zonder dat we hier zelf bij aanwezig hoefden te zijn.

Misschien als tip om bij een stamppottenbuffet een bijpassend nagerecht aan te bieden. Wij hebben nu zelf pakken vla meegebracht, want dat vonden we beter bij dit soort eten passen dan een luxe dessert of ijs oid.

Pluspunten

makkelijk en lekker eten

Pluspunten

- prima kwaliteit - aflevertijd door middel van track en trace - voldoende eten - afspraken over vuile vaat zijn geen probleem

- te weinig servetten - opscheplepels te klein in verhouding met de bakken - veel te veel brood - kaartjes niet los erbij geven; graag bevestigen op de bakken; nu was het gokken of het kaartje juist lag

Pluspunten

Na dat ik de BBQ Boer voor de buurt BBQ had ingezet en hier heel tevreden over was, heb ik de buffetten Boer ingehuurd voor onze kerstmaaltijd op het werk. En wat een heerlijkheid! Absoluut tevreden! Een heerlijk gevuld en divers buffet ...en het toetje hmmmm .. En na afloop werd alles opgehaald. Ik zeg TOP!

Pluspunten

Snelle en correcte service en heerlijke gerechten.

Pluspunten

Goed stamppot buffet. Ruim voldoende. Heerlijk gegeten. Het opwarmen fluitje van een cent. Makkelijk hoor, alles zo weggeruimd. Keurig op tijd geleverd

Pluspunten

Heerlijke gerechten met verse, natuurlijke ingrediënten. Zeer uitgebreid. Ruim voldoende voor iedereen. De gehaktballetjes waren super!!

De branders gingen vrij snel uit, misschien kan hieraan iets verbeterd worden.

Pluspunten

eten was uitstekend en normaal meer dan genoeg. altijd is er wel iets dat eerder opgaat dan wat anders. bezorging was netjes, Ophalen was ook goed geregeld.

bezorg afspraak kwam heel laat binnen, 1/2 uur voor middernacht. moet als het even kan om 12 uur s'middags. erg lastig als de eetlocatie niet de woonlocatie is en al vanaf 8 uur bezorgd kan worden. ook is er dan nog geen bevestiging dat alles goed gaat, voor hetzelfde geld is er wat mis gegaan.

Pluspunten

Prima gerechte en voldoende

Communicatie over levertijd liep fout

Pluspunten

Het eten was van zeer goede kwaliteit , er was ruim voldoende eten. en de haal en brengservice was ook perfect

nvt

Pluspunten

Het buffet was keurig verzorgd, alle gasten gaven aan heerlijk gegeten te hebben. Het werd keurig op tijd geleverd en goed verzorgd. We bevelen dit bedrijf zeker aan bij onze collegae!

Pluspunten

Op de afgesproken tijd geleverd.

Het stamppotten buffet besteld. Het was goed maar de worst is misschien toch te vervangen door echte slagers worst.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken