Pluspunten

Zeer goed eten. Prima verzorgt.

Pluspunten

Alles keurig op tijd, zag er verzorgd uit. Kreeg complimenten over de smaak. Al met al Top !!!

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Onlangs hebben wij als bedrijf zijnde gebruik gemaakt van de diensten van De Buffetten Boer voor het kerstdiner. Men was zeer te spreken over de smaak en de variëteit van het buffet. De hoeveelheden waren precies goed voor het aantal personen waarvoor is besteld.

Geen bevestigings-sms of e-mail ontvangen op de dag van levering. Tevens ontbraken de bordjes met daarop de namen van de gerechten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles smaakte Prima, Er was genoeg voor iedereen. Mooi dat de bezorging is te volgen.

Pluspunten

Stipt op tijd geleverd, hygiënische levering door een vriendelijke medewerker, genoeg van alles voor iedereen, gemak, goede prijs voor een kwaliteitsproduct, en geweldig lekker dat waren alle gerechten, vond ik en mijn gasten. Zeer zeker aan te bevelen. Deze beoordeling betreft het luxe kerstbuffet op zondag 18 december 2016. Een dikke vette 10 van ons allen!

zou ik niet weten, misschien kaartjes met de naam van het gerecht erop zodat iedereen kan zien wat hij/zij opschept. Met de folder gaat het ook wel maar is een beetje onhandig zoeken.

Pluspunten

Ziet er goed en verzorgd uit

Pluspunten

Quick, good and flexible service Delivaery exact at agreed time Good quality food

Pluspunten

Vlotte levering. Fijn dat je een bericht kreeg met de geplande levertijd. Prima instructies. Prima eten.

Persoonlijk vonden we het wat weinig aardappeltjes ten opzichte van het vlees en de vis. Maar daar zullen velen anders over denken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

flexibel. vriendelijke medewerkers,

ik vond 1 gerecht niet lekker, het zag er ook niet lekker meer uit. het waren de varkenslapjes, hiervan is ook bijna niks gegeten, ikzelf heb nog wel een lapje genomen maar was niet lekker, ik denk dat de saus niet goed was, verder was alles lekker en genoeg

Pluspunten

Vers,goed en lekker eten.Ons gezelschap varieerde in leeftijd van 17 tot 89 jaar en iedereen was enthousiast over het buffet! Wij hadden het vis-/vleesbuffet en de levering werd op de afgesproken tijd geleverd. Hartelijk dank!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

goede buffetten en heerlijk eten goed verzorgt

Pluspunten

Netjes verzorgd , compleet , netjes begeleid en goed van smaak

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Eten was heerlijk en meer dan genoeg. Levering ook keurig op tijd, alles op tijd opgehaald.

Pluspunten

Heerlijk gegeten, prima service alles keurig op tijd geleverd. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Het stamppotten buffet heeft overheerlijk gesmaakt. In één woord verrukkelijk.

Was wel fijn geweest als het bij het brengen klaar gezet was geworden voor gebruik.

Pluspunten

Wij zijn buitengewoon tevreden over kwaliteit en diversiteit van het luxe buffet. We hebben er allen van genoten. En de bezorging gebeurde ook prima op tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten wat goed en voldoende.

Helaas waren de shaving dishes - volgens onze normen - niet schoon, m.n. op de deksels zaten nog harde etensresten; niet onoverkomelijk, wel jammer.

Pluspunten

Levering op tijd, goede uitleg en het eten was verrukkelijk! Werkelijk niets op aan te merken.

Ik vond de borden en bestek aan de kleine kant.

Pluspunten

zeer lekker zag er weer perfect uit en zoals gewoon meer als meer voldoende

nvt

Pluspunten

zeer tevreden.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken