Pluspunten

Op tijd geleverd (zelfs half uur te vroeg) Duidelijke uitleg over het buffet (het is eigenlijk zeer simpel) Het eten word heerlijk warm en blijft dat lang genoeg Smaakt voortreffelijk Alles wordt weer probleemloos opgehaald

Als ze eerder komen dan gepland, graag even een belletje. We lagen nog op bed.

Pluspunten

lekker eten alles goed geregeld. eten werd warm bezorgd,perfect voor 32 mensen besteld het keuze is reuze menu. en 2 kilo extra sate waren uiteindelijk met 31 man en 2 kinderen .alles bijna op oma's draadjesvlees beetje weinig voor zoveel mensen,maar voor de rest lekker!!

mag best klein beetje meer zijn voor 650 euro en zoveel personen,

Pluspunten

Goede communicatie vooraf over de bestelling, aanpassingen waren altijd mogelijk. Daags voor de levering kregen we een sms met het tijdstip van levering (16:38 uur) en helaas waren ze 1 minuut te laat... Ongekend netjes geregeld alles. Iedereen van onze 37 gasten waren vol lof over de kwaliteit en de hoeveelheid van het buffet, geen enkele wanklank. Ook de 2 halal maaltijden vielen zeer in smaak! Ik kan het echt alleen maar aanbevelen!

Kan echt niets verzinnen.

Pluspunten

Buffet was erg lekker en voldoende, alle gasten waren lof. Ook de communicatie was goed geregeld. Op tijd en warm bezorgd.

Pluspunten

zeer smakelijk en zeer betaalbaar

iets meer uitleg en begeleiding ter plekke

Pluspunten

Keurig verzorgd. Goed vlees. Alles gewoon netjes en keurig!

Pluspunten

Wij hebben genoten van het eten. Was keurig verzorgd en mooi op tijd. Goede service vooraf, goed overleg over mogelijkheden. Tevens een goede afspraak over het ophalen van de vieze vaat. hierdoor is ons feestje met 45 man een topfeest geworden! De sms een dag van te voren met een tijdsindicatatie is ook erg prettig. We gaan de volgende bestelling doen voor een volgende familiebijeenkomst eerdaags.

Pluspunten

Levering prima op tijd, kwaliteit eten goed. Italiaans buffet was prima in orde, zou het de volgende keer weer via dit bedrijf laten verzorgen.

Het bestek ziet er wat goedkoop uit, zou wat betere kwaliteit materiaal mogen zijn. En iets grotere lepels om op te scheppen.

Pluspunten

Alles correct geregeld

Pluspunten

Prima in orde alles en netjes aangekondigd de bezorgtijd,eten was super lekker en ruim voldoende,zeker voor herhaling vatbaar.

geen verbetertips.

Pluspunten

- Keurig op de afgesproken tijd aanwezig - Ruim voldoende voor 50 personen - voldoende gel potjes bijgeleverd om ea lang warm te houden - geen afwas - flexibel met betaling

veel van onze gasten vroegen wat de gerechten allemaal waren, maar omdat wij zelf niet de hele tijd bij het buffet stonden zou het nog completer zijn als er b.v. bordjes met de namen/inhoud van de gerechten bij geleverd zouden worden. Maar dit is echt zoeken naar een verbeterpunt omdat erna gevraagd wordt........Het was gewoon goed!

Pluspunten

Het was heerlijk, goede service, fijne afspraken. Onze gasten bedankten ons voor het heerlijke eten! Fantastisch gegeten!

We hebben met pijn in het hart best veel weg moeten gooien. Het was echt veel. We hadden ook een warme dag, en weinig koelmogelijkheden, dus we konden het ook niet echt aan onze gasten meegeven. Persoonlijk heb ik liever dat het opkomt, dan dat je overhoud. Als jullie dit vaker terugkrijgen zou ik echt de porties kleiner maken; doodzonde om zulk heerlijk eten weg te moeten gooien.

Pluspunten

Lekker eten, goede service, gemakkelijk dat alles is inbegrepen ( zelfs de afwas )

Ze geven teveel brood mee: er blijft altijd veel over

Pluspunten

Complete levering. We hoefden zelf echt niks te doen, alles werd klaargezet. De meeste gerechten en de salades waren heerlijk.

Waren er 3 kwartier eerder dan afgesproken, maar alles bleef goed warm. Sommige gerechten waren een beetje droog (rollade en ham). Verder was alles heerlijk. Er zat erg veel brood bij, we hadden de helft over.

Pluspunten

Vriendelijke bezorger op afgesproken tijd. Het eten was super lekker en ruim voldoende. Veel complimenten gehad van de gasten. En dat alles voor een leuke prijs!

Pluspunten

web site duidelijk en makkelijk te bestellen Levering en levertijd was uitmuntend

Sommige basis produkten (zoals rijst) had wat meer mogen zijn. Andere specialiteiten waren in te ruime hoeveelheden (daar bleef voldoende van over)

Pluspunten

Wij hebben echt genoten van het buffet met 35 man. De keuze was ook echt reuze. Alles smaakte heerlijk. Ons 25 jarig huwelijksfeest was zeer geslaagd, ook dankzij de buffetten boer.

Pluspunten

Heerlijk eten, goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt. Er was meer dan genoeg voor iedereen. We gaan hier zeker nog eens bestellen.

Opwarmapparatuur werd niet tegelijk met het eten geleverd en kwam pas vrij laat. Tip: beter controleren of alles bij de bestelling zit. Communicatie over ophalen kan worden verbeterd, daar kregen we geen informatie over.

Pluspunten

Prima service. Uitstekende maaltijd. Prima verhouding kwaliteit-prijs.

de aardappeltjes waren het enige dat minder in de smaak viel.

Pluspunten

Snel en handig via internet te regelen. Erg lekker en ruim voldoende te eten. Netjes aangeleverd. Erg tevreden over dit bedrijf.

Via de site hebben we het niet helemaal kunnen snappen en dus moeten bellen m.b.t. het warm aanleveren van de gerechten. Hoe dit precies werkte. Want na onze bestelling lazen we iets over ' koeling'... Kan aan onze ' domheid' liggen...maar bij deze toch ff de melding.

Pluspunten

Voldoende eten. Het eten was prima. Uitstekende uitleg over hoe alles werkt. Geen problemen met ophalen.

Wat extra bordjes bijv. plastic om de salade apart te eten.

Pluspunten

Lekker eten, prima op tijd, glutenvrije menu was ook zeer goed en lekker!

* help uw klanten een betere inschatting te maken voor hoeveelheid eten vs hoeveelheid mensen - we hadden heel veel eten over. * glutenvrije menu duidelijker aangeven bij aflevering (sticker erop ofzo).

Pluspunten

Goed eten en goede service

Behulpzamer met het bedenken van oplossingen bij allergie

Pluspunten

Keurig verzorgd buffet en van goede kwaliteit. Netjes op tijd gebracht en ook netjes op tijd de vuile vaat weer opgehaald.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken