Pluspunten

Keurig verzorgd buffet en van goede kwaliteit. Netjes op tijd gebracht en ook netjes op tijd de vuile vaat weer opgehaald.

Pluspunten

Van a-z in orde geregeld. Op tijd gekregen met alle benodigdheden. Eten was erg lekker (wij hadden het keuze is reuze buffet) en het was meer dan genoeg. Het ophalen was ook prima echter wel een beetje lastig dat niet bekend was hoelaat ze kwamen.

Misschien leuk om nog meer variatie in de buffetten te realiseren. Bijv verschillende landen/continenten buffet.

Pluspunten

het was heel goed iedereen was er over te spreken

eerder een mail uitsturen wanneer het eten komt

Pluspunten

Lekker en voldoende eten. Levering van het buffet e.d. en ophalen van de vuiler afwas prima. Voor herhaling vatbaar.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Heerlijk eten, goede service, fijne communicatie

Pluspunten

Het bezorgen van het eten was geweldig. Het werd rustig neergezet zonder enige haast. Het eten was geweldig, ik heb geen onvertogen woord gehoord. De salades, het vlees alles was perfect. Alles was ruimschoots. Beter kan gewoon niet. Wij maken zeker een volgende keer weer gebruik van de buffettenboer

ik zou het niet weten

Pluspunten

Meer dan voldoende eten. Prima service m.b.t. de glutenvrije gerechten. Keurige vooraankondiging via SMS . Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Betere afspraak m.b.t. ophalen schalen e.d.na het weekend; dinslag ipv maandag.

Pluspunten

alles keurig afgeleverd alles netjes afgedekt ruime keuze en alles voldoende zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hiervan gebruik maken

zou wel makkelijk zijn als er naambordjes bij waren zodat de gasten weten wat alles is

Pluspunten

alles keurig volgens afspraak geleverd en van goede kwaliteit.

Pluspunten

De keuze was reuze! Heel veel verschillende gerechten en allemaal even smakelijk, goed warm en meer dan genoeg voor iedereen. TOP

Beter het tijdslot bewaken. De bezorging zou tussen 8.00-11.00 uur zijn en kwam om 11.20 uur!

Pluspunten

Het buffet was super! Werd netjes volgens afspraak warm en keurig op tijd geleverd en smaakte prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Lading vast in auto zetten, dan vallen ze niet om tijdens de rit, beetje slordig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eten was goedf

De schalen om het eten op te warmen waren erg smerig. Veel vet en stof zat er op. Moest alles opnieuw schoonmaken!!

Pluspunten

De site geeft duidelijke en overzichtelijke informatie. De levering van de maaltijd was mooi op tijd en goed verzorgd. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment, werken op afspraak

Ook echt de aflever sms sturen of bellen over aflevertijd Aangeven welke tijd goederen retour gehaald gehaald worden en niet als verrassing voor 07:30 op de stoep.

Pluspunten

Prima buffet, mooi op tijd geleverd en weer opgehaald. Zag er heel verzorgd uit, ruimschoots voldoende

Pluspunten

Goede service alles zag er goed en verzorgt uit

Pluspunten

Het eten was lekker en uitgebreid. Alle wensen waren ingewilgd ivm een pinda allergie. Het eten kwam perfect warm en optijd aan. Bedankt voor de goede service! We zijn heel erg tevreden!

Ga zo door!

Pluspunten

goede kwailteit prijsverhouding bezorging op tijd

geen opmerkingen

Pluspunten

Alles was top!

Pluspunten

alles was naar wens, goed eten en uitstekend verzorgd.

voor het af halen van de spullen had ik het tel nr. van mijn zus door gegeven aan de geen die het eten gebracht had. maar die het op kwam wist hier niets van. (beter overleg onderling)

Pluspunten

genoten van het Italiaanse buffet voor 25 personen, buffet werd netjes op tijd geleverd en van te voren aangekondigd met en sms hoe laat het zou komen, de hoeveelheid was zeker voldoende en de smaak geweldig.na afloop alles in de boxen retour gedaan en dit werd op afgesproken tijdstip opgehaald.

Pluspunten

was heerlijk geen klachten over gehad

vond alleen voor 29 personen rijst en aardappels wat te weinig

Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit eten, zeer vriendelijk

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken