Pluspunten

super goed geregeld en heerlijk gegeten, Top!

geen

Pluspunten

Goede website, telefonisch goed berijkbaar, zeer vriendelijk personeel, het eten was heerlijk en warm aangeleverd. Ik had zelf een fout gemaakt bij mijn bestelling maar dat werd direct opgelost. Echt super.

Pluspunten

keurige levering netjes geregeld zowel telefonisch als online veranderingen geen problemen voldoende eten en bovenal lekker

er komt zo niks in mij op

Pluspunten

Wij vonden het erg goed, lekker en voldoende.

Er mag wat minder brood bij :-) Hier bleef erg veel van over. Geen probleem. Als jullie het meer horen misschien iets om anders te berekenen.

Pluspunten

Eten van top kwaliteit Service super

Wij hadden de eerste keer een stobrood snijder erbij dat was super nu de laatste keer hadden wij niets om stobrood mee te snijden jammer een misser ook aangegeven bij de chauffeur. Nu hadden wij ook een bestelling van 40 personen. Waar zit het verschil.

Pluspunten

Contact vooraf via de mail was prima. Het eten was goed verzorgd,toen wij aankwamen op de locatie,stond alles al helemaal klaar. Het eten was heerlijk,veel positieve reacties gehad van de gasten. Er was meer dan genoeg,hadden veel over.

Pluspunten

Eten was zeer smakelijk en zag er prima uit

Een klein puntje voor grote eters was het niet genoeg dus zou wel wat meer mogen

Pluspunten

Prima verzord. Vlees van goede kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd.

Stokbrood misschien vervangen door afbakbrood

Pluspunten

Netjes verzorgd Goede kwaliteit Vriendelijk Heerlijk eten Wij gebruiken de diensten van de Buffettenboer nu al een paar jaar en dat blijven we voorlopig ook nog doen!

Beter info doorgeven aan collega's ivm ophalen spullen anders sta je voor een dichte deur :-)

Pluspunten

Het buffet was uitstekend van smaak en ruim voldoende,prima telefonisch contact en alles warm en op tijd bezorgt.Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Een heerlijk buffet! We hebben genoten. Alles werd op tijd gebracht en klaar gezet. We hadden er een glutenvrij en een vegetarisch buffet bij dat apart in schalen met warmhouders werd neergezet. Zo heb je als gastvrouw en gastheer ook iets aan je feestje!

Pluspunten

prima geregeld! het eten smaakte heerlijk

we hebben buiten gegeten en deden een poging tot het buffet buiten op te warmen. door de wind is dit maar matig gelukt. misschien een idee om andere een tip te geven om dit te voorkomen. hoewel het ondanks dat prima smaakte was het eigenlijk wel een beetje jammer dat het eten na 1.5 uur opwarmen nog lauw was

Pluspunten

T.g.v. 88ste verjaardag van mijn moeder buffet geregeld bij de Buffetten Boer: half om half bourgondisch en italiaans. Op tijd bezorgd en geplaatst. Meer dan genoeg. Gasten kwamen overal vandaan en iedereen was vol lof. Ook de toetjes waren heerlijk.

Geen!!

Pluspunten

Heerlijk eten, divers en ruim voldoende

Had bestelt om 17:30, kwam om 16:30.

Pluspunten

KWALITATIEF HOOGSTAAND. Ruime porties. Keurig op tijd en compleet afgeleverd. OPGETOGEN GASTEN.

Pluspunten

Duidelijke website, goede en vriendelijke communicatie en een heerlijk buffet waar we veel complimenten over hebben ontvangen. Alles was keurig op tijd en ruim voldoende. De dag erna smaakte de restjes ook nog steeds vers en lekker. Kortom een aanrader als je wat te vieren hebt.

Zal niets kunnen verzinnen behalve misschien iets meer borden omdat onze gasten nogal eens een schoon bord namen.

Pluspunten

Goede communicatie vooraf en achteraf. Uitstekend verzorgde warme en koude gerechten.Precies op tijd geleverd. De bestelde 2 tafels en tafellakens waren er niet bij. De bezorger heeft direct bij de makro,15km van mijn adres twee tafels gekocht. Hij heeft het direct teruggekoppeld naar het bedrijf en wij kregen 10% reductie op de totaalprijs. fantastische sevice, heerlijk gegeten.

Het is handig om kleine kaartjes te maken waarop vermeldt staat wat er aan verschillende gerechten in de warmhoudschalen zit. Door de sauzen soms niet direct zichtbaar. De schalen hoeven minder vaak geopend te worden, zodat de gerechten beter op temperatuur blijven

Pluspunten

het eten was super en meer dan genoeg!!!

Het ophalen van de spullen was een drama, 2 dagen te laat, na diverse muiltjes en telefoontjes. 3x aangegeven dat het ophalen op een ander adres was en dan staan ze nog bij het verkeerde adres.

Pluspunten

Precies op de opgesproken tijd. Met veel complimenten over het heerlijke eten.

Pluspunten

We hebben het vis en vlees buffet bestelt voor onze bruiloft voor 40 personen. het eten was echt heerlijk! we kregen van iedereen te horen dat het eten geweldig was. We hebben voor 2 personen halal besteld en voor 3 personen glutenvrij. Ze konden er zelfs voor zorgen dat het glutenvrije eten ook lactose vrij was. Deze gasten vonden het zo fijn dat er rekening met hun werd gehouden. Alles was eigenlijk gewoon perfect! Als ik ooit weer een buffet nodig heb zal ik dat zeker weer hier doen! bedankt!

geen

Pluspunten

Goed eten, mooi op tijd

kinderpakketten, aangeven wat er in zit, link naar verhuurpagina werkt niet.

Pluspunten

Het eten is heerlijk, het is ideaal voor grote groepen en het bedrijf is makkelijk te benaderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijk! Genoeg en op tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg eten prima verzorgd ik miste alleen het kindermenu alleen 2 borden geleverd verder ?

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken