Pluspunten

wij hebben er heerlijk van genoten was top

zou het zo snel niet weten

Pluspunten

Netjes afgeleverd en goed van smaak

Pluspunten

Het buffet was heerlijk en ruim voldoende

Pluspunten

Levering optijd, eten heerlijk

Pluspunten

Het eten was heerlijk, goed warm en de koude gerechten waren goed gekoeld!

We hadden alleen veel te veel eten!

Pluspunten

Geweldig vanaf de levering tot het ophalen van de vuile vaat. Al het eten was overvloedig en heerlijk. Zeker voor herhaling. Een dikke tien.

Kan geen minpunten bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar, vriendelijk, goed eten (vers), prijs/kwaliteit goed.

Afgesproken tijdstip dat eten gebracht zou worden via sms was verkeerd. Na telefoontje is dat hersteld. IJsdessert was half gesmolten. Is doorgegeven aan ophaaldienst, maar niets meer van vernomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eeten smaakt niet

Pluspunten

Ze komen hun afspraken na: leveren en ophalen. De hoeveelheid is meer als voldoende.

Het beladen van auto kan veel beter. De chauffeur moest de halve bus uitladen en op straat zetten.

Pluspunten

Voor een goede prijs een volledig buffer inclusief alle benodigdheden

Afgesproken tijd wat beter nakomen en wellicht is het een euvel van pasta die opgewarmd blijft maar die werd er wel wat papperig van

Pluspunten

Afgaande op de positieve beoordelingen, hebben we de catering voor het vieren van mijn 65ste verjaardag, uitbesteed aan de Buffetten Boer. De 28 genodigden en wijzelf waren laaiend enthousiast over zowel de kwaliteit als over de kwantiteit. We kregen veel complimenten, zelfs van de culinaire Bourgondiers in ons gezelschap. We hebben de naam De Buffetten Boer met velen gedeeld.

Pluspunten

Netjes te woord gestaan aan de telefoon!

Meer uitleg geven tav ophaalservice Rn sms.

Pluspunten

Goede kwaliteit eten en service

De hoeveelheid eten was niet warm te krijgen met de bijgeleverde branders. Er moest alsnog opgewarmd worden in onze magnetron

Pluspunten

Het eten was goed , vlees lekker mals. brood was erg lekker. De chauffeur was erg vriendelijk Goed geregeld met de lactose vrij eten

geen verbeter punten

Pluspunten

Super lekker eten en keurig afgeleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt. Zoals ik verwacht netjes geleverd. Heel schoon en hygienisch.

Ik had dit keer het italiaans buffet. De kip en ballen en salades waren allemaal erg lekker. Echter de pasta was niet zo. Na 1.5uur opwarmen werd het echt een prakje en zacht. Erg jammer...was niet meer zo lekker. Maar ik bestel zeker weer want de andere buffetten zijn prima!

Pluspunten

Zeer goede afspraken voor levering. Zeer goede kwaliteit van de producten. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

Het buffet voor 30 personen kwam op de afgesproken tijd aan en was goed verzorgd. De gerechten waren ruim voldoende en erg lekker. Alle gasten hebben genoten.

Helaas waren de vegetarische maaltijden niet echt vegetarisch: er zaten twee visgerechten bij. Jammer. Vegetariërs eten ook geen vis. In plaats hiervan zijn kaas- en of eiergerechten een goede vervanging..

Pluspunten

Korrect en keurig verzorgt

Feedback op de e-mail

Pluspunten

Zeer smaakvol! Goed geregeld en top uitleg!! We gaan er zeker vaker gebruik van maken..

Pluspunten

Super service! Alles wat je van een catering verwacht.

Nul

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdige levering. Eten was goed verzorgd.

Bij vegetraisch eten zat ook een vleesgerecht.

Pluspunten

Een heerlijk verzorgde BBQ met een kok! Erg aan te raden!

Pluspunten

Het was perfect. Het brengen en ophalen was goed aangekondigd en keurig op tijd Het eten was smakelijk en ruimschoots voldoende De Buffetten Boer levert een prima product met een zeer goede prijs/prestatie verhouding

Pluspunten

Goede en duidelijke internetsite Vlotte reacties en bevestigingen Stipte aflevering Heerlijke gerechten De gerechten die warm behoorden te zijn waren goed warm

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken