Pluspunten

We kregen netjes bericht wanneer het buffet gebracht zou worden. Vlak voordat ze er waren een telefoontje en er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de tijd die wij wensten. Het eten was super, alles netjes in schalen en hygiënisch verpakt. Ook het ophalen na de tijd is prima gegaan. Dikke pluim!

Pluspunten

Wij zijn super tevreden over de service en het contact. We mochten zelf iets veranderen aan de bestelling met andere aanvulling en dat was geen enkel probleem.

Wij hadden een de keuze is reuze buffet. En daar zat groente bij maar de meeste gasten vonden dat niet zo lekker, misschien een optie om andere groente erbij te doen, voor de rest was iedereen super tevreden over het buffet. Netjes op tijd geleverd en prima in orde.

Pluspunten

zeer positieve was allemaal goed op smaak

als er stoof bij zit zou ik er ook friet bij doen en geen aardappel partjes

Pluspunten

snelle levering lekker eten goede uitleg perfecte service

wij hadden buffet voor 15 personen en alleen de nasi (rijst) was een beetje te weinig . de rest was zeer voldoende

Pluspunten

Goede service iedereen zeer tevreden

Sommige gerechten liepen erg hard en anderen minder. Bij het bestellen had ik wel willen horen dat ik gehaktballen bijv. Extra zou kunnen bijbestellen. Ze liepen zo goed dat ik ze zelf niet heb kunnen proeven

Pluspunten

Het eten was super goed en genoeg !!

geen tips of tops

Pluspunten

Alles was perfect geregeld, heerlijk gegeten, meer dan genoeg! Een aanrader.

Pluspunten

Alles netjes en verzorgt. Dat gaan we zeker nog eens doen!

Meer servetten zaten er 4 bij voor 18 personen.

Pluspunten

Prima eten, zeker genoeg voor iedereen en mooi op tijd bezorgd.

Pluspunten

Het bestelde buffet komt altijd op tijd. De hoeveelheid voor 12 personen is heel groot en iedereen smult ervan. Ik heb al twee keer verschillende buffetten besteld voor mijn verjaardag en elk jaar was het een groot succes. Ik ben van plan om er een traditie van te maken op iedere verjaardag van mij. Ik heb al een vriendin reclame gemaakt voor de Buffettenboer en zij is van plan om ook op haar verjaardag buffetten te bestellen.

Helaas heeft de bezorger van het buffet mij niet goed uitgelegd hoe ik de bakken moest gebruiken om de gerechten te verwarmen. Ik heb het dus aanvankelijk verkeerd gedaan, maar dat had helemaal niet hoeven te gebeuren als de bezorger het duidelijk had uitgelegd en het aan mij had laten zien, waar ik precies het water in moest doen en waar de deksels waren om deze op de gerechten te zetten.

Pluspunten

Prima catering, lekker eten, meer dan genoeg, goede haal en brengservice.Afleveradres was ons vakantie huurhuis in Vierhouten.

Pluspunten

Alles was warm en netjes op tijd geleverd En er was voldoende keus

Pluspunten

Eten was goed, lekker en genoeg.

Spullen werden niet opgehaald. Mailcontact gehad en een dag later is het opgehaald. Maar helaas hebben de spullen bijna twee dagen in de voortuin gestaan.

Pluspunten

Behalve dat hier de aardappeltjes aan de droge kant werden bevonden was verder alles prima geregeld en het smaakte geweldig.

Pluspunten

levering op tijd, en heerlijk eten voldoende voor het aantal personen waar voor je besteld hebt.

Pluspunten

Buffet zag er prima uit, uitstekende service van de mijnheer die het kwam brengen.

Pluspunten

Goed en verzorgd. Eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Het eten was super lekker en gaar. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding. We zijn tevreden klanten!

Eten werd te vroeg gebracht, was nog wel warm maar onze gasten zagen hierdoor de verrassing al. (Dat was niet de afspraak). Maar het was heerlijk dus is maar een kleine tip voor de volgende klant.

Pluspunten

Vers en gevarieerd Italiaans buffet en met de levering van bestek en servies heerlijk praktisch. En heldere communicatie.

Pluspunten

Snelle service, goed eten mooi uitgebalanceerd. Er is genoeg eten voor het opgegeven aantal personen. Zeker een aanrader voor feesten of zelfs met kerst. Ga hier zeker nog een keer bestellen

Pluspunten

Uitstekende service. Heerlijk eten. Vriendelijk personeel!

Buffet aanbieden voor kleinere groepen

Pluspunten

Lekker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aflevering op afgesproken tijd en plaats! Meer dan voldoende en smaakvol buffet voor 12 pers.

Misschien iets herkenbaarder servies en bestek. Zaten in een vakantiehuis en kwamen er later achter dat we het verkeerde bord en bestek mee terug gegeven hadden ( sorry)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en goed eten

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken