Pluspunten

Levert prima kwaliteit. Punctueel in afspraken.

Pluspunten

Eten kwalitatief en kwantitatief goed Goede service bij bezorgen en afhalen

Pluspunten

Alles was netjes verpakt de chaufeur heett alles op de tafels gezet en alles prima uitgelegd om 11uur hebben we de branders aan ge stoken Half 2 was alles warm we hebben met de hele familie genoten het was heerlijk gegeten 14 personen en er was nog wat over voor de andere dag heel hartelijk dank namens de fam van der kolk

we hebben geen verbeter punten alles was zeer goed

Pluspunten

Levering keurig op tijd. Ruime hoeveelheid lekker eten. Super!

Het eten was erg pittig. Er zijn mensen die hier niet van houden, dan wel tegen kunnen.

Pluspunten

Heerlijk gegeten goede bezorging

Warmhoud rechauds waren niet echt schoon zat nog eten aan vast gekoekt

Pluspunten

Heel goed en netjes bereid

Weet ik niet

Pluspunten

Het Bourgondisch buffet was geweldig. Goede kwaliteit en ruim voldoende.

Pluspunten

Heerlijke gerechten, afspraken stipt nagekomen! Zeker een aanrader!

Pluspunten

Nakomen gemaakte afspraken, goede kwaliteit voor een heel mooie prijs. Eigenlijk zijn we aangenaam verrast met dit adres. De kers op de taart bij de viering van mijn 75 jaar.

N.v.t.

Pluspunten

heerlijk eten goede service gewoon perfect en voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Goede service,perfect eten We hebben genoten.

Pluspunten

Uitstekend buffet. We hadden voor 28 personen vis- en vleesbuffet. Meer dan voldoende, op tijd en warm (boven 25 pers.)afgeleverd. Spullen keurig weer opgehaald en je hoeft zelf niet af te wassen.

Via Internet besteld. Het duurt daarna vrij lang voordat je je bevestiging per mail krijgt. Telefonische navraag (lange wachttijd) leerde dat de bevestiging pas wordt gemaild als zij het bedrag ontvangen hebben.

Pluspunten

Goeie service, keurig op tijd afgeleverd, goeie voorlichting en iedereen vond elk gerecht uitstekend. Complimenten.

Pluspunten

het wasgeweldig lekker een meer dan genoeg. Ik beveel de buffetten boer zeker aan..

Pluspunten

Goede afstemming over bezorgtijd en het eten was heerlijk. Wij hadden gekozen voor het Bourgondisch buffet, het vlees was mals en goed van smaak. De salades zijn ook goed en het brood was vers. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Een dag voor bezorging een mail met verwachte aankomsttijd voor de volgende dag. Goede uitleg erbij. Bij bezorging pas betalen, vooraf is dus niet verplicht. Vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Goede service, komt afspraken na en het buffet was heerlijk!

Pluspunten

Duidelijke internetsite, vriendelijke geholpen aan de telefoon, eten is van goede kwaliteit, eten werd op tijd gebracht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi op tijd bezorgt en was erg lekker

Pluspunten

Prettige afstemming via de telefoon, prima service, vriendelijke chauffeurs en het belangrijkste: heerlijk buffet. Eten was prima verzorgd, goed warm en smaakvol.

Mogelijk iets grotere borden (eten raakt elkaar snel) en kaartjes bij de bakken waarop staat wat erin zit.

Pluspunten

levering op tijd. zeer smakelijk uitziende gerechten. voldoende bestek en servetten. voldoende hoeveelheid eten. beleefd personeel. (vanaf het 1e telefoontje meedenken en alle tijd nemen om alles uit te leggen).

misschien iets minder zout gebruiken in de gerechten. (is natuurlijk persoonlijke smaak)

Pluspunten

Heerlijk Mediterraans buffet gehad van de Buffettenboer. Ruime porties en goed warm. Echt een aanrader. Klantvriendelijk!!

Pluspunten

De surpriseparty voor mijn partner zijn 40e verjaardag gevierd. Bourgondisch Buffet voor 50 personen aan laten rukken. Ik ben zelf kok dus was een beetje huiverig gezien de lage prijs. Het eten was heerlijk, goed op smaak, warm en zag er nog eens goed uit!!! Echt een aanrader, wij gaan in ieder geval vaker zaken doen!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken