Pluspunten

Prima geregeld allemaal. Lekker eten, ruim voldoende en ze leveren alles erbij: borden, bestek en warmhoud platen. En dat alles voor een prima prijs. De vuile bakken en borden zet je buiten in de meegeleverde kratten en het is zo weer vertrokken! Erg makkelijk allemaal. Bij een volgende buffet gaan we zeker weer van de Buffetten Boer gebruik maken.

Pluspunten

- goed contact (alleen gebruikt dmv email) - vragen/bijzonderheden goed begrepen - stipte levering - en het buffet? alleen maar complimenten. Je wilt dat je gasten tevreden zijn en dat waren zij allemaal. Complimenten.

1 (warme) vis item bij keuze is reuze buffet. De Buffettenboer heeft hier overigens op verzoek een prima invulling voor gegeven.

Pluspunten

Fantastische stampottenbuffet gehad! Alle gasten laaiend enthousiast. En heerlijk dat je niets hoeft te regelen. Echt luxe. Wij komen zeker terug!

Pluspunten

prima verzorgd en op tijd geleverd. Het eten was echt overheerlijk en ruim voldoende. Alle gasten waren vol lof.

Pluspunten

We waren erg verrast door de kwaliteit van het buffet. Zoveel keus. Geweldig. We hebben genoten.

Tip een bordje erbij wat voor salade of wat voor gerecht het is.

Pluspunten

Netjes afgeleverd en weer opgehaald. Keurige uitleg en vriendelijke man. Heel er goed eten en gevarieerd. Iedereen vond het erg lekker.

Pluspunten

Heerlijk buffet (vis en vlees), goede kwaliteit. Keurig geleverd in koelboxen, compleet met bestek en borden, erg handig

Dessertbuffet (bavarois) had wat royaler mogen zijn voor 4,95 pp.

Pluspunten

Goede service, voldoende eten, voldoende uitleg, visproducten waren zeer smaakvol.

Meer rauwkost, varkensvlees was iets te droog.

Pluspunten

Goede kwaliteit van het produkt en goede levering op de afgesproken tijd en goede uitleg. Op haalservice ook prima.

Bevestiging van afspraak van telefonische bestelling moet eenduidig via e-mail worden geverifieerd.

Pluspunten

Goede kwaliteit . Veel variatie , luxe produkten en keurig op tijd . Eten was lekker warm .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel veel eten, en lekker.

Pluspunten

zeer goede ervaring

geen

Pluspunten

Eten was heerlijk en ruim voldoende. Het eten glutenvrij ook perfect!

Pluspunten

Heerlijk eten op tijd en warm geleverd en netjes klaar gezet. Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Was Heerlijk en netjes verzorgd

Pluspunten

Geweldige service, zeer vriendelijk en klantgericht personeel! Het eten was super. Ook onze gasten waren er zeer over te spreken.

Pluspunten

Alles tot in de puntjes verzorgd en heerlijk eten!

Pluspunten

HET WAS FANTASTISCH. IEDEREEN HEEFT GESMULD.

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar vriendelijk telefonisch contact meedenken over type buffet mogelijkheden tot persoonlijke aanpassing binnen een buffet ruime mogelijkheden tot volgen dieet (geen gebruik van gemaakt) tijdige levering en warm! zeer smakelijke gerechten binnen het buffet veel keus aan gerechten zeer vriendelijke chauffeurs

1 De hoeveelheden zijn heel erg ruim. Er is voldoende gegeten door iedereen, maar er was nog zo veel over dat ik me bijna schaamde toen het buffet weer werd opgehaald. 2 Ook in de kleine auto een wagentje of steekkarretje. Wij hadden geen voorhanden en dan is het erg lastig het buffet boven te krijgen.

Pluspunten

We keken onze ogen uit toen het eten aan kwam. Het zag er heerlijk uit, en ook meer als genoeg. Alles werd keurig klaar gezet door de chauffeur, we hoefde alleen nog maar et vuur aan te steken. Zeker een aanrader en we gaan er ook nog zeker een keer gebruik van maken.

Pluspunten

Meer dan genoeg eten van goede kwaliteit. Bezorging was op tijd en alles is ook weer opgehaald. Helemaal prima!

Pluspunten

Alles op tijd geleverd, meer dan voldoen. Zeer smakelijk eten. Echt een aanrader.

Pluspunten

we hadden voor veel mensen een buffet besteld en op de dag zelf werd het buffet lekker warm en op de afgesproken tijd geleverd. We hebben er met veel smaak van gegeten.

Pluspunten

Prima prijs- kwaliteitsverhouding, stipte levering

Pluspunten

zeer positief en klantvriendelijk personeel.als we weer eens lekker met familie en vrienden willen genieten van een heerlijk buffet word het zeker weer bij de buffettenboer besteld.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken