Pluspunten

goed verzord, erg lekker

aardappelen iets "knapperiger"

Pluspunten

Goede service en goed eten. Ontspannen feestje hierdoor omdat we zowel in de voorbereiding als het opruimen weinig werk hadden.

veel bijgerechten als augurk en piccalilly weggegooid, beetje verspilling, mag in mindere hoeveelheden worden toegevoegd

Pluspunten

We hebben genoten van het vis en vleesbuffet en kunnen het zeker aanbevelen.

Kaartjes erbij, waarop staat welk gerecht het is.

Pluspunten

Behulpzaam onbeperkte mogelijkheden

er was wel erg veel over (vind ik zelf zonde)

Pluspunten

Goede service en het eten was heerlijk. Kerstmenu was gevarieerd, er was voor ieder voldoende keus.

Hoeveelheid gebakken aardappels was in verhouding te weinig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdige levering, uitleg prima, lekker en voldoende eten

Bestek mag wat beter schoon worden gemaakt en van één soort zijn en de messen mogen wat scherper. Daarbij zouden diepe borden of grote borden makkelijk zijn.

Pluspunten

Wordt geregeld zoals op site beschreven staat. Levering met tijdsindicatie via sms is prettig.

Pluspunten

Goede service Probleemloos veranderen Goede bezorging en ophalen Zeer lekker eten en voldoende

Pluspunten

Kwalitatief prima Bourgondisch Buffet .Dit geldt voor het Warme en Koud buffet ! Prima Service en netjes op tijd bezorgd .

Als er enkele grote eters tussen zitten kunnen voor het Warme Buffet de porties per persoon iets ruimer, tenminste als je wilt spreken van een maaltijd vervanger . Het kan ook zo zijn dat het zooooo lekker was dat het tekort ontstond ?

Pluspunten

Onwijs goed eten, voor een geslaagd feestje. Goede afspraken die na gekomen worden. Prijs kwaliteit echt goed, raad iedereen buffetenboer aan. Nom nom nom (krijg alweer trek) keep up the good work

Geen.

Pluspunten

Het buffet was netjes op tijd gebracht op oudjaarsdag zodat we hebben kunnen kijken of het voldoende was!!! En hadden ff twijfels over de rijst en aardappeltjes of het genoeg was maar dat was het zeker. Het was allemaal perfect verzorgt toppie in een woord geweldig,het opwarmen ging ook prima voldoende gel. Ook mooi op tijd opgehaald weer de spullen.Dus wij gaan het nog zekers vaker bestellen hartstikke bedankt voor de goede service!!!!

Pluspunten

Goede service en heerlijk vers eten

Pluspunten

Mooi optijd en lekker eten!!!

Pluspunten

Lekker eten. Bezorging prima. Makkelijk geen afwas e.d.

Pluspunten

Kwaliteit eten goed, afspraak is afspraak

Beetje onduidelijkheid werking warmhoud

Pluspunten

Op de afgesproken tijd geleverd. Eten was perfect.

Let op de borden waren verschillende kapot / stukjes af.

Pluspunten

Goede levering en uitleg.eten is lekker en betaalbaar

Bij ons buffet mocht iets meer rijst

Pluspunten

Goed eten, netjes op tijd geleverd en afgehaald.

Pluspunten

Alles was keurig zoals afgesproken en het eten was heerlijk jullie hebben bijgedragen aan een hele fijne kerst daarvoor dank namens ons echt voor herhaling vatbaar.

Ga zo door

Pluspunten

Service: Erg behulpzaam zelfs voor en na het bestellen en het wijzigen van de bestelling. Als klant voelde ik mij nog echt koning. Eten: Het eten was erg lekker en ruim voldoende. Had voor 13 man besteld en we hebben er met 13 volwassenen en 3 kinderen van gegeten waarna er zelfs nog genoed over was om de dagen erna te eten. Halen / brengen: Voor 15 euro kan je zelf een tijdvak uitkiezen voor de levering. Dit is het meer dan waard. Tijdens het ophalen kan je kiezen op welke dag alles weer wordt opgehaald.

Het lijkt bij ontvangst veel te weinig. Al komt dit door de diepe bakken. Een vermelding vooraf had de eerste schrikreactie van "tekort komen" kunnen vermelden.

Pluspunten

snel; efficient; vriendelijk; véél; kwaliteit okay.

Pluspunten

Het was heerlijk, goed verzorgd, meer dan voldoende van alles.... Zelfs heel veel over! Was lekker voor de volgende dag! De gasten waren ook allemaal superenthousiast, superlekker!! Ook alles volgens afspraak op tijd. De stokbroden zijn vers... Omdat wij het buffet in de avond deden was het brood een beetje slap, advies om ze even in de oven te leggen zodat ze weer lekker knapperig werden was super!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

alles was heerlijk volgende kerst weer

Pluspunten

Het buffet was OVERHEERLIJK en ruim VOLDOENDE...Ook mijn gasten waren VOL LOF over het gehele buffet en vonden alles HEERLIJK van smaak...Er werd zelfs gevraagd waar dit buffet besteld was...Dus GOEDE RECLAME voor een TOP BEDRIJF betreffende DE BUFFETTENBOER (y) Groetjes en tot een VOLGENDE KEER

Geen MINPUNTEN...!!!

Hogebrinkerweg 12