Pluspunten

Lekker eten, goede salades en netjes aangeleverd. Prima!

Misschien iets meer aandacht voor bestelling met kinderen. Meer"kinderkeuze" .

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en vooral heel lekker. We hebben genoten van het kerstbuffet.

Pluspunten

Het eten was erg lekker, goed verzorgd en stipt op tijd bezorgd. Het was bovendien ruim voldoende!

Pluspunten

Alles was keurig verzorgd en op de gevraagde tijd afgeleverd. Men vond alles erg lekker.

1 minpuntje: bij het dessert werden plastic vorkjes en lepeltjes verstrekt. Het lijkt ons geen moeite om daar ook normaal bestek bij te leveren. Dit was echt een afknapper voor ons.

Pluspunten

Op tijd bezorgt Prima buffet, zeer smakelijk en ruim voldoende. Compleet geleverd met borden en bestek Goede prijs kwaliteit verhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het eten was ruim voldoende voor iedereen en we hebben heerlijk gegeten.het het was fijn dat we zelf achteraf de afwas niet hoefde te doen.

iets grotere borden

Pluspunten

Het eten was goed verzorgd zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

kwaliteit, afspraak is afspraak, goed verzorgd, goede kwaliteit produkten, zeker nog een keer gebruik maken van jullie diensten

tijd stip laten weten wanneer het wordt opgehaald dag of dagdeel

Pluspunten

Binnen anderhalf uur klaar, niets in huis en toch heerlijk eten! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Wij hadden 2e kerstdag een geweldig buffet, voldoende van alles en alles even lekker. Voor herhaling vatbaar!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eten was goed op smaak. Eten zag er goed verzorgd uit

De hoeveelheid van de buffet viel ons een beetje tegen. De rijst en aardappelen waren erg weinig. Helaas heeft niet iedereen kunnen genieten van deze heerlijke gerechten omdat er niet genoeg was. Ook het vlees hield niet over. Dit zat echt op het randje Dit was erg jammer, want je betaald er wel voor!

Pluspunten

Heel heel erg goed

Blijven doen waar jullie mee bezig zijn gewoon geweldig

Pluspunten

Super verzorgd, goed eten en komen afspraken prima na

Pluspunten

Ideaal dat ze thuis bezorgen!

Pluspunten

Heerlijk eten, alles uitstekend op smaak en meer dan voldoende!

Pluspunten

Dik tevreden over de buffettenboer.. Het smaakte allemaal heerlijk en er was meer dan genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Alles was goed geregeld en het eten was erg lekker, echt een aanrader!

Pluspunten

Komt de afspraken naar.Zeer goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.De genodigde waren over het buffet zeer verrast.

Geen. Vriendelijke groeten: Adri en Willie Kooijman. Meidoornplantsoen 19 Wageningen

Pluspunten

2e Kerstdag keurig op tijd afgeleverd! Prima buffet!

Pluspunten

Bezorging perfect Buffet Vlees/vis met bijbehoren grandioos onze gasten waren zeer te spreken over kwaliteit enz.

Pluspunten

Op tijd geleverd en komen afspraken na. Prima service! Buffet was van prima kwaliteit.

Pluspunten

Wij hadden dit jaar dankzij de Buffetten Boer samen met onze familie een gezellig en stressvrij Kerstbuffet. De levering was keurig op tijd en er werden ook duidelijke instructies gegeven hoe alles klaar te maken en op te warmen. En na afloop natuurlijk geen gedoe over de afwas want alles mag gewoon zo weer retour. Wij hadden gekozen voor het buffet de keuze is reuze en het eten was heerlijk. Goed vlees, lekkere groenten en overige bijgerechten. Persoonlijk mogen van ons de stukken vlees wel wat kleiner maar over de kwaliteit geen klagen. Al met al een gezellige en smaakvolle Kerst gehad.

Stukken vlees wat kleiner Wij hadden ipv bourgondische krieltjes aardappel wedges gekregen. Dit stond niet omschreven in het buffet.(was verder geen probleem hoor)

Pluspunten

Alles goed geregeld, voldoende te eten, lekkere salades en vleesbuffet. Fijn dat aan alles is gedacht, bestek, borden etc. en dat je zelf niet hoeft af te wassen!

Niks, ga zo door!

Pluspunten

Alles was prima in orde, klantcontact prima, eten was lekker en goed verzorgd.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken