Pluspunten

Stipte levering, klantvriendelijk, heerlijke maaltijden

Hoofdmaaltijd was erg uitgebreid, terwijl er van een paar onderdelen onvoldoende was. Het dessert zou beter hebben kunnen bestaan uit 2 mogelijkheden terwijl er nu 3 waren waarvan er één overbleef omdat de tiramisu al snel op was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was onze eerste keer dat wij een buffet hebben geregeld bij de buffettenboer. Het betrof een stamppotenbuffet en een dessertbuffet. Wat was het lekker! Het overtrof onze verwachtingen.

We hadden ook een grote partytent bij hen gehuurd. Opzetten en afbreken is goed geregeld. Het enige nadeel was dat de partytent nog een doordringende barbecuelucht verspreidde. Deze verdween pas toen ons eigen buffet erin geplaatst werd. Dit vonden wij wel een vervelende bijkomstigheid.

Pluspunten

We hadden een verkeerde bestelling op kerstavond we hadden ze direkt gemaild en ze namen gelijk contact met ons en dat op kerstavond. Kregen het geld ook snel en van de zomer mogen we kosteloos bbq bestellen. het eten heeft ook heerlijk gesmaakt.

Pluspunten

Geweldig goed buffet. Iedereen was enthousiast.

Ga zo door.

Pluspunten

prima service de smaak was goed en genoeg voor iedereen

misschien een vlees gerecht minder en dan iets meer aardappelen

Pluspunten

je krijgt wat je bestelt goede kwaliteit voor een keurige prijs goede service, op tijd bezorgd en opgehaald fijn dat er bestek, borden e.d. meegeleverd worden eten is super lekker

Geen: super goed geregeld, verrassend lekker eten!

Pluspunten

Afspraken goed nagekomen. 1e kerstdag op tijd bezorgd! Buffet was perfect. Voor alle gasten ruim voldoende en kwalitatief in orde. Eerste kennismaking met de Buffetenboer maar zal er zeker opnieuw gebruik van gaan maken. Klasse. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Alles op tijd geleverd . Lekker

losse saus er bij doen , bv net als de been ham saus??? sate saus varkenshaas saus???? Bestek kon wat netter en schoner.

Pluspunten

We waren aangenaam verrast over de kwaliteit en kwantiteit van het eten. Er was voor 1 persoon glutenvrij meegeleverd en ze heeft letterlijk geen centje pijn gehad. Ook haar eten was ruim voldoende en smakelijk. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Het eten en de service is echt heel goed. Bedankt en zeker weer een keer.

Pluspunten

Heerlijk buffet. Keurig verzorgd,zeker voor herhaling vatbaar. Niks op aan te merken. Heel lekker vonden alle gasten.

Pluspunten

De maaltijd was prima. Veel mogelijkheden voor iedereen om van te genieten. En dat deden we ook. Bezorging was prachtig op de afgesproken tijd evenals het weer ophalen van de bakken, borden en bestek etcetera.

Het enige wat we minder vonden waren de gekookte aardappelen, die zijn dan ook niet allemaal opgegeten.

Pluspunten

Het eten is super en is genoeg voor iedereen

Pluspunten

Goede verzorging en het smaakte heerlijk.Netjes op tijd geleverd,goed verpakt.Duidelijke uitleg.Prijs is goed.

Wij waren met 10 personen,het buffet is voor 12.Als wij werkelijk met 12 pers. waren geweest was het denk ik toch wat krap geweest.

Pluspunten

Alle gerechten zijn goed in de smaak gevallen bij zowel jong als oud. De hoeveelheid was prima

Wij vonden de desserts erg weinig. We hadden ook meer kwaliteit verwacht. Ten opzichte van de rest vonden we het qua smaak wat tegen vallen.

Pluspunten

altijd volgens afspraak op tijd en prima kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk, flexibel, . Heel goede gerechten. Er was genoeg en gevarieerd. Ook heerlijke salades en stokbrood!!!! We hopen er zeker meer.van te genieten!!

XXXX

Pluspunten

perfect geregeld goede kwaliteit eten. Afspraak is afspraak tijdstip brengen en ophalen. Prijs kwaliteit een dikke voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

het was erg lekker goede uitleg en afspraken nagekomen

het was goed dus geen

Pluspunten

Het zag er allemaal keurig verzorgd uit en we hebben heerlijk gegeten.

Pluspunten

Stipt op tijd, heerlijk eten, goed communicatie

Pluspunten

Wij hebben het kerstbuffet besteld. Levert nauwgezet, medewerkers zijn vriendelijk en bereid een en ander uit te leggen. Er was voldoende te eten en was smakelijk. Ook de zoutloze maaltijd was erg goed. Zoals gewoonlijk erg goed.

Het is handig als je bij aflevering kan pinnen.

Pluspunten

Heerlijk gegeten, keurig verzorgd, prettig geholpen!

Eerdere ervaring was dat het meer dan genoeg was. Vond het nu een beetje krap voor het aantal personen dat was besteld.

Pluspunten

Bestelling, betaling en levering ging heel gemakkelijk en volgens afspraak. Buffet was ruim voldoende.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken