Pluspunten

Kwalitatief goed en lekker eten. Veel variatie, goede communicatie en bezorging!

Geen, was top en voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Compleet en lekker

Groente niet zo lekker

Pluspunten

Prima service. Lekker menu.

Pluspunten

verzorging en bezorging waren uitstekend . Iedereen was zeer tevreden

Pluspunten

Smakelijke stamppotten Glutenvrij ook top verzorgd Hachee was erg lekker Keurig op tijd gebracht en gehaald Goed verwarmd

Liever Iets minder vlees en iets mer stamppot pp

Pluspunten

Prima service en op tijd alles aangeleverd en goed op temperatuur.

Pluspunten

zeer tevreden over : * nakomen van gemaakte afspraken. (m.b.t. aanleveren buffet) * gerechten (smaak) * prijs * ontzorgen (servies, bestek, afwas, etc.)

geen verbeterpunt te bedenken

Pluspunten

zeer goede service, perfect op tijd, het eten was erg lekker, meer dan genoeg en goed warm, er wordt goed rekening gehouden met halal eters (aparte bakken), de volgende werkdag is alles weer opgehaald

de bordjes waren erg klein, ik zou grotere borden meeleveren misschien een idee om het stokbrood voor te snijden of een broodmes mee leveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geweldig goed contact tussen chaufeur en ons tijdens de levering. wij vonden het erg geslaagd.

Pluspunten

Pluspunten

Prettige overzichtelijke website Eenvoudig bestellen Goede informatie over bezorgtijd Bezorging op de afgesproken tijd Het eten was fantastisch lekker en voldoende De chauffeurs waren vriendelijk en klantgericht (goede uitleg)

Pluspunten

Het buffet werd bezorgd precies op de aangegeven tijd.Van tevoren daar SMS van ontvangen en chauffeur belde op de dag, goede en vriendelijke service.smaak van het kerstbuffet erg goed en meer dan voldoende.Eg fijn om samen zo lekker te eten en er geen werk aan te hebben. Heeft alle verwachtingen overtroffen, Fantastisch!

Geen verbeterpunten.Het was in 1 woord: FANTASTISCH!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eten was zeer goed en op tijd

Tot twee keer toe niet op komen dagen, om de spullen op te halen. Eerste keer niet, waardoor ik 2 uur heb zitten wachten. Na een telefoon werd gezegd de spullen buiten te zetten. Deze zouden later opgehaald worden. ''S nachts door de beveiliging van het gebouw waar ik werk uit bed gebeld, de spullen stonden nog steeds buiten. Waardeloos.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed eten!

Er was geen stokbrood en sausjes meegeleverd.

Pluspunten

het eten is prima. we hebben genoten en er was meer dan genoeg. en het kwam keurig op de tijd die we afgesproken hadden.

geen verbeterpunten, alles prima.

Pluspunten

Met de familie SUPER gegeten van het keuze is reuze menu, de keuze was inderdaad reuze en meer dan genieg. Zeker voor herhaling vatbaat!

Gewoon zo door blijven gaan.

Pluspunten

Op tijd, collega's laaiend enthousiast. Eten was goed, lekker en ruim voldoende, hadden zelfs nog over!

Pluspunten

Voldoende eten, warm, gewoon goed!!

Pluspunten

Komen afspraken na. Super kwaliteit. Vriendelijk personeel. Goede uitleg. In koelbox geleverd, dus geen koelkast nodig! Porties zijn ruim voldoende.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

TE weinig groenten voor 14 personen een Dessert te weinig Te Veel salades , mag meer groente , ik ben niet te vreden Zeker de de helft te kort.

Pluspunten

Kerstbuffet Goed verzorgd. Goede kwaliteit. Ruim voldoende. Onverwachte extra gasten konden ook mee eten.

de porties salades kunnen wat kleiner in verhouding tot de overige artikelen. Dessertlepeltjes ontbraken.

Pluspunten

Het eten werd keurig op tijd bezorgd en het was lekker en goed verzorgd.

Er is van tevoren niet verteld dat het stokbrood nog even in de oven gedaan moest worden en dat je het zelf moest snijden. Daarnaast was het lastig om de branders uit te krijgen. Daarvoor hadden we graag een hulpmiddel of tips gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, goede kwaliteit van het eten, goed contact

Bij onze rechauds was er al water in gedaan en dat ging dus mis bij het bezorgen en hadden wij een enorme waterballet op de vloer en moesten dat opruimen en schoonmaken. Ik zou dus zeker niet al water erin doen. De bezorger zei dat er 2 branders onder moesten om het op tijd warm te krijgen, dat was dus niet zo en uiteindelijk hebben we er een derde onder gedaan en toen was het gelukkig wel op tijd warm.

Pluspunten

Super service. Snelle reactie via de mail. De bezorging is ook probleemloos verlopen en het ophalen ook. Wij hebben een heerlijk kerstdiner gehad met het werk en zullen jullie ook zeker aanbevelen en onthouden voor 2016.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken