Pluspunten

Goede service en prima op tijd bezorgd. Eten was voortreffelijk en meer dan genoeg.

Bij grote bestelling met twee personen bezorgen.

Pluspunten

Complimenten voor het buffet! Alles was mooi op tijd op locatie, prima uitleg met voldoende stokbrood. Het eten was erg lekker!

Pluspunten

prima eten, voldoende hoeveelheden, warm bezorgd en precies op de afgesproken tijd.

door het vervoer waren enkele gerechten wat door elkaar gelopen misschien is anders verpakken voor vervoer en optie

Pluspunten

Kwaliteit prijsverhouding zeer goed. Ruim voldoende per persoon. Goed warm, vriendelijke bezorgdienst

Pluspunten

Duidelijke afspraken, correcte levering, kwaliteit eten erg goed.

Pluspunten

Het buffet werd op tijd geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke en behulpzame bediening. Gasten waren zeer tevreden over het aangeboden buffet, goed op temperatuur en voldoende voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Iets betere afstemming m.b.t. eten en gasten, bijvoorbeeld te weinig gebakken aardappelen t.o.v. de hoeveelheid gasten, vegetarische groenten had ook wel gecombineerd kunnen worden met de gewone aangeboden groenten, zat weinig verschil in.

Pluspunten

Wij hebben 17 oktober het luxe buffet met familie gegeten.Niets anders dan positieve reacties gehad.Het was veel en meer dan genoeg.Ook het tijdstip van bezorgen klopte precies.Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Eten erg goed !! afspraak is afspraak ! vriendelijk personeel bij bestellen eten !

grotere borden bij buffet

Pluspunten

bestelling wordt op een juiste manier behandeld op een perfecte manier aangeleverd correcte afhandeling van de bestelling. op tijd geleverd met een duidelijke uitleg voor het opwarmen. en vooral ; het eten is echt perfect... klasse ga zo door.

het weer ophalen laat wat te wensen over. b.v. nu staat er nog servies wat een week terug gebracht is

Pluspunten

Het was heerlijk en voor iedereen zit er wel iets bij wat ze lusten

je moet wel echt voor de aantal personen bestellen die er zijn anders heb je niet genoeg

Pluspunten

Super kwaliteit en qua afspraken maken is er veel mogelijk

Pluspunten

Werd netjes optijd bij het huisje van het park afgeleverd.Alles was voldoende.De eiersalade was heerlijk, was ook als eerste op. Hopelijk tot een volgende bestelling.

Kan zo gauw niets bedenken.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over (en correcte afhandeling van) de bestelling. Buffet heerlijk warm aangeleverd en van een fantastische kwaliteit. Chapeau!

niet.

Pluspunten

In 1 woord geweldig. Afgelopen weekend er 3 keer gebruik van gemaakt en iedere dag was het weer smullen. Bedankt.......

Beter communicatie i.v.m bezorgen maar dit is meer een tip dan negatief bedoeld.

Pluspunten

We zijn meer dan tevreden over het buffet, dat we vrijdag voor ruim 50 personen kregen. Super op tijd. Heel smakelijk! En de reacties waren meer dan positief. We zullen jullie aanbevelen, als dat zo uitkomt.

Misschien is het handig om kaartjes o.i.d. te hebben, waarop vermeld staat welk gerecht het is! Hoeft niet voor aardappels, maar wel voor stoofpotje of saté.

Pluspunten

Alles geleverd volgens afspraken. Was lekker.Fijn om niet te hoeven afwassen al die grote bakken.

De stukken zalm waren een beetje lastig warm te krijgen.

Pluspunten

Ze kunnen alles leveren. Lekker eten, drinken netjes in koelboxen afgeleverd. Alles op tijd.

Bij aflevering ook een afleverbon afgeven. Kan de klant controleren of alles geleverd is. Is bij de drank namelijk niet helemaal goed gegaan.

Pluspunten

Bijna alles was fantastische

Het vlees van de saté,de kip piri piri en de varkensoester had ik graag wat kleiner gezien. De fruit salade was naar mijn mening niet helemaal vers en het fruit mocht naar mijn mening wat grover gesneden.

Pluspunten

Op tijd en warm geleverd, smaak en kwaliteit prima, klasse ! Met echte stukken vlees! Alles goed verpakt! Alleen maar positieve reacties gekregen. En de pluim geven we dus hierbij door aan jullie!!

Tip; bordjes/kaartjes mee leveren zodat je weet wat in welke schaal zit.

Pluspunten

Geweldig lekker en precies op tijd gebracht

De beenham was èen beetje verdroogd misschien aan een stuk geven, zodat de mensen het zelf kunnen snijden. de eier salade was super lekker!!!

Pluspunten

Eten is super, hoeveelheid is ruim voldoende en super goed verzorgd !!! (Ook voor vegetariërs)

Blijf zo doorgaan, super!

Pluspunten

Veel keuze, makkelijk met de koel elementen en warm maken ging ook snel!

Sommige gerechten waren flauw...

Pluspunten

Het stamppot buffet zag er erg goed uit. Geweldig hoe jullie het ook voor 1 persoon alles apart hadden i.v.m. glutenintolerantie

Voor ons had er in het stamppot buffet wel iets meer boerenkool mogen zijn, waren meer liefhebbers voor. Jammer dat het eten niet helemaal warm meer was en de branders al bijna leeg, omdat de chauffeur via Rotterdam moest rijden naar Leeuwarden.

Pluspunten

Tijdig van te voren contact omtrent bezorging Alles werd ruim op tijd en warm afgeleverd Ruim voldoende Presentatie en smaak krijgen van ons een 9+ Voor herhaling vatbaar Prijs- / kwaliteitverhouding uirtstekend

Aparte schaaltjes + lepels/vorkjes voor de fruitsalade Iets meer brden zou fijn zijn omdat men anders de vis gerechten en de vleesgerecht op een en hetzelfde bord moet doen of tussentijds borden moet gaan afwassen Voor 25 personen 14 broden is wel veel wij hadden 8 broden over welke overigens wel mee genomen zijn door familie..

Pluspunten

Betrouwbaar: op afgesproken tijd. Heerlijk eten!

Standaard: beschrijvingen bij gerechten

Hogebrinkerweg 12