Pluspunten

Geweldige service en heerlijk eten!

Meer rijst en aardappeltjes; hoeveelheid was aan de magere kant

Pluspunten

Ja wat moet ik er van zeggen, heerlijk gegeten alles volgens afspraak en mooi op tijd, wij waren het er allemaal over eens geweldig en niet voor de laatste keer iets besteld bij "De Buffetten Boer " wij zijn vanaf nu vaste klant !!!

Misschien ipv potjes gel van 2,5 uur die van 4 uur de warmte was snel op, dit ook dat het al 1,5 uur van te voren aan moet ivm de warme gerechten, verder alles prima.

Pluspunten

Goede service Afspraken worden netjes nagekomen. Buffet was prima in orde, lekker en op de juiste temperatuur.

Pluspunten

Alles verliep vlekkeloos! We hebben binnenkort weer een feestje te organiseren en gaan dit weer bij de buffettenboer doen! Heel fijn dat het ook gluten/zuivelvrij geregeld kan worden!!

Pluspunten

vlotte nette levering, heerlijk eten!

Goed opletten dat de hele afwas mee terug genomen wordt!

Pluspunten

Op tijd geleverd! Er was voldoende en het aparte koemelk en lactose vrij buffet was ook erg goed.

Pluspunten

Snelle service, overzichtelijke site, heerlijk eten, warm geleverd. Kortom zeer tevreden

Pluspunten

Kwaliteit en prijsverhouding heel eerlijk en goed! Flexibel bij het aanvullen c.q. verandering aanbrengen in de buffetten. Mede dankzij Buffetten De Boer was ons feest een succes.

Een Gelpotje extra zou fijn zijn, was wat krap. Verder totaal geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Levering volledig volgens afspraken Snelle reactie op mails/vragen etc. Uitstekende kwaliteit Hoeveelheden ruim voldoende Vriendelijk personeel

Geen idee

Pluspunten

geweldig genoten van een overheerlijk warm koud buffet met een ruime keuze, genodigde waren er lovend over, toppie !!!!!

Pluspunten

De chauffeur was precies op tijd, ondanks dat hij via Zeeland, Rotterdam, Hoofdorp en Alkmaar naar Zaandijk moest rijden. Het eten wat heel warm,, van uitstekende kwaliteit en ruim voldoende. Kortom een top buffet. Salades en stokbroden waren heerlijk.

Het vlees mag wel in kleinere stukken gesneden worden..

Pluspunten

Wij hadden een bourgondisch buffet (koud/warm buffet) voor een familiefeestje. De verschillende gerechten smaakten prima, en we kregen veel complimenten van de gasten. Kortom, een pluim waard! Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Tip: een geplastificeerde menukaart waarop de verschillende gerechten van het betreffende buffet zijn genoemd en toegelicht. Dit werkt prettig voor de gastvrouw.

Pluspunten

Vlees-vis buffet was voortreffelijk van kwaliteit en zeer smakelijk. Perfecte bezorging. Voor herhaling vatbaar

geen

Pluspunten

Bedrijf komt de afspraken na. Goede kwaliteit van het eten. Meer dan voldoende. Eten werd op tijd en warm geleverd

Pluspunten

Pluspunten In één woord FANTASTISCH!! Het was niet alleen lekker, maar ook de levering, presentatie en het materiaal was uitstekend.. Keurig op tijd geleverd, goed warm en er was meer dan genoeg!! We hebben alleen maar positieve reacties gehad..! Onze complimenten en hou dit vast!!

We hadden heel veel salades over, iets minder zou best kunnen.. De stokbrood guillotine werkte ook niet echt, een snijplank en een scherp broodmes werkt denk ik beter.. Maar ja, deze punten verbeleken bij de positieve punten..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering, prima kwaliteit

Salades zijn niet zo in trek.....maar ik snap ook dat verse salades moeilijk te leveren zijn

Pluspunten

Keurig verzorgd, zeer smakelijk, kwalitatief prima en meer dan voldoende.

Omdat onze groep bestond uit senioren, werd er in verhouding nogal veel overgehouden. Voortaan ook werken met senioren porties?

Pluspunten

Komt keurig afspraken na. Buffet word netjes op afgesproken tijd warm afgeleverd en klaar gezet voor gebruik . Het eten is meer dan voldoende en ontzettend lekker . Geen gedoe om de afwas e.d. Prijskwaliteit Top .

Kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

prettige communicatie, het buffet viel bij iedereen goed in de smaak, vriendelijk personeel

Pluspunten

fantastische gerechten prima service keurig op tijd

Pluspunten

Goed eten , warm, lekker , op tijd , prettig geregeld!

Pluspunten

Heerlijk gegeten!

Pluspunten

service, kwaliteit van de gerechten

Meer variatie in brood

Pluspunten

Heerlijk eten, ziet er allemaal verzorgd uit. Mooi op tijd bezorgd.

Heb ik niet, was allemaal goed

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken