Pluspunten

Genoeg aanbod, qua soorten buffetten. Goede uitleg hoe het verwarmen vd gerechten gaat, door chauffeur die het eten brengt. Eten was heerlijk, goed van smaak. Porties waren voldoende.

Pluspunten

duidelijke afspraken, netjes verzorgd, eten was erg lekker en er was genoeg. De rijst en de kip piri piri was het eerst op. De chauffeur was op tijd en zette alles netjes klaar. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Ook de gasten waren erg positief hierover

Het stoofpotje mag wel iets meer smaak hebben. Groenten erbij zou ook wel lekker zijn.

Pluspunten

Goede kwaliteit van het eten Voldoende eten Netjes verzorgd

Pluspunten

Alles was erg lekker. Onze gasten met een gluten en lactose vrij dieet waren ook heel erg tevreden

Pluspunten

Eten heel goed van kwaliteit en service (brengen en ophalen) uitstekend geregeld.

Onvoldoende messen en vorken (ongeveer 24 in plaats van 36). Dat was gelukkig geen groot probleem voor ons omdat we zelf messen en vorken ter aanvulling hadden.

Pluspunten

Heerlijk, lekker makkelijk, iedereen (34 personen) was hier uiterst tevreden over het eten. Top-bedrijf, echt aan te bevelen.

Omdat we een zeer uitgebreid buffet hadden en daarbij ook een glutenvrij dieet, zou het iets handiger zijn als er zoals in al meerdere reacties aangegeven naambordjes/stickers bij het eten zouden staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim voldoende eten, afspraken perfect nagekomen, vriendelijke behandeling aan de telefoon, goed verzorgd, duidelijke uitleg van de chauffeur

hoeveelheden zouden minder kunnen waardoor de kwaliteit van de producten verbeterd kan worden. vers fruit salade bevat ook blik fruit/gewekt/anderszins bewerkt fruit. Minder maar echt vers zou beter zijn.

Pluspunten

- goede service aan de telefoon '- aflevering was helder - instructies zijn duidelijk

- duidelijker over de opwarmtijd. Aan de telefoon werd gezegd 2 uur, in de instructies stond 1 uur. Dat is nogal een verschil. - iets minder rode ui in de salade?

Pluspunten

Het buffet was helemaal geweldig, de verzorging perfect!! In 1 woord; TOP

Pluspunten

Goede service. Heerlijke gerechten en meer dan voldoende. Keurig op tijd gekoeld geleverd. Zelf warm maken ging prima.

Bevestiging via sms KPN werkt niet goed. Heel vaak opnieuw ingesproken sms bericht gekregen.

Pluspunten

Het buffet was echt goed Iedereen op m'n feestje was enthousiast De smaak was super en alles was goed warm en er was genoeg

Pluspunten

Van bestelling tot aan aflvering houden zij nauwgezt alles in de gaten. Goed ontact Het geheel was keurig verzorgd, netjes op tijd. uitstekend van smaak en ruim voldoende Kan dit bedijf met haar buffetten zeken aan bevelen.

Opmaak van de tafel door BV wt kunst groen er tussen zodat het wat vrolijker aandoet

Pluspunten

Wij kenden deze manier van een buffet niet,maar wat een kwaliteit heeft de Buffettenboer in huis,van reserveren,bezorgen ophalen en het buffet zelf alle lof wat er staat krijg je ook! Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Wat ik niet wist maar leuk om te vertellen,er worden ook nog wel eens buffetten verloot,en laat ik nu èèn van de twee prijswinnaars zijn van een gratis buffet voor 12 personen ! Is dit gaaf of niet! Bedankt Buffettenboer!!!

Pluspunten

Ging allemaal volgens de afspraak. Mijn gasten vonden het buffet uitstekend.

Onduidelijk voor hoeveel personen de grote ijstaart voldoende was. ( op site >24 personen; maar hoeveel max was onduidelijk)

Pluspunten

Super service, lekker eten, goede prijs

Pluspunten

Voor onze 40 jarige bruiloft hadden we een vis en vlees buffet voor onze gasten. Het was in 1 woord geweldig. Keurig op tijd bezorgd en alles op de tafels gezet. het eten was fantastisch en iedereen vol lof erover.De volgende dag alle vuile boel weer netjes opgehaald.Het was een groot succes en aan te bevelen.

geen,

Pluspunten

goed eten en ruim op tijd gebracht

Pluspunten

levering precies op tijd, volgens afspraak, lekker warm en netjes in grote schalen. het smaakte heerlijk en er was voldoende voor iedereen.

zou er zo snel geen weten

Pluspunten

Alleen maar positieve punten. Buffet was voor onze bruiloft en de gasten praten er nu nog over hoe goed en heerlijk alle gerechten waren. Mede dankzij jullie goede zorgen hebben wij een fantastische dag en avond gehad.

Pluspunten

Geweldige service en met de sms berichten weet je precies waar je aan toe bent qua tijden. Warm afleveren is ook echt warm afleveren! Het eten is prima en meer dan genoeg. Viel goed in de smaak bij de collega's en de afwas wordt gedaan, wat wil je nog meer! Super!

Pluspunten

Uitstekende bezorging en precies op tijd! Heerlijk eten en ruim voldoende en de warme gerechten waren ook écht warm! Alle gasten (24) en wijzelf waren/zijn zéér tevreden en hebben lekker (en veel) gegeten! Zéker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Super gegeten!

Pluspunten

Lekker gegeten. Was erg veel maar genoeg. We krijgen nu nog steeds complimenten voor het lekkere eten.

Pluspunten

alles keurig geregeld lekker eten

oma,s stoofvlees was echt veeeeel te zout de rest prima

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken