Pluspunten

De kwliteit van het buffet was onovertreffelijk. De bezorging was precies op tijd. Wij konden direct van het overheerlijke buffet genieten. Volgens mij is er geen betere. De complimenten van een ieder voor de kwaliteit. De salade's waren ven een gewelidige kwaliteit. Volgende keer apsoluut weer de Buffettenboer.

Pluspunten

Wij zijn zo ontzettend tevreden geweest met onze keuze voor de buffetten boer. In al het contact wat wij hebben gehad waren ze uiterst professioneel en zeer flexibel. Het eten was erg goed en heel veel van onze gasten hebben ons laten weten dat ze het zich zeer hebben laten smaken. We zullen zeker nog een keer de diensten afnemen.

Pluspunten

Heerlijke maaltijd en ruim voldoende voor iedereen

Pluspunten

Ziet er keurig verzorgd uit en het eten is erg lekker. Allemaal erg gemakkelijk geen afwas.

We vonden de rijst en aardappeltjes een beetje weinig ten opzichte van de vleesgerechten die waren er meer dan genoeg

Pluspunten

Het eten werd op tijd bezorgd en was goed op temperatuur. Het leek weinig, maar het was meer dan genoeg.

Pluspunten

Prima kwaliteit van het eten. Goede service. Vriendelijk personeel. Behulpzaam.

De salades zijn erg veel, evenals het aantal stokbroden.Dan liever wat meer warme gerechten. Of warm en koud buffet splitsen en dus mogelijkheid geven tot warm OF koud buffet. Indien nieuw bestek nodig is, mag dit van wel iets zwaardere kwaliteit zijn.

Pluspunten

Zeer klantgericht, denken echt met je mee, goed telefonisch bereikbaar en komen netjes de gemaakte afspraken na. Voldoende porties, heerlijk brood. Al met al een echte aanrader.

Wanneer er lange afstand moet worden afgelegd, is het handiger om in de bus een bevestiging te maken waar de bakken in kunnen worden vastgezet, waardoor tijdens het rijden geen water uit de buffetbakken klotst. Bij aankomst was de vloer van de bus nogal nat en dus ook alles wat op de vloer had gestaan. Uiteraard hebben we dit zelf drooggemaakt voordat we het op de tafel hebben gezet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de bezorger legde heel duidelijk uit hoe alles werkte, wanneer de gerechten verwarmd moesten worden. ook goed overleg hoe en wanneer de spullen werden opgehaald.

het eten was deze keer heel erg zout. we hebben daarom niet alles opgegeten. volgende keer graag zelf proeven. liever geen zout toevoegen, dan kunnen we het zelf aan onze smaak aan passen. .

Pluspunten

Eten was lekker en alles was ook goed op temperatuur is voor herhaling vatbaar de gasten hebben genoten

Pluspunten

Heerlijk eten. Netjes verzorgd. Goed op tijd, nette chauffeur. Fijne service achteraf.

Pluspunten

Variatie aan eten, de smaak van het eten en materialen prima.

Stoofvlees veel te zout, dit was ook het enige. Kwamen 2 dagen later dan afgesproken de spullen ophalen

Pluspunten

Het buffet dat wij hadden was overheerlijk!! Het zag er allemaal voortreffelijk uit,alles heel netjes afgewerkt!! Het is zeker voor herhaling vatbaar,onze complimenten!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er is goed rekening gehouden met allergie.

- op mail werd niet gereageerd - de bezorgers wisten niet hoe het eten op te warmen en verwezen naar een papieren uitleg die er niet bij zat. - er zou gebeld worden wanneer de spullen opgehaald zouden worden, dat is niet gebeurd en ze stonde opeens voor de deur

Pluspunten

Alles gegaan zoals afgesproken. Heerlijk buffet; alles mals en vers enz. Heerlijke rijke salades. Prima warmmaak / -houd materiaal; met reserve vuurpotjes. Aan alles is gedacht Vriendelijke bezorging met prima uitleg. Een ABSOLUTE aanrader

Eigenlijk maar één: nl jullie bedrijfsnaam. Als je de naam voor de eerste keer hoort, dan krijg je wellicht een verkeerd beeld. Idee van een kiloslager terwijl je een keurslager bent!!! Kans bestaat (bij mij bijna het geval) dat je bij het lezen van de naam verder gaat kijken!!

Pluspunten

Punctueel wb. bezorging . Duidelijke uitleg verwarming maaltijden. Tevreden over maaltijden (ook smaak en hoeveelheid).

Pluspunten

Fantastische service, heerlijk buffet. Redelijk prijs. Kwaliteit en prijs staan niet in verhouding,

Pluspunten

Het eten was heel erg lekker. En meer dan genoeg. Was ook zeker op tijd. En ik zal de volgende keer ook zeker weer aan de buffetenboer denken bij een feest. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Pluspunten

Fantastisch bedrijf. Omdat een ander cateringbedrijf een middag daarvoor het liet afweten, heeft Wendy ons om 16 uur nog " uit de brand geholpen" en de volgende dag een heerlijk buffet verzorgd. Wendy het was fantastisch en heel fijn dat je ons zo hebt geholpen. We zaten op zo korte termijn " met de handen in ons haar" Heb met trots jullie naam aan de reünisten doorgegeven !!

Geen.

Pluspunten

Geweldige verzorging en voldoende eten alles is tip top in orde en op tijd warm bezorgd, inclusief uitstekend advies en reservepasta voor alle branders.Zoals ik al schreef in een woord geweldig!!

Ik kan geen verbeterpunt noemen

Pluspunten

de bezorging, de gemakkelijkheid om iets te veranderen, de afspraken om het allemaal weer op te halen, het eten dat goed verzorgd aan geleverd wordt en dat het erg lekker is.

Pluspunten

Goede service: je kunt een dag van tevoren nog doorgeven of het voor minder personen is. Het eten is erg lekker, blijft ook lang warm. En ook fijn dat je alles vuil weer mee kan geven.

Het was erg veel, zou iets minder kunnen zijn, 600 gram per persoon is veel. En de salades waren ook veel te veel, 2 schalen van elk soort is veel, 1 schaal van elk is meer dan voldoende. Omdat de borden niet zo groot zijn schept iedereen eerst vlees enz. op en kan de salade er niet meer bij. Dus die wordt minder gegeten. Zonde van het geld.

Pluspunten

het is altijd maar weer afwachten wat er komt als je bestel via de website nou ik kan aangeven dit was boven verwachting zeer goed ons jubileumfeest is fantastich gegaan en iedereen was zeer te spreken over het eten . het buffet was keurig op tijd en warm zoals afgesproken. wat ook heel netjes is dat je een dag ervoor nog even gebeld wordt of alles nog klopt mijn komplimenten voor de goede service en ik zal het bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen top top top

verbeterpuntje is mischien bij het ophalen ook een ongeveer tijd nu hebben alle spullen heel de dag buiten gestaan.

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd. Lekker eten. Prijs - kwaliteit perfect.

De salades waren verrassend qua smaak. Daar hou je van of niet, maar ze waren wel goed.

Pluspunten

Heerlijke buffetten,juiste tijdstip afgeleverd en geen afwas want vuile borden en bestek worden weer opgehaald. Goede prijs/kwaliteit.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken