Pluspunten

Te gek buffet,voldoende voor ons en de onverwachte gasten..Top smaak..alles om je vingers bij af te likken..

Het was top..dus houden zo zou ik zeggen

Pluspunten

Service was super, eten smaakte prima!

Pluspunten

Het buffet (de keuze is reuze) zag er perfect uit en de smaak was zeer goed. We hebben er allemaal van genoten. Voor het aantal opgegeven personen was het zeer ruim. We hielden zelfs heel veel over. Kortom goed verzorg, op tijd gebracht en tegen een zeer goede prijs. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

kwaliteit van het eten was goed. de mensen die vegetarisch eten hadden waren heel tevreden.

de twee salades vond ik een beetje saai eruit zien. bij de vruchten had een bakje gekund, desnoods weggooi. sowieso vind ik die vruchtjes niets. kunt u daar iets anders voor bedenken? gevulde tomaatjes ?augurkje met rookvlees als het als voorgerecht bedoeld is. anders de vruchtjes duidelijker vermelden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorging en administratieve afhandeling super, alles goed verzorgd. Het eten viel tegen: bijvoorbeeld de zalm: grote stukken en erg droog, dit is niet geschikt in een dergelijk buffet. Saté goed, schol in room saus ook goed.

Zalm vervangen door iets anders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het buffet was goed verzorgd Alles was naar wens het was heerlijk De bezorger was zeer vriendelijk

De hoeveelheid was minimaal We hadden vers fruit ipv verse salade jammer dat ze dit niet hebben aangepast op hun site

Pluspunten

Was zeer goed voor herhaling vatbaar

Aardappels was wat krap dat mag wel iets meer

Pluspunten

keurig verzorgd. allemaal erg duidelijk brengen en ophalen makkelijk smakelijk eten

geen bijzonderheden

Pluspunten

De bezorger van het Buffet was stipt op tijd, erg vriendelijk en behulpzaam. Het buffet ziet er netjes en keurig verzorgd uit. Salade en stokbrood was ruim voldoende. Wij hebben inmiddels 2 maal gebruik gemaakt van de buffetten en onze aanbevelingen van de eerste keer werden bij het 2e buffet meer dan goed opgepakt. De service en en klantgerichtheid zijn uitstekend. De fruitsalade is ook lekker fris als nagerecht. Het 2e buffet waren wat grotere porties dan de eerste, voor de gastvrouw is het vervelend om het gevoel te hebben dat je misschien tekort komt, dus als je 'grote eters' verwacht dan moet daar rekening mee gehouden kunnen worden. Over het geheel genomen zijn wij zeer tevreden! .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten is van een heel goede kwaliteit, er is een prima contact van te voren, en het wordt keurig op tijd bezorgd. Dit kan niet beter.

De hoeveelheid is aan de kleine kant wij hadden net aan genoeg.

Pluspunten

Keurig op tijd. Eten was goed warm. Zag er verzorgd uit. Was voldoende. Hadden voor 28 mensen besteld en waren met 34 maar was genoeg

Pluspunten

Genoten van het heerlijke en goed verzorgde buffet. Het buffet wordt gebracht in chafing dishes en zijn heel gemakkelijk zelf op te warmen. De gerechten zijn echt heerlijk! wij hadden het bourgondische buffet. Het allerlekkerste vonden wij de rundersucade.

geen

Pluspunten

keuze is reuze buffet: veel variatie geleverd voor grote groep (75 personen) , alles perfect warm en op afgesproken tijd. verzorging produkent : keurig, zag er erg netjes uit! eten: erg lekker hoeveelheid geleverd voor 75 personen: precies goed! ALLES WAS TOP, erg tevereden!!

geen

Pluspunten

Wij hadden gekozen voor het keuze is reuze buffet en inderdaad boven verwachting, erg lekker! voldoende voor het aantal personen en goed verzorgt .echt aan te bevelen en te betalen.

Pluspunten

Zeer vriendelijke eb deskundige behandeling. Alleen maar verse en ambachtelijke produkten. Zeer goede kwaliteit. Ruim op tijd leverimg en heldere gebruiks uitleg. Samengevat; Uitstekend

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit. Vooral de stoofpotjes van het Vlees en Vis buffet waren erg lekker.

Ik was teleurgesteld over het ontbreken van enige decoratie en opmaak van de salades. Mijn aanbeveling is afhankelijk van wat je belangrijk vindt. Ik zou een volgende keer iemand anders nemen.

Pluspunten

Het eten was een groot succes, het was heerlijk! Ik kreeg veel positieve reacties van de gasten op mijn feest. Het werd alles op tijd en warm gereserveerd en alles weer opgehaald zonder afwas,prima!.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima eten!

Meer borden en bestek, we kwamen te kort Het buffet werd neer gezet in de kisten, jammer genoeg niet uitgezet dat de gasten meteen kunnen eten.

Pluspunten

Prima kwaliteit, heerlijke smaak, eerlijke advisering. Veel positieve reacties gekregen van onze (80) gasten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had een buffet voor 17 personen besteld we waren in totaal met 15 personen. Toen ze het kwamen leveren vindt ik het eigenlijk wel weinig dus voor de 3 kinderen maar friet gehaald. Ook even contact gehad maar ze verzekerden mij dat het genoeg was voor 17 personen. Maar helaas we hebben er met 12 personen van gegeten en alles was op alleen de fruitsalade en wat koudeschotel was over. Dus eigenlijk was het gewoon te weinig voor 17 personen. Contact gehad en daar bleef het bij. Het eten is wel heel goed daar zul je mij ook niet over horen

Beter afstemmen op personen

Pluspunten

Geweldig buffet. Goed verzorgd. Voldoende eten. Prima afhaalservice en heel handig dat je de vuile afwas mee kan geven.

Pluspunten

prettig overleg; stipte levering, dag vooraf en dag zelf. Heerlijk eten, zowel koud als warm, gevarieerd, ruim voldoende en stijlvol. Erg lekker brood. Gasten allemaal vol lof. Als gastvrouw- en heer genoten, hoefden niets meer te doen. Alles naderhand keurig opgeruimd. En dit alles voor een zeer redelijke prijs. Voor herhaling vatbaar!

geen

Pluspunten

Medewerkzaamheid, heerlijk eten, vooral tongfilet kreeg veel complimenten. Op tijd geleverd ondanks vrijdagmiddagspits van Ede naar Haarlem! geen bezorgkosten, meer dan genoeg brandertjes. Alles werd neergezet en warm aangeleverd. Top!

Spekjes zouden naast de aardappelen geleverd worden ivm vegetariërs / mensen die geen varkensvlees willen eten, deze zaten toch door de aardappels heen. We hadden gevraagd om aanduiding varkens / rundvlees, deze ontbrak. Extra couverts voor bijv kinderen moet je apart betalen. Moeilijk inschatten hoeveel te bestellen om zo min mogelijk over te houden en zeker niet te kort te komen. Bonbons waren minder lekker en groot dan verwacht. Extra glazen ed zijn aanmerkelijk duurder dan een ander bedrijf in Haarlem. Alleen per 24 of 36 te huren, niet per stuk. Verhouding salade tov vlees/vis/bami leek wat te groot.

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd en neergezet. Wij hebben gekozen voor het buffet de keuze is reuze en de naam doet het eten recht toe, alleen maar heerlijk, wat veel keus enz. Echt een aanrader.

De fruitsalade bestond uit blikfruit. Wel het betere soort maar die salade deed het buffet geen recht en er is ook veel van overgebleven. Dit vond ik wel een verbeter puntje, of weglaten of vers. Er was ons voor de kinderen een verrassing toegezegd deze werd niet geleverd, vergeten. Niet erg, maar beter niets toezegging en de verrassingen in een doos in de bus doen en dan terplaatse vragen hoeveel kinderen er zijn en geven. Dan is het echt een verrassing en geen kleine teleurstelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten werd optijd gebracht en er was meer dan genoeg te eten. De salades waren duidelijk vers gemaakt en goed van smaak (lekkerder dan de varianten uit de winkel).

We hadden voor 28 personen besteld, waardoor het eten op een door ons gewenste tijd zou worden geleverd. Helaas was het eten op moment van de levering al lauw. Het vlees vond ik wat taai en er had van mij wat meer smaak aan mogen zitten (zout en peper zouden al wonderen gedaan hebben). Al met al stel ik misschien iets te hoge verwachtingen aan een buffet die op locatie geleverd wordt. Onze gasten waren positief over het eten.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken