Geweldige service en lekker eten!

Met goede communicatie was er een duidelijke bezorgtijd en ophaaltijd. Ideaal als je zelf niet de ruimte hebt om een uitgebreid buffet te koken, het scheelt zoveel zorgen, ook mbt de vaat. Ik zou het iedereen aanraden en zelf zeker nog een keer bestellen!

Heerlijk eten, goed verzorgd. Prima service, vriendelijk personeel.

Lekker

Bezorging is geheel vlgs afspraak door fijne vriendelijke mensen. Eten is heerlijk en voldoende. We hebben nu voor tweede keer besteld bij buffetten boer en wederom helemaal naar wens

Bourgondisch genieten!

Ik als keukenprinses met twee linker handen mocht dit jaar het Sinterklaas diner verzorgen. Online kwam ik de buffetten boer tegen, Ja dat wordt mijn hulp Piet voor dit jaar! Binnen no time een heerlijk buffet geregeld en kon deze Sinterklaas haar favoriete serie weer verder kijken. tijdens het diner waren de gasten enorm onder de indruk van het heerlijke buffet! Vlees heerlijk mals, de salades om te smullen en het stokbrood was een heerlijk bonus! Na afloop alle afwas in de bakken en hup het werd de volgende dag alweer opgehaald. De bedank appjes kwamen binnen dat de gasten heerlijk hadden gegeten en dat het goed was verzorgd! Dikke tien! Bedankt buffetten Boer! Tot volgend jaar!

we hebben weer genoten

Het is heel fijn wanneer je een feest organiseert, dat het buffet van het begin tot t eind geregeld wordt. De communicatie is goed, het eten is goed . Kortom een aanrader

Meer dan geweldig

De Services is Top. Prima contact per mail, snelle reactie En het gehele Buffet is om te smullen, en dan breng en ophaal moment worden keurig geregeld. Op naar de volgende bestelling. Dank voor de geslaagde avond!!!!!!!!!!!

Lekker gegeten en ruim voldoende!

Wij hadden een event op de tennisvereniging en het eten laten verzorgen door de buffettenboer. We hebben lekker gegeten, onze leden waren ook erg enthousiast. Super dat alles wordt aangeleverd en klaargezet (boven de 35 personen) We hadden er verder geen omkijken naar.

uitstekend

wij hadden een neven en nichten dag met een heerlijk koud en warm buffet het was heerlijk iedereen vond het geweldig voldoende eten heel goed verzorgt alles op tijd gebracht en weer op gehaald onze complimenten volgend jaar doen wij het weer

Geweldig!!

Goede en duidelijk berichtgeving omtrent de mogelijkheden voor het aanpassen, de levering en ophalen van de materialen. Hele fijne variatie van smaken. Alles heerlijk van smaak. Meer dan voldoende om een vol gevoel te krijgen. Alles schoon en verzorgd. Kan dit aan iedereen aanraden die een goed verzorgd buffet neer wilt zetten en daarbij volledig ontzorgd is.

Ruime keuze, heerlijk gegeten

Kiezen welk buffet we wilden hebben voor ons 25 jarig huwelijksfeest was een uitdaging er was zoveel keuze. Bestellen was makkelijk. Fijn dat er in de week voor de levering het gastenaantal nog aangepast kon worden!! Keurig op tijd geleverd met hele duidelijke mondelinge uitleg en een papieren instructie. Zeer eenvoudig op te warmen. Gasten waren onder de indruk! Toetjes opk super lekker! Komt zeker in aanmerking voor een volgende bestelling

Een eenvoudige, doch voedzame maaltijd (naar Olivier B. Bommel)

Het stampotbuffet werd enthousiast door onze gasten ontvangen. Er is flink van gebunkerd door de 49 aanwezigen! De keuze uit het aanbod werd wel maar vooral ook niet gemaakt! Alles werd opgeschept en enorm van genoten... Dank voor alles!

Geslaagde verjaardag en stamppotten avond!!

Met alle kinderen en kleinkinderen een heerlijke stamppotten avond gehad. Ruim voldoende en keus uit 3 heerlijke stamppotten, zuurkool, boerenkool en hutspot met ook ruim voldoende vlees van worstjes en gehaktballen. Super geregeld met brengen en ophalen van alle spullen. Dank jullie wel

Heerlijk stamppottenbuffet!!!

Alle gasten zijn het eens met elkaar: Dit moeten we vaker doen!!!!!!!!

heerlijk en ruim voldoende verzorgd buffet

het was onze eerste ervaring met de buffetten boer en het was heerlijk,zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen

Het voelt ontzorgd, heerlijk eten bezorgd door vriendelijke bezorger.

Via internet de buffettenboer gevonden, eerst stond ik er wat sceptisch tegenover, zou het wel kloppen? Kriskras door het hele land, is de chauffeur echt in Friesland aangeland. Een stamppot menu had ik besteld voor de sinterklaas viering in ons huis, Ik wilde niet voor veel personen staan koken aan mijn fornuis. De oplossing heeft de buffettenboer mij gebracht, zelf aan glutenvrije maaltijden was gedacht. Ik heb het adres al doorgegeven aan familieleden, die ook wel interesse toonden in zo'n buffet. Hartelijk dank buffetten boer, dat u smakelijk eten voor een goede prijs dit bij ons hebt neergezet.

Formidable

Het was een woord fantastisch

Super geweldig!!

Op de site klik je aan wat voor buffet. Wij hadden de keuze is reuze buffet voor 18 personen. Het was heerlijk en veelste veel. Volgende keer doen wij het weer!! Echt super gewoon en heel makkelijk want je hebt geen afwas niks. En ze komen zo alles weer ophalen. Echt een aanrader echt heerlijk gegeten

Het was gewoon echt perfect!!

Mijn gasten kwamen mij na afloop nog eens extra bedanken voor het heerlijke eten dus nog een extra pluim voor jullie!!

Goed verzorgd, heerlijk! Echte aanrader.

Netjes en compact geleverd. Duidelijke instructies ter voorbereiding. Heerlijk eten. Aanrader! Heel fijn gegeten met grote groep zonder stress en veel moeite.

Iedereen vond het een geweldig lekker buffet

Net als alle vorige reviews zijn wij ook super tevreden over de Buffettenboer. Heerlijk eten, perfecte communicatie en bezorging. Ook alle gasten waren enthousiast. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch buffet

We hadden een stamppot buffet besteld. De smaak was voortreffelijk. We hebben er van genoten

Heerlijk buffet en goede service!

Voor de 2de keer een buffet besteld. En 2x heerlijk! Wij hadden boeren en Italiaans buffet. Het buffet werd keurig geleverd op afgesproken tijd. Makkelijk op te warmen. Alles zit erbij van opscheplepels, borden, bestek en gelukkig geen papieren borden en houten lepels Na een paar dagen wordt de spullen en afwas weer opgehaald.. Volgende keer kiezen wij weer voor de buffettenboer.

Prima levering, kwaliteit goed, alleen stoofpotje zat veel zeen in en de zalm was aan de droge kant. Voor de rest prima

Niks dan goeds en heerlijk eten.

Bestelprocedure was eenvoudig. Levering was op tijd en we kregen uitgebreid uitleg. Eten was echt heerlijk en zeker voldoende.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken