Overvloedig Overheerlijk Een Feestmaal

Het vis en vlees buffet aangevuld met het vegetarisch buffet heeft aan ieders verwachtingen voldaan. Het regende complimenten en het maakte ons bruiloftsfeest helemaal af. Extra complimenten voor de wijze waarop de communicatie is verlopen met de buffettenboer. Snel reagerend, adviserend, duidelijk en het bleek makkelijk om nog tot 3 dagen van tevoren telefonisch wijzigingen te bespreken en door te voeren. Wij kunnen niet anders dan de buffettenboer van harte aanbevelen.

Prima prijs kwaliteitverhouding

Het traject van bestellen en bezorgen is perfect geregeld en op tijd. Goede informatie op website en in bijgeleverde info. Het eten was ruim voldoende en van prima kwaliteit. Ook het opwarmen was duidelijk beschreven en ging prima. Fijn dat ook de afwas gedaan wordt!

Voor herhaling vatbaar

Keurig op tijd geleverd. Met duidelijke uitleg. Meer dan genoeg te eten en erg lekker

Heerlijk

De chauffeur kwam volgens afgesproken tijd. We hebben goede uitleg gehad. Er was ruim voldoende eten. We hebben een prima ervaring gehad met de buffentenboer.

Netjes geleverd, duidelijke omschrijving en heerlijk eten. Echt genoten!

Top ontzorgd

Ik had 11 man te eten met 2 vega en 1 halal optie saté buffet en ik was erg impressed met de zeer vriendelijke bezorging, duidelijke instructies en kwaliteit en hoeveelheid eten. Het was allemaal erg lekker. Ook het ophalen ging super netjes. Je wordt heel goed geïnformeerd over bezorg en ophaaltijden etc. Aanrader! Mijn enige suggestie is: iets grotere bordjes zou handig zijn en ik had iets betere kwaliteit bestek fijn gevonden maar dit was helemaal prima.

In Nederland kwalitatief de absolute top in buffettenland

Uitstekend bereid voedsel, grote porties,professionele bezorg en ophaalservice,zeer veel keus in buffetten en de samenstelling van het buffet zelf is een topper.Een aanrader voor ieder die gewoon heerlijk wil eten zonder gedoe van de afwas

Spannend maar geslaagd

Onze cateraar liet t afweten. Dan moet je toch op zoek naar iets anders. Via google kwamen op deze site. Zag er goed uit t luxe buffet menu. Voor elk wat wils en fijn dat je ook kunt kiezen voor kinderbuffet en eventueel glutenvrij enz. Recenties gelezen Zag er goed uit nou we gaan er voor. De recenties hebben niet gelogen. Alles zag er goed uit en rook heerlijk. Beschrijving hoe te verwarmen sprak allemaal voor zich. Brood is wel t lekkerst als je t even in de oven doet. Gelukkig hadden we deze tot onze beschikking. Ik zou volgende keer alleen voor 2 personen minder bestellen en extra borden bestellen. Wat t eten was RUIM voldoende.

Dit was voor ons de eerste keer dat wij bij De Bufetten Boer een buffet hebben besteld voor 22 personen en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Het eten werd netjes gebracht en goed uitgelegd hoe je het beste kan opwarmen. Maar wat veel belangrijker is is het eten. Al onze gasten waren enthousiast en vroegen waar ik het had besteld. Dit is een top cateraar.

Grandioos

Het was uitstekend en grandioos lekker toen we uitgegeten waren was alles ook zo goed als op zelfs onze 9 kleinkinderen hebben er heerlijk van gegeten en vroegen of opa en oma dit vaker wilden doen.

Een heerlijke ervaring

Geen gedoe over wat we met een grote groep eten en alle drukte er om heen. Heerlijk gegeten en de buffettenboer doet de rest. Alles tot in de puntjes en keurig verzorgd met duidelijke handleiding. Een dikke pluim voor de koks en alle medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super geregeld en Super kwaliteit

Makkelijk te regelen, goede kwaliteit van het eten en bijzonder heerlijk van smaak. Alles wordt netjes gebracht en uitgelegd. De dag erna is alles al weer opgehaald. Dit was voor ons de derde keer en iedere keer was het super. Zelfs de prijs is heel keurig.

Aanrader

23 september sate buffet gehad voor 48 personen Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Super goed geregeld allemaal

Lekker buffet mijn moeder was er blij mee voor haar 65e verjaardag! En iedereen vroeg waar het vandaan kwam☺️

prima kwaliteit, heerlijk van smaak, goed verzorgd vlees- en visbuffet.

het bestelproces vooraf verliep soepel en de informatie tussendoor was prima; prettig waren de reminders om de bestelling eventueel nog aan te passen en op tijd te betalen. Op de dag zelf kwam de chauffeur ruimschoots binnen de afgesproken tijd, was attent en snel. Gerechten van het warme gedeelte waren op tijd op de goede temperatuur, zeer smakelijk en meer dan genoeg. Onze gasten waren allemaal zeer enthousiast over de kwaliteit en smaak van zowel de warme als koude gerechten. Kortom voor herhaling vatbaar!! Hetzelfde geldt voor de barbequebuffetten die we al eerder mochten ervaren.

Wel even aandacht geven, maar dan heb je een heerlijk buffet!

Wij hadden een Italiaans buffet voor 65 personen en kunnen niet anders zeggen dat het warme buffet en de salades goed verzorgd waren en heerlijk smaakten. Eén aandachtspuntje is dat we ook deze tweede keer merkten dat het eten in de warmhoudbakken wel erg heet wordt met 2 gelpotjes eronder. We moesten 3 uur van tevoren de potjes aansteken, maar dat had ook wel 2 uur van tevoren gekund. Er moest regelmatig stevig doorgeschept worden (beetje lastig met de lasagne) omdat het uiteindelijk toch erg aankoekte op de bodem. Een ander aandachtspuntje is het aantal borden en bestek. Er zijn 66 borden (verpakt per 6 stuks) en even zoveel bestek geleverd, maar gasten nemen vaak een nieuw bordje als ze voor de tweede keer gaan. Ik moest zelf met eigen bordjes en vorken bijvullen. We kregen echter veel complimenten voor het lekkere eten!

Top service en namens alle gasten de complimenten voor het heerlijke eten!

Het bestellen gaat heel makkelijk. Het buffet werd op tijd geleverd en de volgende dag werden alle spullen weer opgehaald op de afgesproken tijd. Er was ruim voldoende eten en de keuze was reuze. Ook het bestelde Halal en vegetarische eten was goed verzorgd. Inmiddels al drie keer het eten laten verzorgen bij de buffettenboer/debarbecueboer en alle keren dik in orde. We gaan hier zeker vaker bestellen. Namens alle gasten (32) heel erg bedankt!

Smakelijk eten in familiare sfeer

Inmiddels al voor de derde maal gebruik gemaakt van de Buffetboer. Goed, voldoende maar vooral lekker eten. Eén apart vegetarisch menu erbij kan ook. Dus voor ieder zit er wel wat bij wat lekker is. De keuze is reuze! Fijn dat ook alles vies mee wordt teruggenomen. Dus geen grote vaat.

Ondanks dat we het eten 1 dag eerder hebben laten bezorgen, was het heerlijk en meer dan voldoende. 3x opscheppen was geen uitzondering.

Heerlijk en erg smakelijk zeker voor herhaling vatbaar!

Iedereen vond het heerlijk en was aangenaam verrast. Er was meer dan genoeg en voor iedereen wat wils. Zeker voor herhaling vatbaar! Alles heel goed en hygiënisch verpakt en gekoeld. We hebben een super feest hierdoor gehad. Dank je wel!

Het was een super mooie ervaring.

23-8-2025. Een keuze is reuze buffet was onze keus. Dus afwachten wat het zou zijn!! Tussen 13.30\14.00 uur zou de bezorging plaats vinden. Maar dat was schrikken toen wij al om half 11 een telefoontje kregen we zijn er al bijna. Dat was dus niet de bedoeling omdat wij alles nog moesten klaar zetten. Het feestje met medebewoners van een wooncomplex zou pas om 17.30 uur beginnen. Een misverstand dus.Kan gebeuren. Dat is goed opgelost. De bezorging kwam toen om 13.30 uur. Heel vriendelijk allemaal verlopen met goede uitleg. Het was in 1 woord geweldig hoe het eruit zag. Keurig. Toetjes heerlijk. Afwachten hoe het allemaal over zou komen bij de gasten. Alleen maar complimenten gehad. Meer hoef ik er niet aan toe te voegen. Een 10 met een griffel en een zoen van Greetje olde Hanhof. De andere dag alles vuil weer mee terug genomen.

Wederom top eten!!!

Meer dan genoeg eten als je besteld!!! Goede bezorging.

Het eten was voortreffelijk

De tijd dat het gebracht zou worden was juist Het eten zag er goed verzorgd uit Het eten was goed van smaak bestek en borden waren schoon en netjes vacuüm verpakt We hebben een smakelijk feestje gehad

Fantastisch eten we hebben er van genoten

Eten was fantastisch, iedereen heeft ervan genoten. Even een paar advies, is geen kritiek. Kan er ook een foto bij het eten waarop te zien is hoe je de warmhoudschalen moet gebruiken met de rvs strip, dai was ons in het begin niet helemaal duidelijk.

Voortreffelijk!

Ik wilde voor mijn verjaardag de gasten laten verwennen met een buffet. Via google zag ik de buffettenboer voorbij komen. Ik heb ze eerst even gemailt voor een aantal vragen en daar werd snel op gereageerd. Toen ik de vele positieve recensies las werd dit doorslaggevend! Ik koos voor het buffet "de keuze is reuze"! Via de mail en sms werd ik op de hoogte gehouden wanneer ze het kwamen brengen en dit was precies in de tijd indicatie die ze aangaven. De bezorger legde alles uit hoe we de potjes moesten gebruiken en het water vullen in de bakken. Ook gaf hij een tip om het stokbrood even 3-5 minuten in de oven op 180 graden te doen voor extra knapperigheid. Het eten zat in mooie koelboxen met een koelelement erin waardoor het eten koel bleef. Ik dacht eerst dat het te weinig was voor de 10 gasten die ik had maar we hadden zelfs dik over(er zaten zelfs 3 grote eters bij!) dus de daar opvolgende dagen hebben we nog gegeten van het heerlijke buffet. Ook onze families vonden het eten super lekker! Ik raad de buffettenboer iedereen aan en het gemak dat je de vieze vaat gewoon in de daar bijhorende bestelbakjes en krat kan doen en geen omkijken hebt voor de afwas. Buffettenboer bedankt voor het lekkere eten!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken