Wij hadden dit buffet voor het tweede jaar en het was perfect. Op tijd netjes opgesteld en uitleg gegeven prima. Alles was zoals wij verwachte smaak heel lekker op temperatuur en goed gaar nou wat wil je nog meer. Het kon niet beter. Een grote pluim voor organisatie en personeel van de Buffettenboer.

Heerlijk en goede hoeveelheid.

We hebben er met het hele familie 17 personen heerlijk van gegeten. Echte aanrader.

Goed eten en alles goed geregeld

Heerlijk eten en helemaal ontzorgd. Geweldig!

Een ware traktatie

Met 10 personen ontzettend genoten van al het lekkers De vegetarische variant was ook erg Lekker en verrassend Zou het vlgd jaar met kerst zo weer doen Heerlijk eten en er niets voor doen Echt super relaxed dus

Heerlijk, onbezorgde kerst!

Wij hebben heerlijk gegeten met de kerst! Iedereen kon zonder in de keuken te staan, lekker genieten van een super verzorgd buffet. Meer dan genoeg! En heel smaakvol! Voorafgaand een goeie communicatie en uitleg! Wij gaan dit zeker nog eens doen. Een echte aanrader!

Volgend jaar weer!

Smaakvol, genoeg voor iedereen en alles perfect geregeld.! Niets meer aan toe te voegen.....ga zo door.

Een beleving, waarbij lekker eten boven aan staat.

Heerlijk eten. Goede kwaliteit. Vriendelijke bezorger. Alles netjes en goed aangeleverd en communicatie prima. Voor een zeer betaalbare prijs.In 1 woord TOP!

Geweldig!!!

Wij hadden het voor een vis buffet het was heerlijk ruim voldoende en alles perfect geregeld!! Nu voor de 2de x bij de buffetenboer besteld en het is echt een aanrader!!

Fantastisch en heerlijk gegeten

Een fijne kerstavond gehad dankzij het voortreffelijke eten voor herhaling vatbaar

Goede service en geweldig lekker

De service was geweldig en we kregen van onze gasten veel complimenten over het eten. Zeker aan te raden als je iets je vieren hebt of als je een groot gezelschap te eten krijgt.

Hoogstaande klanttevredenheid in het vaandel

Door een uitstekende communicatie/ flexibiliteit / uitvoering hebben we een klanttevredenheid score van 100%

Goed verzorgd en nette bezorging we hadden een warmhoud te kort gebeld en met een uurtje was het bezorgd nou wij hebben heerlijk van alles genoten en er was genoeg voor iedereen echt een aanrader

zie onderstaande reactie

De kwaliteit van het eten geven wij een 6,5. De Duitse piepersalade en de gehaktballetjes scoorden voor ons onvoldoende. De overige producten scoorden bij ons gemiddeld tot goed, uitschieters waren de groentemansalade en de tortelinisalade. Verder niets dan lof over de bezorging, tot zelfs de meegeleverde aansteker vonden wij perfect.

Heerlijk eten voor een verassend lage prijs

Duidelijke website en bestelproces. Snelle en vriendelijke communicatie. Vriendelijk personeel. Veel waar voor je geld. Eten was van goede kwaliteit en meer dan smakelijk. Dit durf ik iedereen aan te bevelen.

Ondanks ontbrekende bak, prima advies gekekregen en compensatie. We zullen zeker weer bestellen.

Uitstekend en heerlijk eten, niets op aan te merken.

Levering keuring het eten was top alles heeft de goede smaak

Buikje rond na een heerlijk buffet.

Buffet was heerlijk gevarieerd, ruim voldoende en goed van smaak. Communicatie duidelijk en bezorging ruim op tijd. 12 mensen hebben genoten. Bedankt.

top ervaring eten en service super

Kan niet beter, waren op tijd en behulpzaam eten was heerlijk en genoeg prijs ook goed ga zeker vaker

Zoals wij als familie al gewend van de buffettenboer waren, was het eten weer voortreffelijk.

De smaak van het eten is goed, je verwacht niet van eten dat je opwarmt dat de smaak zo goed blijft. De aroma is prima. Het is echt een aanrader om bij de buffettenboer het buffet te bestellen.

Wat scheelt jullie service en heerlijke eten een kerst stress , alles netjes geleverd , het eten smaakt fantastisch en het allermooiste we hebben geen afwas ;) Doen het al een aantal jaren en elk jaar is het weer fantastisch

Het eten en de bezorging was perfect

Super goed geregeld

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd, Je kunt de bezorger volgen, vriendelijk personeel en goede service, snel antwoord op een vraag, en bovenal het smaakte heerlijk…

Het werd keurig op tijd geleverd, zoals aangegeven in de mail, en de bezorger gaf alvast een makkelijke uitleg hoe te verwarmen. Het buffet smaakte zéér goed en er was meer dan voldoende eten. De salades waren fris en erg lekker, zo ook de huzarensalade, echt heerlijk. Ook het verschillend vers fruit zag er erg goed uit, en uiteraard voldoende borden, bestek en opscheplepels. Al met al een TOP buffet voor een hele schappelijke prijs. Blij dat er nog wat over was, zodat ik de volgende middag nog een keer kon genieten van dat heerlijke eten. Van ons 10 sterren. Op naar een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Fam. van Vessem uit Tilburg.

Zeer goed van smaak en een geweldige service

Zeer goed geregeld en duidelijk uitgelegd door de bezorger. Het buffet was zeer goed van smaak en ook genoeg voor de personen waarvoor we het besteld hadden voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken