Voortreffelijk!

Ik wilde voor mijn verjaardag de gasten laten verwennen met een buffet. Via google zag ik de buffettenboer voorbij komen. Ik heb ze eerst even gemailt voor een aantal vragen en daar werd snel op gereageerd. Toen ik de vele positieve recensies las werd dit doorslaggevend! Ik koos voor het buffet "de keuze is reuze"! Via de mail en sms werd ik op de hoogte gehouden wanneer ze het kwamen brengen en dit was precies in de tijd indicatie die ze aangaven. De bezorger legde alles uit hoe we de potjes moesten gebruiken en het water vullen in de bakken. Ook gaf hij een tip om het stokbrood even 3-5 minuten in de oven op 180 graden te doen voor extra knapperigheid. Het eten zat in mooie koelboxen met een koelelement erin waardoor het eten koel bleef. Ik dacht eerst dat het te weinig was voor de 10 gasten die ik had maar we hadden zelfs dik over(er zaten zelfs 3 grote eters bij!) dus de daar opvolgende dagen hebben we nog gegeten van het heerlijke buffet. Ook onze families vonden het eten super lekker! Ik raad de buffettenboer iedereen aan en het gemak dat je de vieze vaat gewoon in de daar bijhorende bestelbakjes en krat kan doen en geen omkijken hebt voor de afwas. Buffettenboer bedankt voor het lekkere eten!

Smaakvol

Het eten was smakelijk en ruim voldoende. Alles was erbij geleverd. Misschien een aanbeveling een mobiel nummer achter te laten. Om 20.00 waren wij klaar en we konden niemand bereiken want de locatie zou gaan sluiten.

Voortreffelijk

Wij vonden het geweldig het eten was voortreffelijk op naar de volgende keer

Netjes verzorgd, beetje zoet, kwantiteit boven kwaliteit

Wij hebben het vis vlees buffet besteld. Ten eerste alles ziet er netjes uit, goed gekoeld, duidelijke omschrijving. Over de kwaliteit van het eten kan je discussiëren, maar vanwege de prijs mag je ook niet te veel verwacht incl materiaal en bezorgen. De smaak is vaak wat zoet en beetje fabrieksmatig, vis een beetje droog behalve de Atlantische tong. Eten is meer dan genoeg

De buffettenboer is gewoon de beste. Steekt met kop en schouder boven iedereen uit.

Herhalingvatbaar

Het eten was heeeeeel lekker. Iedereen was erg tevreden en de jongen/man heeft het goed uitgelegd, vriendelijk en volgens mijn vriendin heel knap.

keurig volgens afspraak geleverd en opgehaald

kwaliteit voldoende en makkelijk

Garantie voor een geslaagd feest

Alles perfekt, niets ontbrak, alles héérlijk!!

Wederom een uitstekende ervaring

Voor een feest maken wij graag gebruik van De Buffetten Boer en wij worden nimmer teleurgesteld. Alles is tot in de puntjes verzorgd en het eten is van uitstekende kwaliteit. Het enige dat wij moeten doen is lekker opscheppen, eten en genieten.

Het was weer super

Alles compleet en goed geregeld. De jaarlijkse seizoensafsluiting was weer een succes!

Prima service en goed buffet

Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van het buffet.

Wat jullie beloven komen jullie na

Wat julie beloven komen jullie na en dat is een groot goed. Porties waren voldoende niet te veel maar ook niet te weinig. Wat verbetering vraagt is het stokbrood. Het was taai. Beter zou zijn om deze niet in plastic te verpakken het zorgt ervooc dat e buitenkant zacht wordt. Niet het stokbrood wat je verwacht

Het eten was lekker, gevarieerd en makkelijk op te warmen

Goede, snelle service. Zowel met brengen als halen. Prima uitleg. En er was meer dan genoeg eten.

Lekker eten

Eten was prima voor elkaar. Enkele opmerkingen: Stokbrood moesten we zelf nog even afbakken. Balletjes in saus werden niet goed warm. Service was verder prima

Het vullen van de waterbakken van 1 ltr was krap. Het verdampt heel gauw , dus bijvullen. Onze ervaring met 2 potjes onder 3 bakken, blijf 1 koud . 3 potje betere verdeling van gelijk opwarmen. Dar was even uitzoeken . Verder was alles naar wens.

van begin tot eind top

alles verliep uitstekend. bestellen, betalen, bezorgen, afhalen. echt een aanrader

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Ook het brengen van de spullen verliep vlekkeloos. Alleen het ophalen was wat minder. In de mail en de bijbehorende brief stond dat we een mail zouden krijgen wanneer het opgehaald zou worden. Dit is niet gebeurd. We hadden het feestje zaterdag en op zondagochtend om vijf voor acht werden we gebelt dat jullie voor de deur stonden. Daar hadden we niet opgerekend en vonden we voor de zondagochtend nogal vroeg.

Het was fantastisch en een groot succes.

Voor herhaling vatbaar. Gasten waren enthousiast en er komen zeker meer bestellingen uit voort.

Genoten van goed verzorgd en bezorgd Italiaans buffet

Met 19 personen genoten van het Italiaans buffet! Het was prima bezorgd en goed verzorgd. Alle gerechten waren prima van smaak en ook de hoeveelheid was ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar. Klein puntje voor verbetering was dat we iets te weinig plastic opschep lepels hadden voor de diverse gerechten waardoor we hier de gewone lepels voor moesten gebruiken.

Eten was zeer goed, de persoon die het heeft gebracht was goed gemanierd, uitleg was duidelijk.

Bijna perfect

De bezorging, uitleg en het ophalen was perfect. Het eten was lekker. Om het perfect te laten zijn zou het misschien beter zijn als de vis niet helemaal gaar is als het aankomt. Dit omdat na 1,5 a 2 uur opwarmen de vis droog is. Hoe het beter kan dat kunnen jullie vast wel uitvogelen. Maar over het algemeen, top!

Geweldige levering

Geweldige service. Tot drie dagen online aanpassingen kunnen maken en tevens meerdere malen dit kunnen toepassen. (Terug)betalingen ook digitaal goed geregeld.

Super service, eten van goede kwaliteit

Goede service, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. En het eten is geweldig iedereen was zeer te spreken over het eten.

Heerlijk van smaak en gevarieerd

Het eten werd in koelboxen keurig verzorgd aan huis gebracht. Alles zag er heel netjes uit. Eten zag er heel goed uit en smaakte ook heel erg lekker. Hoeveelheid meer dan genoeg. De volgende dag is alles weer netjes opgehaald.

Wat een mega proeverij!

Wij hadden dit jaar veel te vieren. 10 jaar samen met mijn vrouw, 3 jaar getrouwd, mijn vrouw was jarig en onze zaak bestaat dit jaar 5 jaar. Na veel wikken en wegen hadden we besloten een feestje te geven met onze dierbaarste vrienden en familie. Omdat voor 20 man eten regelen wat veel is gingen we zoeken naar een goede oplossing. En wat is dat goed gelukt! we hadden een fantastische buffet ( stiekem iets meer mensen als opgegeven) maar wat smaakte het fantastisch. We hadden het uitgebreidste buffet en hadden voor ieder wat wils. We hebben genoten van iedere hap, heel veel blije gasten en nog blijer dat we niet eens hoeven af te wassen maar het gewoon weer naar jullie terug sturen! top service, top buffet! Wij hebben GENOTEN!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken