Was geweldig en erg lekker

Iedereen heeft genoten van heerlijke eten En er was ruim voldoende

Kwaliteit voor een schappelijke prijs!

Communicatie over de bezorgtijd is perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Vriendelijke bezorgers, die je adviseren over het opwarmen van de verschillende maaltijden.

Genoten!

Wij hebben genoten op onze bruiloft van het eten. We hadden ‘de keuze is reuze’ buffet, en dat was het. Echt top!

Onverwacht goed.

Netjes optijd geleverd door enthousiaste medewerker, alles uitgelegd. En boven onze verwachting was heerlijk en smaakvol eten en ruim voldoende. Voor een eerlijke prijs. Volgende keer bestellen we weer bij de buffetten boer.

Goede service, lekker eten, fijne communicatie!

Grandioos

Het eten was heerlijk we hadden 3 verschillende buffetten Iedereen heeft met heel veel smaak gegeten jong en oud Het brengen en ophalen prima Uitleg super, vriendelijk personeel Echt een aanrader

Mede dankzij het heerlijke buffet heb ik een geweldige verjaardag gehad

Het eten was heerlijk, alle gasten waren dik tevreden. De service was uitstekend, goede uitleg, keurig op tijd volgens afspraak. Dus voor herhaling vatbaar!

goed verzorgd op alle manieren

Veel duidelijke berichten over aflevering, snelle en goede communicatie bij onze vragen, eten smaakte prima

Zeer punctueel, prima service en lekker eten.

Alles wat ik verwacht had kwam uit. Prima service.

Top ervaring!!

Prima communicatie. Prima kwaliteit Prima porties Mening van onze gasten...verbluffend goed! Kortom....zeer aan te bevelen!! Cijfer van 1 tot 10.....een..11

Uitstekend!

Wij hebben voor een feestje een buffet besteld bij de Buffetten Boer. Wij zijn hier erg tevreden over! Buffet werd netjes op de dag van het feestje bezorgd. Het eten zat goed verpakt en duidelijke uitleg over het warm maken. Ideaal ook dat wij twee vegetarische buffetten konden bestellen! Het eten was erg goed & voldoende. Alleen maar positieve reacties van de eters. Alles werd de volgende dag weer netjes opgehaald. Dikke aanrader om een buffet bij de Buffetten Boer te bestellen!

Voor herhaling vatbaar!

Van bezorgen tot het ophalen alles prima in orde. Eten ruim voldoende en goede kwaliteit. Zeer aan te bevelen en fijn dat de buffeten ook voor kleinere groepen te bestellen zijn.

Geweldig lekker buffet

Wat was het buffet geweldig! Iedereen was super enthousiast en dat moest ik ook doorgeven, dus bijdeze gedaan. Bestellen.brengen, uitleg, ophalen en de maaltijd zelf was allrmaal perfect! Zeker voor herhaling vatbaar ! Twijfel niet bij de buffetenboer zit je aan het juiste adres!

Van zo’n heerlijk buffet wil ik wel aankomen..

Heerlijk gegeten, alle maaltijden en salades vers. Prima gekoeld gebracht en makkelijk warm te maken. Ruim voldoende voor het aantal wat je besteld hebt. Je hoeft niets schoon te maken, wat fijn is voor het feestvarken. Echt een aanrader.

we hebben genoten met onze familie

Heerlijk gegeten met familie Alle afspraken werden perfect nagekomen. We moesten eerst de afspraak verzetten ivm. ziekte. Maar dit werd zonder problemen geregeld en het geld werd al binnen 1 dag teug gestort. Daarna weer nieuwe afspraak ingepland. Wij komen nog el een keer terug.

Wat een service, wat een overheerlijk buffet.

Perfecte service, duidelijke afspraken, levering en ophalen van de de spullen in de aangegeven tijden. Het eten wordt keurig geseald in koelboxen aangeleverd. Het meegeleverde bestek is geseald in een aparte bak. Het stofbrood aangeleverd in aparte verpakking. Het eten is perfect bereid en meer dan genoeg. De meegeleverde instructie over het opwarmen is duidelijk. Genoeg chafing dish fuel om het buffet te verwarmen, er zijn 2 potjes ongeopend retour gegaan. Er wordt zelfs een gasaansteker meegeleverd om de potjes te kunnen aansteken. Beste mensen van De Buffetten Boer. Het was een overheerlijk buffet, ruime keuze voor iedereen en meer dan genoeg. Het was top en jullie verdienen meer dan een pluim.

De buffetten boer draait je geen loer.

Overal weet de buffettenboer je te vinden. Zo ook onze familiedag locatie, verstopt in een kantine achteraf op een sportcomplex. Google Maps met hun misleidende route, via een sloopbedrijf brengt ze niet van streek. De buffettenboer was er zich keurig op tijd. Het eten was makkelijk klaar te maken. Er was ruim voldoende en iedereen vond het heerlijk. Een geslaagd einde van ons toch al succesvolle familiedag.. De volgende keer weten wij jullie ook weer te vinden ;-) Buffettenboer bedankt. Familie van Delft

Heerlijk eten en fantastische service.

De chauffeur was goed te volgen op internet en arriveerde keurig op tijd. Na het uitladen van het eten de bakken voor het warme eten op temperatuur gebracht. Uiteindelijk genoten van een heerlijk warm en koud buffet.

Geweldig dat dit kan, lekker eten op locatie voor een goede prijs

Wij hadden voor een groep van 15 collega's het Keuze is Reuze buffet besteld, op een trainingslocatie omgeving Apeldoorn. Het eten is keurig volgens opgave op tijd geleverd, het eten was lekker en voldoende en alles werd weer de volgende ochtend keurig opgehaald. Je hoeft niet eens de afwas te doen. Een topdienst gewoon!

heerlijk verzorgd buffet en goed op de hoogte gehouden door het bedrijf v.w.b.de bezorgtijd enz.

heerlijk buffet en goed verzorgd. Zou het echt iedereen kunnen aanraden. Wij gaan hier zeker nog een keer gebruik van maken.

Je wordt goed op de hoogte gehouden en eventueel kun je het buffet een paar dagen voor levering g nog wijzigen. Alles is netjes bezorgt en het eten was erg goed!!

Heerlijk gegeten, mooie porties, fijne prijs!

Goed geleverd volgens afspraak, ruime keuzes in gerechten binnen het buffet van keuze. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het is werkelijk geweldig lekker.

Na het feest van mijn vader die een geweldig luxe buffet liet komen van de buffenboer was ik al verkocht. Zo lekker vers en ontzettend veel! Ik heb het direct voor mijn eigen verjaardag besteld en het was wederom een mega succes! En het mooie ook dat het enorm betaalbaar is!

Een goede keuze om hier te bestellen

Een geweldig goed verzorgd buffet

Heerlijk

Goed verzorgd en lekker gegeten. Totale ontzorging bij een feestje.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken