Super goede service

Het contact met de buffetten boer verliep heel goed. Ik heb verschillende keren iets moeten vragen en iedere keer werd ik al heel snel terug gebeld met een antwoord waar ik zeer tevreden over was. Het eten smaakte voortreffelijk, ook de aangepaste dieetwensen waren lekker.

Prima verzorgd TOP

Prima verzorgd TOP

Fantastisch buffet maar de bezorger was een hork

Weer ontzettend genoten met mijn gasten van het Italiaanse buffet. We hebben deze voor de tweede keer besteld dit jaar. En ik kan niet anders zeggen dan dat het weer fantastisch was! Volop complimenten. Echter de bezorger vond dat ik belachelijk veel eten had besteld. En was erg onaardig. Ik heb voor bijna 900 euro uitgeven aan dit buffet voor een feest van 40 personen en netjes betaald dus snap niet waar ik me voor moet verantwoorden.

Heerlijk!!!!!!!Toppie

-Makkelijk te bestellen -Afspraak goed op tijd -Kwaliteit heerlijk -Bezorging en ophalen, zeer behulpzaam -Hoeveelheid meer dan genoeg -De buffettenboer is een echte aanrader en wij gaan hier zeker vaker bestellen

Heerlijk buffet na een middag curling

Helemaal in de winterse sferen met het stamppotbuffet na een middagje curling. Perfect winterse combinatie! In eerste instantie voor 17 personen besteld, kwam er nog gezellig iemand bij. Aanpassen van de bestelling eenvoudig te regelen. Fijn ook de herinnering op de laatste dag dat dat kon! Stipte bezorging en de instructies voor het opwarmen zijn eenvoudig! Het winterbuffet werd geopend, van alle stamppotten werd goed gegeten en gesmuld! Stoofpotje, worst en gehaktballen, allemaal even lekker! En alle vaat weer netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Tevreden

Alles zeer goed geregeld van levering tot ophalen. Kwaliteit van buffet zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed!

Alles goed geregeld en lekker! Wel miste ik het volgende: - een broodmes - een snijplank - een advies om een oventje bij de hand te hebben voor het afbakken van het brood Maar ik ben heel tevreden!

In een woord Goed.

Heerlijk gegeten. Uitgebreid buffet. Alles was precies zoals beloofd. Zit organisatorisch ook prima in elkaar. Aanrader voor de volgende keer.

Genoten van het heerlijke buffet!

Ik heb al jaren hele goede ervaringen met zowel de Buffetten als de Barbecueboer. Het eten is altijd ruim genoeg en heel lekker!

Ik had eerder een feest bij iemand en deze had ook een buffet besteld bij buffetten boer, ik was destijds helemaal onder de indruk van het geweldig aanbod en de smaak van de gerechten. Nu zelf een feestje georganiseerd en gebruik gemaakt van de buffetten boer. Vanaf de bestelling tot aan de levering thuis wordt je continu op de hoogte gehouden van de status inclusief een track en trace op de bezorging en het weer ophalen van de borden, bestek etc. Onze gasten waren net als ons bij de eerste keer, helemaal onder de indruk. We hadden de combinatie met vis en het was allemaal in een woord Super, geen slappe hap maar smaakvol en top bereid. We wonen zelf in de omgeving van Emmen en voor de buffettenboer is dit geen probleem en kost niets extra. Nogmaals een top cateraar. Bedankt buffetten boer voor de geleverde service. Gaan zeker weer bestellen.

Lekker,goed verzorgd buffet

Eerste keer dat we bij de buffettenboer besteld hebben. Wisten niet wat we er van moesten verwachten maar alles was keurig en op tijd geleverd en zag er netjes uit. Het buffet zelf was heerlijk en alles zag er netjes uit. Voldoende voor iedereen.

Zeer goed van smaak, prima wijze van opdienen en zeer goede en vriendelijke service

Een aanrader

Super Buffet. Meer dan genoeg

De gasten waren allemaal zeer te spreken over het eten. We hadden het keuze is reuze buffet. echt een aanrader.

geweldig

we hebben zaterdag voor de tweede keer buffetten gehad in een woord geweldig zowel bestellen bezorgen en het eten was wederom geweldig lekker en het ophalen was prima geregeld we hebben een zeer geslaagde avond gehad namens fotoclub Herkingen hartikke bedankt

Heerlijk Italiaans buffet

Heerlijk Italiaans buffet, goed verzorgd en met borden en bestek. Bezorgd en opgehaald, echt een prima service! Maakte het feest compleet!

Keurig verzorgd en super lekker

Alles keurig aangeleverd, alles geseald, alles beschreven. Leveren en ophalen goed geregeld. En…. Het was heerlijk en ruim voldoende

Zeer tevreden over het contact. Ook over de bezorging en klaarzetten. Een suggestie: iets meer borden en bestek aanleveren dan het bestelde aantal. Dit bijvoorbeeld om een keer een schoon bord te nemen.

Gewoon geweldig

Voordat ik de bestelling online heb geplaatst eerst telefonisch contact gehad met een zeer vriendelijke dame die zeer behulpzaam was en alles prima uitlegde. De communicatie via de mail was prima aangaande de informatie wanneer het eten bezorgd zou worden ook de chauffeur op de afgesproken communiceerde prima en uiteraard was het eten overvloedig en heerlijk. Dus alles gewoon geweldig.

Prima verzorgd buffet

Wij kozen voor het luxe buffet + 1 vegetarisch buffet. Keurig verzorgd, frisse salades en een heerlijk warm buffet. Alleen stokbrood even 4 minuutje in de oven. Vegetarisch buffet was apart verpakt in aparte schalen / bakjes en ook prima verzorgd. Er was voldoende, we kunnen er nog een keertje van eten ;-) Levering zoals afgesproken en werd alles nogmaals uitgelegd.

Helemaal top

Goed verzorgd, netjes geleverd. Alles smaakte goed, complimenten van de gasten.

Normaal kook ik zelf maar omdat we nu we twee verjaardagen vierden hebben we gekozen voor een buffet te laten bezorgen. Meerdere website’s bekeken en gekozen voor de buffettenboer. Geen moment spijt van gehad . Alles was heerlijk en ruim voldoende . Voor ieder wat wils en zelfs onze kinderen die moeilijke eters zijn hebben er van genoten

In 1 woord gweldig

Communicatie over leveren en tijden keurig geregeld en op tijd Over het buffet was iedereen het erover eens dat het heel lekker en voldoende was

Er was genoeg voor iedereen

Zeer veel waar voor het geld en erg smakelijk Zelfs mijn vader die niet op ons feestje kon komen en een deel van het buffet in zijn eigen huis verzorgd heeft gekregen belde enthousiast op ( en hij is een beroeps zeur wat “modern food” betreft) dat hij het allemaal met smaak heeft opgegeten.

Super goed geregeld. Was echt top. Alles was tot op de puntjes verzorgd. Dankjewel team buffetboer!

Voor herhaling vatbaar!

Goede haal- en breng service, vriendelijke bezorger, duidelijke instructie, enorm veel en lekker eten! We hebben er van genoten en dit is zeker voor herhaling vatbaar. We vroegen ons af waarom we hier niet eerder vanaf wisten. Het was echt top!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken