Geweldig!

Wat hebben wij met 18 personen van jullie keuze is reuze buffet. We hebben genoten! Op tijd geleverd, voldoende hoeveelheid! Ga zo door. Dank je wel het was voor ons een onvergetelijke kerst.

Geen kerststress, geen drukke supermarkten, niet bang dat iets niet meer te krijgen is, geen uren in de keuken…. Volledig verzorgd (ontzorgd). Alles zeer goed geregeld. Netjes een dag van te voren een berichtje hoe laat het buffet geleverd en weer opgehaald wordt. Kwaliteit van het buffet was top! Ook de vegetarische variant was heel lekker. En alles ruim voldoende. Volgend jaar weer.

Heerlijk buffet, meer als genoeg. Service ook top, vergeten een ander afleveradres op te geven, bezorger zeer vriendelijk en op eigen initiatief voorgesteld het af te leveren waar het moest. Zeker de moeite waard nogmaals buffet te bestellen bij de Buffetten boer.

Ik heb al verschillende keren besteld. Altijd heel goed verzorgd en heerlijk relaxte Kerstdagen, geen afwas.. Het was weer super lekker en ruim voldoende. Volgend jaar weer!

Top eten

Het eten was top en zal het zeker aanbevelen aan anderen mensen.

Was weer super

We hebben dit nu 3 jaar van jullie gehad. Het is altijd heerlijk .daar willen we jullie voor bedanken.

Geweldig niets op aan te merken

Perfecte levering en zeer goede en duidelijke communicatie Eten was ruim voldoende en zeer smaakvol Grote pluim voor jullie

Heerlijk ontzorgd

Heerlijk gegeten op 2de kerstdag. Kinderen kwamen allemaal thuis. Niet in de keuken hoeven staan, dat hebben ze van de buffettenboer voor ons gedaan. Netjes op tijd de tijden doorgegeven voor het leveren. En op tijd bezorgd. Er zat netjes papieren bij voor de uitleg. Het eten was in 1 woord heerlijk. Kreeg van de kinderen ook alleen maar complimenten. Dus goed gedaan hoor. Wat ook een voordeel is dat de afwas en de rest van de spullen weer netjes opgehaald worden. Waar je vooraf ook bericht van krijg. Hoop dit volgend jaar weer te doen. Ga zo door!!!!!

De Buffetten Koning is een betere naam

Prima eten, super goede communicatie en bezorging !

Dit was voor ons de eerste keer dat wij bij jullie een buffet hebben besteld. En wij vonden het buffet grandioos , netjes op tijd bezorg. iedereen vond het eten lekker en het is zekers voor herhaling vatbaar.

Het zag er geweldig uit, heerlijk eten en ruim voldoende.

Een prima ervaring. Mooi op tijd en duidelijke instructies. Vlak voor de tijd 2 personen afgezegd. Was helemaal geen probleem. Werd direct verrekend, helemaal top. Door de professionele wijze van communicatie Kreeg je een gevoel van zekerheid van: “ Alles komt goed, maak je geen zorgen” Een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Tot in de puntjes verzorgd!

We hebben met de hele familie heerlijk gegeten op 2e kerstdag, het eten was verrassend lekker en ruim voldoende! Alles werd keurig op tijd geleverd, met duidelijke instructies. Ideaal voor grote families als je niet te veel werk wil hebben van de kerstmaaltijd. Tijdens het opwarmen van het eten heb je gezellig de tijd om met elkaar te zitten en spelletjes te doen (i.p.v. de hele avond in de keuken te staan). Een aanrader!

Toppie

na enige jaren van ervaring blijven jullie een top leverancier

Geweldig lekker

Bezorgd in koelboxen, duidelijke uitleg erbij. Wij hebben heerlijk gegeten en er was ruim voldoende van alles. Wat ook fijn is dat de afwas de volgende dag onder de carport gezet mag worden Het was voor ons de derde keer buffetten boer en dat bevalt ons prima. Volgend jaar weer

Wederom geweldig

Al vaker besteld voor de kerst en ook nu weer gedaan en het was heel erg lekker en goed verzorgd van leveren tot het eten zelf en het ophalen van de spullen. Jullie zijn allemaal toppers en werken hard om het mensen naar de zin te maken . En we gaan volgend jaar gewoon weer bestellen kijken welk buffet er dan uitgekozen word maar we weten nu al dat het weer heerlijk gaat worden en nergens geen omkijken naar hebben . Kortom voor ieder feest of gelegenheid de buffetten boer en het komt helemaal goed .

In een woord: Perfect!!

Wij hebben met 70 personen enorm genoten van het Kerstbuffet! Alleen maar positieve reacties. In één woord geweldig, een aanrader dus!! De bezorging is prima geregeld. Van tevoren op de hoogte gebracht hoe laat het eten gebracht werd. En ook zeker het vermelden waard, een keurig nette jongeman die het eten kwam bezorgen, alles klaar heeft gezet en uitleg heeft gegeven. Kortom, de leden van Seniorenvereniging Kleine Sluis Centrum hebben genoten! Namens hen BEDANKT.

Goed verzorgd en makkelijke service !

Netjes van te voren optijd een sms met bezorgtijd die ook klopt. Mailtjes over de bezorging en makkelijke instructies.

Alles was geweldig!

De communicatie was vanaf de bestelling t/m de levering top. Je wordt goed op de hoogte gehouden en als je vragen hebt is snel antwoord. Het eten was voortreffelijk!!

‘Liefde aan tafel, gecombineerd met fantastisch eten!’

Waar liefde de tafel dekt, smaakt eten het best! En om extra tijd met elkaar door te kunnen brengen, is het helemaal fijn als het eten al voor je gekookt is… de Buffettenboer heeft hier voor ons als familie tijdens Kerst een super lekkere bijdrage aan geleverd. Het eten was gevarieerd, smaakvol en voor ieder wat wils; we hebben genoten!

Geweldig buffet

Het Keuze is Reuze buffet is echt een aanrader voor de smulpapen, het was heerlijk en top bezorging. In één woord geweldig

Geweldig buffet

Erg goed buffet Prima kwaliteit en goed verzorgd. Erg lekker en voldoende hoeveelheid. Rundvlees salade mocht iets minder zuur. Verder geen opmerkingen erg lekker.

Wij hadden het luxe buffet , het was super lekker. En ruim voldoende we hielden nog over. Vorig jaar waren we te laat met bestellen en moesten wij uitwijken naar een ander, Dit jaar eerder besteld bij de buffettenboer , en iedereen was het er over eens het was top!!! Smaakvol ,genoeg, en bezorging uitstekend!! Ik zal het iedereen aanraden

Netjes verzorgd goede info wordt verstrekt

Top geregeld

Alles super netjes geregeld en heerlijk eten. Iedereen heeft genoten en was meer dan genoeg

Volgend jaar ook een stressvrije kerst?

Als je een stressvrije kerst zoekt, zoek niet verder!! Dit buffet was niet alleen een lust voor de maag, maar ook voor het oog. Dit is wat de kerstman zelf zou bestellen! Geen afwas, dus geen gevechten om wie dit jaar de borden zou schrobben. Ze kwamen alles gewoon ophalen, alsof we stiekem in een luxe restaurant hadden gegeten. Daarom voor de Buffettenboer 5 sterren en misschien een kilo erbij, maar het was het waard ;-)

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken