Onovertroffen!
Kennisgemaakt met dit concept waar ik tot vorige week nog nooit van gehoord had.
Op de website duidelijke informatie vooraf en een eenvoudige manier om uit de opties te kiezen. Ik had nog een vraag over de bezorgingstijden en heb deze telefonisch gesteld. Er werd snel opgenomen en duidelijk antwoord gegeven.
We hadden gekozen voor een ‘boerenbuffet’ voor 11 personen en een levering vóór 11:00 uur.
De betaling via iDeal verliep moeiteloos en binnen 5 seconden was er een bevestiging via de mail.
In afwachting van de levering kreeg ik nog mail en SMS over de status van de levering.
De aflevering was 11:02 dus eigelijk perfect op tijd.
Nogmaals werd alles uitgelegd over hoe te handelen.
Het eten was keurig, met koelelementen, in thermoboxen verpakt en nog goed op (lage) temperatuur. Het opwarmen verliep vlekkeloos en het aansteken van de gelbranders werd gedaan met een nieuwgeleverde barbecueaansteker.
Je moet wel ruim de tijd nemen voor het opwarmen.
Over de kwaliteit van het eten kan niets anders gezegd worden dan dat het perfect was: ruim voldoende en zeer smakelijk. De bijgerechten (brood, kruidenboter, salades): alles goed verpakt, ruim voldoende en ook zeer smakelijk. Opscheplepels, borden, bestek, servetten waren compleet en van goede kwaliteit.
Al met al hebben we heerlijk geluncht.
Na afloop de vuile vaat koud, en naar ik hoop voldoende, afgespoeld om het ‘verwijderen van etensresten’ te voldoen.
De spullen staan nu buiten, in afwachting van het busje om opgehaald te worden.
Inmiddels hebben we bij kennissen al een aanbeveling gedaan!
Twee opmerkingen (tips):
een van de RVS deksels was verbogen zodat condens niet in de au-bain-marie-bak liep maar langs
Het schoonmaken achteraf volgens de term ‘etensresten verwijderen’ is arbitrair: de een zal het leegscheppen, de ander zal het met warm water en sop schoonmaken.
Wellicht een bonus (retourgeld) van enkele euros als de vaat en de RVS-bakken voldoende schoon ingeleverd worden.