Goede service en uitstekend eten.

Het buffet "de keuze is reuze" besteld voor 17 pers. Aangegeven dat als we niet thuis waren, het achterom in de tuin gezet mocht worden. Dit werd goed opgepakt. Na ontvangst alles klaar gezet. Dit alles duurde +- 20 minuten. Na anderhalf uur was alles warm en kon er worden gegeten. Wat een ontzettend lekker eten! sommige mensen hebben wel 3 rondes kunnen doen en er was nog over! De porties waren dan ook ruim voldoende. Wat in mijn ogen verbeterd kan worden, is een lekbak voor de vuile vaat. Eentje waar vloeistof niet uit kan lekken. Verder is Debuffettenboer echt een aanrader!

Professioneel, topcommunicatie, heerlijk eten, top top top!

Vers, smakelijk en gevarieerd buffet. Heel professioneel. Goede communicatie. Bezorg- en afhaaltijden werden goed gecommuniceerd. Goede uitleg over opwarmen gerechten. Supervriendelijk personeel. Mede door jullie heb ik een geweldig feest gehad!

Fantastisch goed eten en gemak.

Iedereen heeft genoten van het goede eten. Verse salades en de vleesgerechten waren echt heel goed. Alle spullen worden erbij geleverd, dus het is echt een gemak.

Zeer goed verzorgd

Het eten was weer zeer goed en optijd geleverd.

Uitermate tevreden over service en kwaliteit van eten.

Zeer positief en voor herhaling vatbaar.

Super makkelijk en lekker

Prima service. Gerechten vielen goed in de smaak

Duidelijke informatie en heerlijk eten

Duidelijke website, duidelijke informatie betr, het uitvoeren van de order, netjes op tijd geleverd en snelle reactie op e-mail met een vraag over allergieën. Het buffet: Wat betreft het opwarmen duidelijke instructies en al het eten was heerlijk, iedereen was vol lof, volgens mij hebben jullie er weer wat klantjes bijgekregen.

Een eerste ervaring die ik nooit meer kwijt zal raken!

Eerste keer. Prima communicatie en heerlijk eten. Aanrader.

Streling voor eetlust.

Kreeg van alle gasten complimenten voor het lekkere eten en vond het zelf ook heerlijk smaken. Heb iedereen vertelt wie de leverancier was. Echt voor herhaling vatbaar.

Netjes op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

Netjes geholpen ook telefonisch. Goed contact over de levering en uitleg over het eten verwarmen. Dit is niet de eerste keer dat wij hij De Buffetten Boer bestellen en we zijn weer dik tevreden,.

Keurig verzorgd! Wel goed roeren zodat alles goed warm wordt!

Goed geregeld. Heerlijk gegeten!!

Van begin tot einde goede service. We werden goed op de hoogte gehouden. Komen afspraken na. Vriendelijke behulpzame man die het buffet kwam brengen. En bovenal heerlijk gegeten. Goede hoeveelheid voor het aantal personen. Aanrader; en we komen zeker terug om te bestellen.

Perfect geregeld en lekker

Goede communicatie, en lekker eten.

Geweldig geregelde maaltijd

Uitstekende website met ruime keuze in buffetten, super geleverd en fantastisch gekookt. Wat een heerlijke smaakbeleving. In een woord super!!

Grandioos!!

Onze eerste ervaring met De Buffettenboer. Een dikke 10+ Wat een heerlijke buffet, wat hebben we genoten. Iedereen was zeer verrast. Super service Wij komen zeker een keer terug. Dank jullie wel

Top!!

Het was de eerste keer dat ik bij bufftenboer bestelde. En zeker niet de laatste keer en zeker niet de laatste keer. Het was heerlijk!! Ook de bezorging perfect. Graag tot de volgende keer. Groet Hélène Soudijn

Wij hadden dit buffet besteld voor de jaarlijkse "aangeklede borrel" in ons appartementgebouw. Wij waren met 34 personen en er was ruim voldoende. Veel keuze tussen warm en koud. Iedereen (inclusief een oude kwaliteitslager) was vol lof over de kwaliteit. Net als vorig jaar met ons BBQ pakket. Fijn dat alles goed geregeld was en er duidelijke aanwijzingen waren hoe op te warmen. Alles de volgende ochtend (met vuil servies en alles) alweer vroeg opgehaald. Wellicht volgend jaar weer.

Heerlijk

We waren met 36 personen en geen 1 onvertogen woord. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maaltijden keurig verzorgd. Heerlijk gegeten

Heerlijk, goed verzorgd en goede communicatie

Het was een topkwaliteit buffet.

Top buffet

Alle gasten zeiden het is heerlijk! Leuk compliment als gastvrouw maar ook voor de buffettenboer. Alles perfect geregeld, en meer dan genoeg… Er zijn heel wat servetjes mee gegaan als reclame folder!!

1 woord is genoeg: Heerlijk

We hebben allenaal genoten van het uitgebreide buffet. Alles ziet er mooi verzorgd uit en smaakt erg goed en de service niks op aan te merken. Is voor herhaling vatbaar!

Het was weer geweldig

Wij zijn een groep mensen die een paar avonden kaarten. Een kleine competitie van 13 avonden. En aan het eind maken we er gezellige eindavond van. Met lekker eten en een drankje. We hebben nu 2x van jullie buffetten gebruik gemaakt. En wij krijgen alleen maar lof te horen. Dat het weer lekker is en goed geregeld allemaal. En de service en het contact is ook toppie.

Heel goed!

Goed eten, goede bezorging, Conpleet met alle spullen en handleiding

Lekker niks hoeven doen en eerlijk gegeten, gasten vonden alles even lekker en meerdere keren vraag gehad waar we besteld hadden. Dus meteen reclame voor jullie gemaakt

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken