Compleet ontzorgd!

Volledig buffet. Meer dan genoeg. Keurig aangeleverd. Sms met punctuele aflever- en ophaal informatie. Geen omkijken naar!

Het was de tweede keer dat wij een buffet van de buffetten boer op hadden. Eerste keer bruiloft nichtje , heel erg uitgebreid en super lekker. Tweede keer zelf besteld voor een familie dag. Uitleg was makkelijk daardoor inderdaad eten op tijd en precies goed warm was. Eten was weer voortreffelijk uit het luxe buffet. Divers en voor iedereen wat. Wij zullen zeker vaker bestellen bij de buffetten boer. Voor ons een dikke tien .

De Buffetten Boer, zijn jullie soms familie van Jonnie en Therese Boer van de Librije uit Zwolle?

Het eten was heerlijk, én veel én ook prima afgeleverd! We zouden jullie voortaan de buffetten-sterren-boer willen noemen! Ook prima gesorteerd in vlees, en vega en allergeenvrij. Goede communicatie vooraf en erna! De gasten hebben genoten!

Lekker eten, gemak en super service

Heerlijk , we hebben genoten. Super service, je kunt op de website uitgebreid kijken wat je wilt eten, ook halal of vegetarisch is mogelijk. Super! Dan wordt het eten gebracht, super service, de tijd wordt doorgegeven en je hoeft daarna alleen maar alles klaar te zetten. Wij hadden feestje met de buurt en iedereen was aan t roepen dat het allemaal zo lekker is. Volgende keer weer !!! :) Groeten Hans.uit Heeze

Heel makkelijk en zeer smakelijk.

Top geregeld en heerlijk eten!

Alles keurig op tijd bezorgd, eten was ruim voldoende, ik had zelf nog voor een paar mensen minder kunnen bestellen (waren geen grote eters bij ons) ook het glutenvrije deel was erg lekker. Zo fijn dat ook dat allemaal mogelijk was. Ook het ophalen verliep prima. Goede communicatie via sms en het volg linkje. Wij zijn erg enthousiast terwijl we het ook gewoon maar gegoogled hadden.

Alles perfect en iedereen vol lof over Buffetten Boer

Vanaf bestelproces t/m ophalen van de lege boxen : alles Perfect. Eten was ruim voldoende en heerlijk. Goede uitleg en service bij levering. We hebben een zeer geslaagd feest gehad mede dankzij de Buffetten Boer !! Onze gasten waren onder de indruk van al het lekkers ! Dit komt zeker op herhaling bij ons.

Was prima

Genoeg voor iedereen, maar meer groente en rijst of nassi en iets minder vlees.Verder was het prima en netjes verzorgd.

prima verzorgd

alles volgens afspraak en het smaakte heerlijk

Fantastisch!

Iedereen was heel blij en onder de indruk van het eten, het was in een woord fantastisch! We hebben ervan genoten! Ook de service is top, alles prima geregeld! We gaan hier op zeker nog een x bestellen.

Super eten goed verzorgd

Het was de tweede keer het eten is super en veel we bestellen volgende keer weer we geven jullie een 10 Groeten uit Emmen

5 sterren

Super lekker eten, meer dan genoeg, top afgeleverd en zeer goede service!

Mensen vonden het eten heerlijk!

Het eten zag er ook vers en goed uit. Zodra het eten opwarmt ruikt het ook heerlijk. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen, maar dat hoort erbij. De stappenplan staat ook netjes genoteerd op een a4. Daarnaast komen ze optijd en wordt alles weer netjes mee genomen. Al met al een geslaagd buffet. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Buffetboer.

Iedereen heeft genoten.

Iedereen heeft heerlijk gegeten. Als was even smakelijk. Buffet prima op tijd geleverd en keurig alles is thermoboxen aangeleverd. Morgen wordt de afwas weer opgehaald. Geen onvertogen woord van onze gasten gehoord, iedereen was lovend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk gegeten, snel geregeld en geen afwas.

De keuzemogelijkheden zijn royaal, makkelijk via de website. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Royale hoeveelheid voor 25 personen. Het buffet werd geleverd in mooie kisten, handige beschrijving en erg netjes. Geen afwas en ophalen ging super snel. Vroeg, maar snel geregeld. Kortom een uitstekende ervaring en zeker de moeite waard om het nog eens te doen,

perfect

het bestelde buffet voldeed aan alle eisen die wij er van verwachten. Onze gasten waren vol lof over het eten en hebben ook alles opgemaakt. We waren met 12 man en we hadden voor 14 man besteld en het was schoon op. Top bereid.

Over de top goed

Kort en krachtig super lekker eten netjes alles neergezet en uitgelegd. Lopend buffet echt van alles en nog wat besteld en over niets hebben we iets te klagen. Bijna 50 man hebben genoten van heerlijk eten en die toetjes oke daar hebben we een KLACHT over die waren ook te lekker ahhah.. Zeer tevreden klant en raad het iedereen aan.. Mocht ik nu winnen we hebben binnenkort een straatfeestje dus dat zou heel mooi zijn.. Echt super goed zeer tevreden klant en we komen nog eens terug om eten te bestellen..

Super weer

Mooi verzorgd buffet een mooie 65ste verjaardag gehad;genoeg voor iedereen was de tweede keer en ook nu weer niet teleurgesteld bezorging en het eten zelf een zeer geslaagde dag:

Puur genieten

Wij hadden het "keuze is reuze" buffet. Dat klopt helemaal. Genoeg keuze voor de gasten. Heel erg lekker allemaal. En als je de opwarm instructies goed opvolgt, dan is je eten goed heet en blijft ook lang warm. Heerlijk gegeten. Het bezogen en ophalen was prima geregeld. Fijn dat je zelf geen servies hoeft te regelen. En nog fijner dat je zelf niet hoeft af te wassen. Dit is zeker een aanrader

Tweede keer gebruik gemaakt van een buffet, deze keer het saté buffet. Ook nu weer erg lekker, meer dan voldoende en ook de “dieet versie” erg goed en volledig. Veel complimenten van de gasten over de kwaliteit. Levering en ophalen keurig op tijd, goede service en communicatie via mail al dat snel en adequaat Samenvattend weer geslaagd feest mede dankzij jullie. Waarvoor onze dank. Eric en Jacqueline

Super netjes verzorgd

Snelle reactie bij het bestellen Ze houden je op de hoogte ook wanneer en hoe laat het eten komt. We moesten een paar dagen voor de aflevering nog het adres veranderen, dat was geen probleem En het smaakte allemaal lekker Gr Wanda

Top service, heerlijk eten!

Italiaans buffet besteld voor ons straatfeest! Was erg lekker, ruim voldoende! Ze houden rekening met iedereen, allergenen, vegetarisch eten etc. Aanrader!

Super lekker en heel goed geregeld

Iedereen was zeer tevreden over het buffet, het was super lekker. Alles wordt keurig netjes geleverd en op de afgesproken tijd bezorgd en weer opgehaald. Onze complimenten.

goed verzorgd

volgens afspraak goed op tijd gebracht eten zeer goed van kwaliteit

Super goed buffet en service

Na jaren met de familie een bbq gedaan dit jaar een buffet. De familie was enthousiast en lovend over het buffet. Service is top.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken