Blij dat we bij de Buffettenboer besteld hebben.

Het eten was prima. Erg smakelijk, ruim voldoende en voor herhaling vatbaar. Dit geldt ook voor de levering: conform de informatie, op tijd, netjes ingepakt en een super aardige bezorger.

Goede uitleg eten was top en genoeg

in een woord helemaal af

zeer uitgebreid buffet, en voor iedereen wat. goede verzorging en stipt op tijd netjes klaargezet met uitleg. gaan er zeker nog een keer gebruik van maken.

Alles perfect en het eten was toppie

Dankje voor het goede bezorgen en ophalen Het eten was perfect,alles op gekomen Hebben we weer een feestje of zo Dan bestellen wij weer bij jullie dankjewel. Groetjes

wat een feest!!!!!

Hadden gekozen voor het Italiaans buffet met daarbij drie verschillende desserts. Alles is keurig optijd geleverd en klaar gezet. Allemaal positieve reacties gekregen van de genodigden. Prima verzorgt, smaakte heerlijk en ruim voldoende van alles. Is ook heerlijk dat je je niet druk hoeft te maken over afwassen. Zou een volgende keer zeker weer bij de buffetten boer iets bestellen.

heel erg lekker

dit buffet is aan te bevelen, bezorging is prima geregeld, en alle vuile spullen komen ze weer ophalen

Lekker eten

Voor de bewoners was het italiaanse buffet perfect, het was lekker en goed te eten voor deze mensen.

Zeer netjes bezorgt .het eten was goed en erg lekker. Al onze gasten waren erg tevreden

Geweldig lekker en goede service

Iedereen heeft van het buffet genoten,

Uitstekend en voor herhaling vatbaar

Dit was de 1e keer dat wij gebruik maakten van De Buffetten Boer. Het was prima geregeld wat betreft bezorging en ophalen via sms en E-mail Het eten was smaakvol klaargemaakt en er was meer dan voldoende. Mede door dit uitstekend verzorgd buffet hebben wij een fantastisch feest gehad.

Goed verzorgd en lekker

Ruim voldoende. Iedereen vond het lekker Toetjes (citroen cheesecake) waren heerlijk!

Prima verzorgd, het eten was heerlijk en iedereen vond het fantastisch en super lekker.

Heerlijk gegeten

Uitstekend verzorgd sate buffet, heerlijk gegeten mijn gasten waren er blij mee. Ook keurig op tijd bezorgd door behulpzame en vriendelijke bezorger. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Dit was de 2e keer dat ik gebruik maakte van De Buffetten Boer. Prima service, aflevering en ophalen op tijd. Het eten is uitstekend. Heerlijk, smakelijk en met veel zorg klaargemaakt en verpakt. Het zelf opwarmen gaat prima mede door de duidelijke handleiding die erbij geleverd wordt. Kan niet anders zeggen dan "Top" en wij zullen zeer zeker de volgende keer wederom gebruik maken van De Buffetten Boer.

Boven verwachting!

Zoekend naar een betaalbare cateraar kwam ik terecht bij De Buffetten Boer. We waren met 12 personen en we hadden het meest uitgebreide buffet gekozen. Ik had voor de zekerheid een noodplan achter de hand (Chinees of snackbar), want voor dat bedrag kon je niet veel verwachten dacht ik. Op het laatst nog even aangepast naar 14 personen want het moesten het haast wel kleine porties zijn. Lang verhaal kort: iedereen vond het heerlijk, ik kan de komende week nog iedere dag voor het hele gezin een portie uit de vriezer halen want er was veel te veel, haha. De kwaliteit was echt uitstekend. Ook de salades waren duidelijk salades zoals je die bij de groenteman koopt. Ook de bezorging was uitstekend en vriendelijk. Als ik nog eens iets organiseer zal ik dit absoluut opnieuw doen. Echt een aanrader!

Goede service, perfecte logistiek en vooral een heerlijk buffet!

De bezorging verliep perfect. Je krijgt ruim van te voren tot op een uur nauwkeurig het tijdstip van levering via sms en e-mail. Alles was goed verpakt en makkelijk zelf op te warmen in de meegeleverde chaving dish(es). Ze leveren er zelfs een gemakkelijke gasaansteker bij! De kwaliteit en hoeveelheid van het buffet was echt perfect! (inclusief bestek en servicesgoed). Ook het ophalen verliep perfect volgens plan (binnen 30 minuten nauwkeurig van te voren aangegeven via sms en e-mail.

Voor herhaling vatbaar

Bestellen, aanpassen verliep in een vloeiend proces zonder een enkel probleem. En dat is wat je graag wil. De bezorging en toelichting verliep prima. Een puntje van aandacht is het nakomen van de afspraak voor het ophalen van de “afwas”. Maar uiteindelijk goed opgelost.

Niet alleen was het eten van goede kwaliteit en zorgvuldig klaargemaakt. Al onze gasten wagen enthousiast. Wat ons deed bestellen bij de buffetten boer was het feit dat de keuze qua vegetarisch eten en allergenen goed was. 1 gast heeft complexe allergieën. Noten pinda soja gluten vis Maar ook dat konden we bestellen!.

Een betere keuze dan de buffettenboer is er niet!

Ons feest voor 55 personen is mede dankzij het luxe buffet en de toetjes van de buffettenboer super geslaagd! Iedereen was enthousiast over het lekkere en verzorgde eten en wij konden zorgeloos genieten. In de voorbereiding hebben de mensen van de buffettenboer mij ook echt ontzorgd. Voor herhaling vatbaar. Wij gaan de buffettenboer ook vast nog op feestjes van onze gasten tegenkomen.

Keurige service en goed eten!

Voor herhaling vatbaar was erg netjes en smakelijk!

Het was heerlijk

Het was voor ons de eerste keer dat wij bij jullie bestelde, dus wel spannend . We moesten natuurlijk 18 mensen te eten geven . Nou het was een succes iedereen vond het heel erg lekker , en er was voldoende . In ieder geval voor herhaling vatbaar

Fantastisch voor elkaar

Van A tot Z goed geregeld. Ze waren op tijd, het eten was goed en we hebben alleen maar complimenten gekregen.

Superfabeltastisch

Wat een geweldige ervaring, wij hadden een keuze is reuze buffet, wat een heerlijk eten, al onze gasten vonden het geweldig en er was heel weinig over. En dan nog eens alleen de afwas hoeven doen van glazen en kopjes. En de rest doen jullie. Echt super genoten

Boven verwachting goed!

voldoende variatie en keurig bezorgd. Voldoende eten en zeker een aanrader voor een volgende keer! Top .

Toppie

Wederom prima geregeld!