Super service en super lekker eten.

Het buffet werd op tijd geleverd in koelboxen. Uitleg over de rechauds zowel mondeling als schriftelijk. Voldoende servies en ruim voldoende heerlijk eten. Een erg mooie bijdrage aan ons verjaardagsfeest.

Ronduit weer super!

Voor de tweede keer hebben we genoten van de kwaliteit, correctheid, vriendelijkheid, het gemak en bovenal het lekkere eten van de buffetboer!! Zo wil iedereen wel een feestje houden! Ronduit super!!

Grandioos

Geweldige ervaring,, was onze eerste bestelling en voor 30pers!!! Super!!!! eten was meer dan genoeg alles werd voor ons neergezet en branders aangestoken iedereen heeft heerlijk gegeten. Bestellen zeker nog een keer was Top.

Heerlijk gegeten

Wij hadden het luxe buffet voor 40 personen, er was meer dan voldoende en het was heerlijk. We gaan hier zeker een volgende keer weer gebruik van maken. Enig minpuntje: tijdens het vervoer is er een bak vlees met veel saus omgevallen. Tip: de sticker met wat er in de bak zit, zit op het folie, en die verwijder je.

Alles verliep zoals was afgesproken met een uitstekende kwaliteit van de producten!

Voor de eerste keer een buffet laten verzorgen. De bezorging was op het afgesproken tijdstip door een vriendelijke chauffeur. Alles klopte en de kwaliteit was uitstekend. Duidelijke instructies gekregen van de chauffeur en op papier hoe te handelen! Na afloop geen afwas stress! Alles in de boxen en klaar. De boxen zullen later worden opgehaald! Na afloop van onze reünie louter complimenten!

Super verzorgd en heerlijk gegeten.

Het eten was heerlijk en ruim voldoende, zeker een aanrader en we gaan zeker nog een keer bij jullie bestellen, alles was top.

Fantastisch genoten!!

Het " de keuze is reuze" buffet zorgt voor tevreden gasten en veel pret, geen spijt van zoveel kwaliteit.

Goede communicatie. Goed eten

Voor mijn 40ste verjaardag en buffet besteld voor 20 personen. Alles werd op tijd bezorgd door een erg leuke en vrolijke bezorger. Het verder klaarzetten en potjes aansteken was zeer makkelijk. Hierna kon iedereen aanvallen. En aanvallen deden ze zeker. Het was muisstil tijdens het eten waardoor ik wist dat alles goed smaakte. Complimenten gekregen van iedereen en iemand nam zelfs een servetje in haar bh mee naar huis om thuis nog even te gaan kijken op jullie website. Dus wellicht weer een klant erbij. Bedankt voor de extreem goede service en goede communicatie! Ik heb genoten van mijn 40ste verjaardag zonder al teveel zorgen.

Heerlijk

Optijd bezorgd Alles zag en smaakte goed.

Subliem!!

Voor het eerst een buffet geregeld voor 80 man..... Wat kon ik verwachten??? Allerlei scenario's gingen door m'n hoofd...... Te weinig....niet warm....niet lekker. Maar dit buffet was echt subliem!!! Zo goed geregeld, zo netjes verzorgd, maar vooral heerlijk. Alle mensen waren dik tevreden!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Tot in detail verzorgd! Waardoor het ontzorgde

Keurig verpakt en gekoeld en op tijd geleverd. Handige beschrijving voor de warmhoudbakken. Het feest kon echt na 2 uur opwarmen beginnen! We hebben genoten, het was voldoende en heel erg lekker!

Van a tot z prima

Vanaf mijn bestelling t/m het ophalen van de spullen, zijn wij vol lof over buffettenboer. Prima eten en prima hoeveelheid. Misschien een tip. Wij vonden de bordjes nogal erg klein, een maatje groter zou perfekt zijn.

Was gewoon goed. Goed verzorgd, genoeg variatie. Voldoende hoeveelheid. Op tijd geleverd en goed instructie voor het opdienen. Mbt het Italiaans buffet is het mischien aan te bevelen meer lasagne en minder aardappelen. Complimenten van 30 personen , 2 verschillende buffetten op 2 dagen.

Heel goed !

Voor mijn verjaardag wilde ik iets lekkers en makkelijks te eten. Ik heb het gevonden !! De Buffetten Boer !! Via een smsje werd de bezorgtijd gemeld. En ze waren prachtig op tijd. Mooi ingepakt met koelelementen kwam het saté-buffet, Het opwarmen, het uitpakken van de salades en het stokbrood in de oven, ging hartstikke goed. We hadden een gradioos buffet. Goede saté, bami en rijstschotel waren heerlijk van smaak. De salades erbij maakte het helemaal af ! Wat een luxe, maar ook een vreemd gevoel, dat er niet afgewassen hoeft te worden. Kortom: een aanrader !!!

Geweldig genoten!

Het was een mooi buffet, ruim voldoende, die ook heerlijk van smaak was. En uiteraard is het gemak, dmv bezorgen en halen, fantastisch. Je hebt er geen werk van, enkel zorgen dat de au bain marie's tijdig worden aangestoken, en dat geeft ook zo veel rust, op een dag dat je al zo veel andere drukte hebt.

Heerlijk buffet. Op tijd geleverd met erg aardige bezorger. Ideaal buffet . Voor iedere smaak aanwezig. Het glutenvrije menu was geweldig. En een zalig dessert. Echt een aanrader. Het adres is aan verschillende gasten meegenomen. Omdat er in heel Nederland bezorgd wordt. Ideaal.

Ideaal!

Geen zin om uren in je keuken te vertoeven. Geen tijd om naar een afhaal te moeten. Dan simpel en snel, naar de Buffetenboer.nl Onze gasten waren verrukt, ons etentje was volledig gelukt!

Ontzettend goed

Voor mij de tweede keer dat ik zaken doe met De buffetten boer. Vanaf dat je besteld tot het eind word je per mail en sms op de hoogte gehouden de chauffeurs die komen brengen en de spullen weer komen ophalen super vriendelijk echt top service. Het buffet is keurig verzorgd alles wat je nodig hebt word er ook bij geleverd. En niet onbelangrijk het eten is echt top ! En geen afwas alles gaat mee terug.

Absoluut fantastisch, wij en onze gasten hebben genoten van het eten!!!

Onze ervaring met de buffetten boer is echt top! De aanlevering van de gerechten en spullen kwam keurig op tijd en werkte fantastisch. De chauffeur heeft alles klaargezet en de warmtebronnen aangestoken. We kregen een heldere uitleg en alles was overduidelijk. Eenmaal warm zijn we met onze gasten gaan eten, de reacties waren enorm goed, alles smaakte even goed en lekker. Heel erg blij mee, want als gastheer en gastvrouw wil je het allerbeste om aan te bieden. Dat is gelukt!!!!!! Ontzettend veel dank voor de goede verzorging van het vlees en vis buffet. Ons tuinfeest kreeg mede door het eten een goede sfeer en iedereen gaf terug hoe goed het buffet was. Top Buffettenboer!!!

H. Sterrenburg

Het was weer geweldig. Dit keer een "keuze is reuze'buffet besteld en het was super. Ruim voldoende voor iedereen.

Uitstekend verzorgd

Alles was goed geregeld. Het ophalen en brengen was conform de afgesproken tijden binnen het aangegeven bracket van een uur. Het eten was voortreffelijk, alle gasten waren zeer positief. De wijze van bereiden was precies cfm de beschrijving. Kortom een aanrader.

Super geregeld!

Voldoende voor iedereen!

heerlijke gerechten in het luxe buffet

eten was prima, veel keuze en ook voor vegetarier was er prima keuze. mooi tijdig geleverd.

Echt super geregeld en ook super kwaliteit

Dit was de eerste keer en is zeer goed bevallen. Ook bij de gasten die uitermate waren te spreken over de kwaliteit en smaak. Er hebben er zelfs een aantal gevraagd waar en hoe ik het geregeld had. Ook zij zijn van plan in de toekomst er gebruik van te gaan maken. Ook ik zal er zeker gebruik van maken als het weer aan de orde komt.

Perfekt

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Was SUPER Allemaal blije mensen en de complimenten van iedereen

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken