Fantastisch geregeld, en alleen positieve reacties gehad over het eten

Bestellen via de site gaat makkelijk Bevestiging via mail is duidelijk Communicatie over brengen en halen is op tijd. Alles is netjes neergezet en uitgelegd. En het belangrijkste, alleen maar positieve reacties gehad over het eten zelf. Wij hebben een geslaagde avond gehad!!!

Magnefiek

Het was een wilde gok om hier te bestellen, maar ik kan het iedereen adviseren om hier te bestellen. Ik werd netjes gebeld toen er vertraging was door een defect aan het voertuig tijdens de bezorging. Werd telefonisch op de hoogte gehouden hoelaat men uit eindelijk zou arriveren. Dat is pas een sevice!

Uitstekend verzorgd; en een kreet van een gast: "De keuze is reuze"!!!

Prima verzorgd, alles netjes verpakt en op tijd bezorgd. Heel vriendelijk. Goede uitleg gehad en het eten was werkelijk verrukkelijk! Echt waar. En volop. We genieten er nog van na, want er was echt genoeg. Wij zijn "dik" tevreden. :)

Voor de 2e keer topbuffet gehad!

We zijn zeer positief verrast over de keuze van de buffetten en de zorgvuldigheid waarmee deze worden aangeleverd,, Heerlijk gegeten!

Top geregeld, iedereen was zeer tevreden over smaak, keuze en versheid Goede communicatie en logistiek Hartelijk dank, gaan we vaker doen.

Iedereen vond het buffet ( keuze is reuze) erg lekker. Vooral de koude salades, kip piri piri en rollade, gehaktballetjes, eigenlijk alles Brood zelfs lekker Meer dan voldoende

Was even een stap om voor 40 personen een buffet online een buffet te bestellen bij een bedrijf dat 150 km verderop zit. Het bleek echter een prima keuze, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status, complexere combi’s waren geen probleem en de aangekondigde levering was ruim op tijd. De vegetarische maaltijden en de maaltijden bij een allergie werden keurig gelabeld. Kortom, ik zou zo weer zij de buffetten boer bestellen

Het was geweldig iedereen lovend

Het was geweldig iedereen heb genoten, eten was zalig en ruim voldoende

Echt een fantastisch en zeer uitgebreid buffet

In 1 woord... FANTASTISCH. Wat een heerlijk en goed verzorgd buffet. Zeer uitgebreid en genoeg voor iedereen. Alles smaakte voortreffelijk. De salades en diverse stokbroden met kruidenboter die er ook bij zitten smaakten super lekker. Wij hebben de stokbroden zelf nog even lekker opgewarmd/afgebakken. Je wordt ook keurig op de hoogte gehouden over de bezorg- en afhaaltijd. Alles komt netjes in koelboxen aan en bestek en borden zitten verpakt compleet met servetten. De opwarmbakken worden geleverd met een uitgebreide handleiding hoe alles op te warmen. Kortom, wij gaan hier vaker bestellen. En wij raden de buffettenboer van harte aan, want dan ben je verzekerd van een zeer geslaagde middag/avond.

Echt een aanrader, het was fantastisch!

Alles is netjes geregeld, duidelijke website, de bezorging is perfect, netjes een mail een dag van te voren hoe laat het bezorgd wordt en het eten was allemaal even lekker. Wij hadden het luxe buffet, het vlees was genoeg voor iedereen en van de salades is zelfs nog wat over. Zeker voor herhaling vatbaar

Super bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, uitstekende communicatie en eten voortreffelijk. Absolute aanrader voor buffet tijdens een feest

Dit buffet maakt het feest compleet

Het Luxe Buffet besteld voor onze familie reünie met 60 personen. Alles is netjes geleverd en klaargezet. Het eten was divers, lekker en meer dan voldoende. Veel complimenten gehad over dit heerlijke buffet!

Beter dan verwacht!

Persoonlijk nog nooit ervaring gehad met de Buffetten Boer. Maar de ruime keuze en de zeer goede informatie gaven de doorslag. Wat kon ik/wij verwachten? Het was uitstekend, iedereen was zeer tevreden, zelfs de personen die altijd wel iets "moeten" zeggen. Zelf heb ik wel een kleine opmerking. Aangezien wij rijst liefhebbers zijn, en deze variant goed geslaagd is, was de rijst helaas snel op. We hadden wel meer gewild. TOP!

Goed verzorgd.

Op tijd gebracht, goede uitleg, ruim voldoende eten en het was heerlijk. Het zag er ook goed uit.

In 1 woord : SUPER

Je wordt netjes een paar dagen van te voren op de hoogte gehouden en je kunt nog wat aanpassen. Op de dag van de bezorging krijg je netjes sms berichten over de leveringstijd en alles werd netjes in koelboxen geleverd met goede instructie over gebruik van de warmhoud schalen. Eten in overvloed en zeer smakelijk. Verder het niet hoeven doen van de afwas van 40 mensen is ook heerlijk. Goede verzorging van alles.

Alles keurig op tijd

Wij zijn heel tevreden

Weer prima!

Lekker die pasta salade er bij. De saus van de beenham was veel te dun. Vorige keer was hij beter.

Alles prima heerlijk eten

Fan-tas-tisch

Wij genoten van het Italiaanse buffet en het was perfect! Goede service en echt lekker en goed eten! Bij ons was nagenoeg alles op.

Uitstekend.

Op tijd geleverd. Op tijd opgehaald. Geen afwas. Duidelijke uitleg, voldoende bestek en het eten was heerlijk en goed warm.

De Buffettenboer mag, eten brengen voor onze familiedag. Aardappeltjes,rijst,vlees en vis, zodat er voor iedereen iets lekkers is. Alles ziet er superlekker uit, stokbrood,salade en ook vers fruit. Eerst alles opwarmen,dus even geduld; man man,wat hebben we gesmuld. Leveren prima op tijd, met een chique bus die netjes tot je deur rijdt. Geen gedoe met schoonmaken, Buffettenboer houdt zich aan de afspraken. Halen alles netjes op, Buffettenboer jullie zijn TOP!!

Professioneel, klant gericht, eten geweldig

Eerste keer hier besteld, volgende keer weer!! Iedereen heeft heerlijk gegeten.

Uitstekend qua smaak, hygiëne en presentatie

Mijn ervaringen zijn vanaf het eerste contact positief. Er wordt snel gereageerd op de mail. Het contact verloopt vriendelijk met een goede uitleg op de vraag. Het buffet was zeer verzorgd en smaakvol ook voor het oog zag het er heel erg lekker uit. Zorgvuldig opgemaakte salades. Veel keuze. Ook logistiek is alles keurig in orde..ik ben een tevreden klant en mijn gasten hebben ook gesmuld en sluiten aan bij mijn feedback . Sommige hebben jullie gegevens aan mij gevraagd /gekregen. Plus ik heb verwezen naar jullie website. Kortom: prima! Ik bestel zeker weer!!

Stipt. Goed verzorgt. Kortom aanrader

Komen alle afspraken netjes na. Communiceren goed, duidelijk en ruim. Goed kwaliteit eten met ruime porties. Met dan voldoende keuze. Als er al iets niet klopt wordt dat direct opgelost, zonder poespas.

Beste mensen, Vanaf het bestellen tot het ophalen van de vuile vaat alleen maar complimenten. Alles keurig op tijd gebracht, goede uitleg om het eten warm te maken. Ook het ophalen (wat op een ander adres moest) was weer helemaal op tijd. Ik had voor een persoon gluten en lactose vrij eten besteld en ook die persoon was heel erg tevreden. Als ik dan toch iets "negatiefs" moet zeggen: Er was veel te veel eten. Met vriendelijke groet, Coby van Wanrooij

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken