geweldig

alle gasten waren bijzonder tevreden dit was de zesde keer dat wij een bestelling geplaats hebben bij jullie maar zeker niet de laatste het was weer prima geregeld

Lekker buffet en handig concept

Het is super handig om op deze wijze voor een grote groep mensen een buffet te regelen. De meeste gerechten zijn erg lekker. De zalm en witvis werden alleen erg droog door de tijd dat het warm moet worden en wat weinig saus. De salades bevatten wel heel veel mayonaise, misschien is het een optie om daar wat meer variatie in te brengen. Het stokbrood is super lekker!

Uitstekend buffet, goed verzorgd en heerlihk eten

De Buffetten Boer zou ik zonder aarzelen aanbevelen. Om te beginnen is de website heel duidelijk, het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Tussen het bestellen en de aflevering is er goede communicatie. De levering verliep soepel, met duidelijke instructies voor het verwarmen van de gerechten. Het eten was uitstekend, ook de gasten waren enthousiast.

(H)Eerlijk eten, zoals afgesproken!

Gemakkelijk te bestellen, goede informatie voor bezorging en het afhalen van de "afwas", maar belangrijkste is natuurlijk het goede eten waar meer dan genoeg van was.

Echt en eerlijk

Buffet Vlees & Vis besteld. Ik kan alleen maar zeggen het was wederom weer geweldig! De gasten gaven ook aan dit is gewoon een eerlijk buffet geen vage sausje over het vlees of de vis, maar je ziet was je krijgt voorgeschoteld. Kortom voor ons betekent dit.... tevreden gasten! Voor volgend jaar staat de eerste bestelling al weer klaar!

Fijne communicatie via de mail gehad, alles verliep soepel. De service die jullie bieden is super! Jullie kijken naar mogelijkheden. Ook hebben we het gewaardeerd dat er rekening is gehouden met onze zondagsrust om de spullen niet op zondag op te halen. Het eten was lekker en genoeg voor iedereen. We bestellen met de vriendengroep geregeld bij jullie dus dat zegt wel wat.

Goede prijs-kwaliteit

Heerlijk gegeten en een goede prijs-kwaliteit waarbij producten in ideale koelhoud tempex dozen werden aangeleverd. Daardoor konden we die dag op eigen tijd het buffet voor 20 personen aansteken met de gasbranders. Ideaal! Ook heel fijn dat ze borden en bestek komen ophalen en zelf afwassen.

Ruim voldoende en volgens afspraak

De warme gerechten waren lekker, de koude vond ik wat minder. In mijn ogen waren dat vrij uniforme fabriekssalades. Maar smaken verschillen! De service was prima; alles werd op tijd bezorgd en vlot weer opgehaald. Alleen de aansteker ontbrak. Ik zou het fijn vinden als er een keuzemogelijkheid zou zijn, om bijv één gerecht te vervangen door een ander gerecht, zodat je het buffet kunt aanpassen aan je eigen smaak.

De vriendelijke bezorger die het eten kwam brengen, legde goed uit hoe het met de branders werkte en het verwarmen. Iedereen had heerlijk gegeten en vonden het eten erg lekker. Er was ruim voldoende voor iedereen. Alles was op de dag op tijd.

Lekker en makkelijk

We hebben lekker gegeten. Het is makkelijk op te warmen en netjes en makkelijk verpakt.

Oma heeft genoten!!

Speciaal voor Oma’s 93ste verjaardag hadden wij dit stamppottenbuffet gekozen. Iedereen, incl. Oma, heeft gesmuld van de stamppotten en de heerlijke gehaktballen, worsten en stoofvlees. Het enige wat Oma miste, was de jus voor in het kuiltje ;-) Maar al met al echt een heerlijk. En dan na afloop het gemak van alles in de boxen/kratten zetten en klaar. (Wel even afspoelen natuurlijk, kleine moeite)

Ervaring was super

De service was super! en het eten was kwaliteit.

Keurige afhandeling bij de bestelling, bezorging etc.

Tijdens het bestellen van het buffet werd ik keurig en professioneel te woord gestaan. Tevens was de uitleg over het hoe en wat goed. Bij het afleveren van het buffet werd alles keurig neergezet op de daarvoor bestemde plaats en er werd een goede uitleg gegeven hoe te gebruiken met betrekking tot de opwarming van het buffet. Al met al zeer tevreden.

Heerlijk, makkelijk en goed geregeld.

Prima geregeld, lekker en makkelijk.

Het was geweldig

Het was de eerste keer de buffetten boer. Maar we gaan het vast nog een keer weer doen. Het was geweldig en lekker

Corrected levering en prima verzorgd.

Voor het eerst maar voor herhaling aan te laden.

perfect

goede site om het uit te zoeken en duidelijk goede informatie over de bezorging via mail en telefoon. netjes op tijd bezorgd heel lekker en verzorgd het Boeren buffet. iedereen erg tevreden erover en er was voldoende. alles wordt weer netjes opgehaald. een echte aanrader dus toppie

Zeer lekker, genoeg keuze voor iedereen en een goede communicatie qua bezorging

Dit was onze derde keer en net als voorgaande keren zeer tevreden met wat we krijgen en hoe het smaakt.Op naar de vierde keer!

Weer super geregeld

Makkelijke bestelsyte, makkelijk tot 3 dagen ervoor meer of minder buffetten regelen, genoeg eten en vooral smakelijk.

Allemaal lekker gegeten , superservice, keurig verzorgd, , voor herhaling vatbaar, iedereen vond het heerlijk en veel keuze, kortom geweldig!!!!

Gewoon een superbuffet

Keurig op tijd geleverd, compleet en met duidelijke schriftelijke instructie hoe en wat. Was keurig na 2 uur goed opgewarmd. Prima kwaliteit en bijzonder lekker, er is nog een heel klein beetje over voor vandaag. Al met al een zeer goed compleet buffet met prima service.

Top kwaliteit!

Zeer goed! Makkelijk besteld, op tijd geleverd, duidelijke uitleg gebruik. Buffet zeer smakelijk en ruim voldoende. Zeker een aanrader!!

Vanaf het moment van het bestellen tot de afwas weer werd opgehaald was het een feest!

alles was tot in de puntjes verzorgd, Het brengen van het eten was mooi op tijd en werd door een alleraardigste jongeman afgeleverd. Het eten was Top, iedereen heeft er heerlijk van gegeten en het was meer dan genoeg. Top kwaliteit. Helaas hebben wij diegene die het op kwam halen gemist en konden dus niet zeggen hoe tevreden wij waren. Wij geven aan iedereen door die het maar horen wil, hoe goed jullie zijn. Heel erg hartelijk bedankt. Ik had mijn 65e verjaardag niet mooier en lekkerder kunnen vieren.

Klinkt gek maar we hebben gekregen wat we gevraagd hebben.

Eten was fantastisch en zal het vrienden en familie ten zeerste aanraden.

Uitstekend of je in een restaurant eet

Het was een super erg kekker en meer dan genoeg. Echt top. Heb het al bij meerdere mensen aan bevolen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken