Iedereen vindt het heerlijk

Heel erg tevreden!

Voor onze bruiloft een het “keuze is reuze “ buffet besteld. Er was genoeg eten en alle gasten hebben meerdere keren benoemd hoe lekker het was. Ook de breng en haal service was top. We hadden tevens het gluten vrij buffet voor 1 persoon besteld. Dit was ook genoeg en lekker. Al met al een echte aanrader !

Smaakvol!

Heerlijk gegeten (luxe en Italiaans buffet). Meer dan genoeg en veel complimenten gekregen van mijn gasten. Communicatie en levering duidelijk en op tijd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie.

Heerlijk eten alles keurig optijd geleverd, iedere gast was zeer tevreden, onze complimenten ,het was uitstekend

Prima italiaans buffet

Goede kwaliteit, alles precies op de afgesproken tijden, inclusief het ophalen van alles

Geweldig, hele goede service en heerlijk eten.

Dit was onze eerste kennismaking. Spannend want had jullie gewoon van internet “geplukt “ nooit van jullie gehoord maar nu, niks anders dan lof!! Jullie hielden ons heel goed op de hoogte , goed contact. Het eten was prima verzorgd, netjes en lekker. Iedereen was heel enthousiast. Net alles weer keurig opgehaald. Hebben al 3 familieleden die jullie ook zeker gaan benaderen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer! Groetjes Frans en Maartje Bolier uit Zierikzee

Super lekker eten

Heel goed geregeld ze brengen en halen het ..... En het eten is zoooo lekker alles zo vers zeker een aanrader Zal er zeker nog een bestellen

Smakelijk eten én duidelijke communicatie

We hebben heerlijk gegeten van jullie american buffet! Hadden wel liever 1 schaal chili rijst en een halve potatoe wedges ipv een halve chili rijst en een hele potatoe. De chili rijst was smakelijker dan de wedges. Zal een kosten dingetje zijn-:)

Prima verzorgd

Vlees,vis,salades prima verzorgd. Was even pioneren met de branders en het water maar is gelukt. De aardappels in schil vonden wij niet zo handig en lekker. Werden er zacht en met omroeren gauw kapot.

In 1 woord geweldig!

Via een cliënt deze tip gekregen en geen spijt bij jullie besteld te hebben! Was geweldig, eten smaakte heerlijk en was meer dan voldoende voor iedereen. Werd keurig op de hoogte gehouden via mail en sms, dus goeie service! Het was voor mijn vader zijn 80e verjaardag in Muntendam waar t netjes op tijd werd gebracht. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Dikke 10, erg lekker en goede organisatie

De website sprak me al erg aan, meteen alles duidelijk: overzichtelijke keuzes uit buffetten met prijzen erbij, incl. borden en bestek en afwas voor de Buffetten Boer zelf, uitleg over hoe je het buffet zelf kunt opwarmen. Op de dag zelf ook nog eens erg vriendelijk bezorgd met goede uitleg en genoten van het buffet, 26 personen waren allen enthousiast, voor ieder wat wils. Maandagochtend alles weer opgehaald, top hoor!

GEWELDIG!

Het eten en service, kort maar krachtig: GEWELDIG! De gasten vroegen waar ik het besteld had, ze vonden het heerlijk. Het is betaalbaar, vers en veel! Het kon niet beter en zeker voor herhaling vatbaar.

25 jarig huwelijk door jullie buffet onvergetelijk gemaakt!

De aflevering van het eten liep erg goed. Ze waren op tijd en kregen er duidelijke instructies bij, hoe om te gaan met het eten opwarmen etc. Het eten was van goede kwaliteit en het stokbrood heerlijk vers. Onze gasten hebben ook erg genoten van het eten en er was meer dan genoeg. Zeker aan te bevelen!

Prima geregeld, en fantastisch buffet

Echt goed geregeld, afwisselend buffet , prima uitleg omtrent gebruik , !!goed op de hoogte , omtrent bezorg tijden , en op halen van buffet een zekereaanrader!!( wat ik ook gedaan heb !!

Geweldig en heerlijk

Vanaf het bestellen van het luxe buffet t/m einde feestje in een woord geweldig! Goede communicatie en service. Het eten was heerlijk en gevarieerd. Iets wat ook nodig is voor deze familie met wat "lekneuzen". Iedereen was tevreden en er werd goed gesmikkeld. Prijs-kwaliteit verhouding was uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar.

Het is net alsof je in een luxe restaurant zit maar dan thuis

Wat hebben wij geweldig gegeten! Een heerlijke vlees en visbuffet. Het wordt thuis bezorgd met een fantastisch service! Het eten is zo heerlijk en er is meer dan genoeg voor iedereen! De volgende dag wordt alles weer opgehaald en hoef je zelfs niet af te wassen . Een volgend feestje gaan we zeker weer bestellen!

Je komt niks tekort!

Mooi uitgebreid buffet. Professioneel verzorgd. Aanrader!

Wat een top service, tijdens het opbouwen van het buffet kwamen we er achter dat er een warmhoud shaving misten. Na één belletje was het zo geregeld. Fouten maken kan, maar hoe je het oplost maakt je een goed bedrijf, grote klasse hiervoor! Daarnaast was het eten top, buffetten mooi opgemaakt. Wij zullen hier zeker en vast nog een keer bestellen.

SUPER, geweldig, heerlijk eten. Top service.

Zoals hierboven beschreven. Super.

Duidelijk, vriendelijk en vooral heerlijk eten. Niks anders dan positieve reacties op het eten van al onze gasten. Ruim voldoende eten en heerlijk dat je de afwas gewoon in de bakken mag zetten. De bezorger was 30 min later met bezorgen dan het aangegeven tijdsblok, maar hij belde netjes op om dit even te laten weten.

Geweldig!

Het eten was heerlijk, de organisatie en begeleiding uitstekend! Een van de gasten besloot ter plekke om voor het etentje dat zij binnenkort geeft, ook gebruik te maken van de Buffettenboer! Helemaal top dus!

Fantastisch!

Hadden etentje georganiseerd voor 52 personen. Wel een gok om hier te bestellen want hadden er geen ervaring mee. Wel goede recensies gelezen. We kunnen ons aansluiten bij die goede recensies. Het was in één woord geweldig! Alles keurig op tijd bezorgd, netjes afgeleverd en zonder dat je thuis hoeft te zijn weer opgehaald. Het eten was zeer smaakvol en erg gevarieerd. Ruim voldoende voor het aantal personen. Zeer zeker aan te bevelen!!

Meest geslaagd buffet ooit!

Het was super, geweldig lekker, goed verzorgd, ruim voldoende, goede service, goede levering door vriendelijke chauffeur, goed email contact. Al veel ca******en gehad, maar deze steekt overal bovenuit. Voor ons en onze gasten voortaan altijd de Buffetten boer. Hartelijk dank voor alles.

Alles klopte! Uitstekende communicatie, 27 tevreden gasten. Aanrader!

Wij zijn blij dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van de Buffettenboer. Het is altijd maar afwachten, maar we zijn niet teleurgesteld. De communicatie was 100%, alle afspraken werden nagekomen, en het eten was vers en meer dan voldoende. Een extra compliment van de vegetariers onder ons. Meestal zijn dat de ‘ondergeschoven kindjes’. Zo niet bij jullie! Super! Een tevreden woongroep uit Amersfoort. NB: extra compliment voor de bezorger/ophaler. Erg vriendelijk en behulpzaam. Super!

Zelf geen gedoe, de buffetten boer komt naar u toe.

Het buffet werd netjes bezorgd en koel gehouden, Papier erbij met gebruiksaanwijzing is ook fijn. Diverse soorten, voor ieder wat wils. Stokbrood is heerlijk, net zoals de salades en de warme gerechten. Alles werd weer netjes opgehaald. Kortom een echte aanrader.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken