Zelf geen gedoe, de buffetten boer komt naar u toe.

Het buffet werd netjes bezorgd en koel gehouden, Papier erbij met gebruiksaanwijzing is ook fijn. Diverse soorten, voor ieder wat wils. Stokbrood is heerlijk, net zoals de salades en de warme gerechten. Alles werd weer netjes opgehaald. Kortom een echte aanrader.

Alles was perfect ik kan het iedereen aanbevelen. Dank u wel voor alles. Vriendelijke groeten

Beregoed

Meer dan tevreden en niet alleen wij, maar ook de gasten

Was erg goed!

Het eten was erg goed en snel geleverd!

Goed verzorgd

Alles was lekker

Een ca******bedrijf uit Hoevelaken Heeft online buffetten van verschillende smaken. Via internet besteld De aflevering mobiel gemeld. En na afloop hoefde je het servies en bestek niet schoon te maken.

Fabulous

Geen inspiratie voor het eten? De buffetten boer laten weten.. Voor ieder wat wils en van goede kwaliteit! Al een paar keer besteld en zeker geen spijt. Kortom De buffetten boer voor elke partij Lekker eten en iedereen blij(:

geweldig

in een woord geweldig heel netjes bezorgt vriendelijk personeel en dan het heerlijke eten iedereen sprak er vol lof over lekker smaakvol en voor iedereen is er wel wat bij wat je lust,en de hoeveelheid was meer dan genoeg sommige namen nog een doggibak mee naar huis dus geen voedselverspilling,maandag ook weer een vrolijke man die het spul weer op kwam halen wij zijn bar tevreden met de buffetten boer,ik zou zeggen ga zo door toppie

Het eten was heerlijk en meer dan voldoende.

Keuze is reuze buffet was heerlijk. De hoeveelheid was meer dan genoeg. Zeker een aanrader!

Voortreffelijk lekker en smaakvol

Met de vrienden die vonden dit een heerlijk maaltijd en eens wat anders dan een bbq zeker een aanrader bedankt voor de goede service Een kanttekening plaats ik hierbij vind het jammer dat de aanlevertijd Pas op het laatst door gegeven wordt dat is normaal niet erg als dit op thuis adres is maar niet als het ergens anders bezorgd moet worden.

Uitstekend en voor herhaling vatbaar

Vanaf het eerste telefoontje tot en met het ophalen van alle spullen, is er door Buffetten Boer ons veertigjarig huwelijksdag een onvergetelijke dag geworden. Er was ruim voldoende aan eten voor al onze gasten. Onze hartelijke dank hiervoor. Familie uit Dronten

Alles werd keurig op tijd bezorgd. Het is heel makkelijk op te warmen. Het eten smaakt heerlijk. Alle gasten vonden het ook perfect. Het heeft bijgedragen aan een onvergetelijke dag voor ons 25 jarig huwelijksfeest.

Goed verzorgd en smakelijk

Mijn eerste keer een buffet vis/ vlees besteld en alles keurig op tijd en van goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook de gasten waren enthousiast.

Het was in een woord top, zowel communicatie, eten service, alles Kon niet beter, alles op tijd bezorgt en weer opgehaald, geen afwas zelf, en het eten was fantastisch.

Uitstekend!

Wat een goeie service en wat een smaak had het eten de keuze is reuze was recht in de roos voor ieder wat wils geen droge stukken vlees maar precies goed. Voldoende van alles. Daarnaastxhet gemak van alle vuile vaat terug in de bak echt rop en een regelrechte aanrader

Het eten was voldoende en heel lekker. Chauffeur alles klaargezet waarvoor mijn hartelijke dank. Klein min puntje de vruchten was veel te weinig ook voor 10 personen. Mvg Gerda

Aanrader ! Heerlijk gegeten en prima verzorg.

De buffeten kwamen ruim op tijd. Alles netjes in koelboxen verpakt. Bezorgen heeft netjes mee geholpen met opstellen van het buffet. En na ruim twee uurtjes was het eten goed warm. En hebben onze gasten en wij heerlijk gegeten. Wat vooral ook heel fijn was was dat wij verschillende buffetten konden bestellen. Zo heerlijk genoten van Italiaans en het Oosterse buffet. Voor herhaling vatbaar ! !

Goed, lekker en veel keus.

Van de gasten alleen maar lovende woorden gekregen over het buffet, ook het bestellen en de bezorging ging vlekkeloos. Top !

Onverbeterbaar!

Alles op tijd, perfect aangeleverd, eten heerlijk en genoeg!

Helemaal TOP geweldig Eten en service

Dit was de eerste keer ,iedereen was enthousiast alles was heel lekker er was voor iedereen voldoende eten sommige 4keer opgeschept.en de toetjes waren ook heel lekker alles op

Geweldig!

In 1 woord Geweldig! Wij hadden het de Keuze is Reuze buffet, daar was niks aan gelogen. Heerlijke gerechten, alles vers en heerlijk van smaak. Salades ook gevarieerd en zo lekker! Onze feestvierders hebben er van genoten, complimenten alom, mede door jullie een zeer geslaagd feest. Ook erg fijn dat het contact vanaf moment van bestelling zo goed verloopt, dat zie je niet veel meer tegenwoordig! Echt een 10 met een griffel!

Een buffet besteld bij de "Buffetten Boer". Aantal jaren geleden ook al een keer gedaan. In één woord perfect. Afspraken over levering worden nagekomen. Wij hadden nog een vraagje nadat buffet geleverd was. Hier wordt direct op gereageerd. En over het buffet zelf. Van onze gasten kregen we allerlei complimenten van "heerlijk" tot "wat uitgebreid.". Alles is ruim voldoende aanwezig en voor elk wat wils. En het feit dat je niets hoeft af te wassen maakt het de volgende dag nog een stuk leuker. Een aantal gasten hebben jullie naam gevraagd en die hebben wij met alle plezier doorgegeven. Indien volgende keer een buffet? Regel het bij "De Buffetten boer".

Super!!

Boeken was al super. Heel veel keuze tussen verschillende menu's, vega-optie, toetjes, etc. Brengen was top, duidelijke uitleg. Het eten was ruim voldoende en de gasten vonden het heerlijk! Zouden we zeker nog een keer doen op deze manier als we weer zoiets hebben.

Top eten en service

12,5 jaar getrouwd dus wilden we niet constant bezig zijn, dus hier ons eten door laten verzorgen was super! Op de juiste tijd afgeleverd en het eten opwarmen ging makkelijk en ook belangrijk, het eten was lekker....echt een aanrader! Fam Groen

Prima zaak.

Bijna alle gasten vonden alle gerechten lekker. Enkelen vonden de aardappel salade teveel mayonaise.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken