Fijn, betrouwbaar bedrijf

Rattenvangkooi besteld, deze was zoek geraakt bij PostNL. Er werd na een mailtje direct een nieuwe afgestuurd, omdat het onderzoek van PostNL een week zou gaan duren. Die werd de volgende dag al bezorgd. Hele prettige, persoonlijke communicatie.

goed product

snelle levering. vanuit jullie bdrijf, goede medewerking bij zoek tocht post nl

Duidelijk website en snelle levering

Ik kon het gewenste product makkelijk vinden. Bestellen was eenvoudig. Levering ging zeer snel

Nog niks ontvangen

Een week geleden bestelling gedaan, maar volgens track and trace heeft PostNL die nog niet ontvangen en verwerkt. Vreemd dat ik nu een mail krijg om Ongedierteproducten.nl te beoordelen.

Werkt perfect!

Werkt top!

Snel,goede prijs/ kwaliteit

Product lijkt goed en is gemakkelijk te verwerrken

Makkelijk zoeken, makkelijk betalen en supersnel in huis.

Snelle verzending en producten werken ontzettend goed

Snelle verzending en producten werken ontzettend goed

Goede service, duidelijke uitleg, dit allemaal op een vriendelijke manier.

Snel in huis en goede service

Had het de volgende dag al in huis! Het houtworm middel wat ik te veel had besteld kon ik terug sturen zonder problemen en de financiele zaak was snel afgerond. Heel blij van bestelling tot afronding, complimenten!

Correct afgehandeld

Primq

We hadden 1 muis rondlopen die we niet te pakken kregen. De eerste nacht na het plaatsen van de lijmval hadden we 'm.

Prettig contact, snelle levering

Prettig contact, snelle levering

Levering snel

Producten met zorg in stevige doos geleverd. En zo als ik het kan beoordelen goed materiaal. Prima dus

Verwerking bestelling

Goede en snelle afhandeling.

vlot hoor

zeer vlot geleverd ondanks de sneeuw

Genoeg info op website en snelle levering

zie titel

Snel

Goed product snelle levering

Product bevalt prima en was super snel geleverd. Top bedrijf.

prima. correct en snel.

Een dag na bestelling reeds het bestelde binnen. Compliment

Snelle levering, topproducten en super goedkoop

Gister een diervriendelijke muizenval besteld, vandaag al in huis. Alles volgens instructie opgezet en gelijk binnen twee uur de muis veilig gevangen! Blij met de levering, goede producten en de heldere instructies.

prima bedrijf

Snel geleverd, goed product

Product voldoet aan verwachting

Snel geleverd en gelijk resultaat, bedankt!

Zowat alles had ik geprobeerd om van die f*ckers af te komen, niets hielp écht... Gister kwamen de lijmplankjes binnen, heb er gisteravond twee neergelegd en ik zie nu al een dooie, dit werkt echt goed! Bedankt!!! namens iemand die aardig paranoïde aan het worden was.. :)

Superservice

Mijn bestelling was niet geleverd, na een maand daarover gebeld en er werd meteen een nieuwe bestelling gestuurd, kosteloos en zonder problemen.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard