Snelle levering top

Makkelijk in gebruik

Ik was even bang dat ik een worsteling zou aangaan met de matrashoes om het matras te krijgen, maar het ging heel soepel. Ik dacht ook dat het lichte gekraak van de bovenkant storend zou zijn (lichte slaper), maar dat valt ook reuze mee. Goede instructies, alleen wel in het Engels.

Snelle en nette service

Snelle levering met een product zoals omschreven

Muizenplanken plakken inderdaad goed. Levering vond snel plaats en product spreekt voor zich

prima service snelle levering

Gewoon goed bedrijf

Gemakkelijk te verwerken

Schenk tuit erbij zou gemakkelijk zijn geweest Verder gemakkelijk te verwerken

product werd verstuurd via postnl deze waren niet bij mij langs geweest en hadden het bij een primera filiaal gedumpt. dit gemeld en er werd netjes op gereageerd en gaven ook nog eens opvolging van acties aan hun kant. service voelde goed producten voldoen alleen postnl liet weer eens een steekje vallen.

Werkt snelller en grondiger dan de overal verkrijgbare conturrent R.

Ik had al een dag of 2 last van een niet te herleiden bromvlegenplaag. Tot de vliegenverdelger van Kiyoh. werd afgeleverd. De vliegen die toen nog rondvlogen waren na één spuitje uit de spuitfles al zo goed als dood en de rest volgde. De volgende dag heb ik er nog één doodgemept. Een evt. nieuwe lichting van die beesten heeft zich tot nu (10 sept.) nog niet aangemeld.

Zeer effectief

Makkelijk te gebruiken. En zeer effectief.

stinkt

het stinkt vreselijk

Perfecte dienstverlening

Mijn besteld product was verloren gegaan bij de koerierfienst. Na 1 mziltje werd alles piekfijn opgelost. Ik onmiddellijk een nieuw product gekregen.. Zal zeker deze firma aanbevelen bij iedereen.

Snelle levering en product is gemakkelijk verwerkbaar

Heb houtworm bestrijdingsmiddel besteld en levering was snel. Omtrent de kwaliteit van het product kan Ik nog niet oordelen. , dat zal de tijd uit moeten wijzen. Product was gemakkelijk aan te brengen.

Super geregeld en snel

Super service

Gewoon goed zoals het hoort!

GOED

Fijn contact, prima service

Na een fout in de bestelling, even gebeld en het werd direct opgelost. Ga zo door. Mvg mari

Efficiënt product zowel als levering

Effectief product, snelle levering

aanbevolen bij vrienden en kennissen

prima product, (lijmstrip) snelle levering, prima service

Goed spul wat werkt en snel geleverd

Goed spul wat werkt

Zo als omschreven.

Zag er netjes uit. Hou alleen rekening met hoelang/groot je bent... in verband met de grote van de overall dit is namelijk maar een maatje L dit was voor mij toch echt te klein.

Snel en netjes geleverd

Goed betaalbaar, snel geleverd en netjes verpakt,

Snelle afwikkeling

Snelle levering!

Mijn bestelling keurig netjes ontvangen. En nu hopen dat ik die muis te pakken krijg! Mijn dank voor de service. S. Doğan

Prima makkelijk bestellen snel geleverd

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard