Laden reviews...
196 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring. Klanten waarderen snelle levering en betrouwbare producten. Vele reviews noemen een goede prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke productinformatie, met behulpzame klantenservice wanneer er vragen zijn. De winkelervaring wordt als soepel en betrouwbaar beschouwd.
Makkelijk te "installeren" en werken effectief.
13 August 2026
R.
Midlaren
Product gezien Product besteld Product snel geleverd Product gebruikt Muis gevangen...perfect
13 August 2026
Farid
Bergen op zoom
Wat ik ook neer zet ze trappen er niet in zo frustrerend is dat.
12 August 2026
wilma
ZAANDAM
Bij eerlijke prijzen, verwacht je eerlijke service. En zelfs dat wisten ze te overtreffen. Bij slechte levering door postbedrijf, bleek verpakking beschadigd en daarmee serving product. Zonder problemen binnen een paar dagen stond vervanging voor de deur. Nette communicatie per mail en snel actie ondernomen, waardoor ik geen tijdverlies had bij mijn klus. Top!
Roy
Apeldoorn
De bestelling werd snel en goed bezorgd
Mohammad
Rotterdam
Dit werkt echt als een trein! ik heb geen last meer van vliegen in huis nu dit product in de tuin hangt. Ik heb het wel helemaal achterin gehangen omdat er een nare geur vanaf komt.
Jennifer
Nootdorp
Span inrichting van beide vallen Waren al meteen stuk. Zeer slechte kwaliteit.
10 August 2026
R32
Sittard
10 August 2026
Riet
kloosterzande
Heb product nog niet in gebruik.
Yvonne
Eindhoven
Twee diervriendelijke muizenvallen besteld. Binnen de afgesproken geleverd. De vallen werken ook prima!
Eric
Goirle
Erik
Emmen
Mijn zending duurde bij 7 dagen voor aflevering door Post nl. Heb hierover mijn klacht geuit bij Ongedierteproducten, waarop zij mijn een zending toegestuurd hebben, De eerste moeilijke zending heb alsnog ontvangen op zondagmorgen 10.15 uur, de 2e zending ontvangen op maandag daarna bij afhaaldepot (Primera). Het kan dus wel op een normale manier/levering. Top gedaan van Ongedierte producten.
6 August 2026
Th
Arnhem
Had al een week gewacht op mijn bestelling, volgens track & trace werd het iedere keer een dag later bezorgd. Toen maar contact opgenomen met het bedrijf (blijkbaar iets mis gegaan bij PostNL) en ze hebben gelijk een andere opgestuurd die ik de volgende dag al in huis had! Superservice!
5 August 2026
overzichtelijk webside
4 August 2026
Evert
MALLE
Altijd correct en discreet geholpen en een goede service.
3 August 2026
I.M Krom
Oss
Snelle service en duidelijke website
2 August 2026
Ben
Heist op den Berg
Maandag om 15.00 uur besteld en dinsdag om 14.45 uur geleverd. Prima product
27 July 2026
Cor
Wouw
Ik heb al verschillende keren geprobeerd met verschillende manieren om ze te vangen, tot nu toe is lijmplankje beste leg er wel wat koekkruimels erop onder tussen al 20 gevangen
15 July 2026
Mario
Beverwijk
Ben heel goed geholpen door U prima service.
14 July 2026
Hans
Esch
Snelle levering helaas niet alles gehad, maar is na 1 telefoontje werdt het dus nog snel geleverd
13 July 2026
Bertus
Lelystad
Snelle communicatie en levering. Goede prijs kwaliteit. Aanrader!
13 July 2026
Wilfred
Zeeland
12 July 2026
Yvonne
Twello
Al een aantal keren Homegard/clac mierengel besteld. Per ongeluk werden er bij de laatste te weinig geleverd. Werd direct opgelost. Kreeg alleen een ander product omdat mijn product uit de collectie was. Netjes 1 gratis gekregen. Ongevraagd dus super service!
12 July 2026
Tanya
Breda
De eerste levering was onvolledig. Binnen een dag was dat gefixed en ontving ik het resterende deel. Snelle service!
11 July 2026
Renata