Laden reviews...
195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring. Klanten waarderen snelle levering en betrouwbare producten. Vele reviews noemen een goede prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke productinformatie, met behulpzame klantenservice wanneer er vragen zijn. De winkelervaring wordt als soepel en betrouwbaar beschouwd.
Snel geleverd, goed product. Iets meer aandacht besteden aan verpakking, omdoos was stuk.
16 May 2026
Jacqueline
Mariahout
Ouderwetse service besteld en de volgende dag binnen
16 May 2026
wim
Soest
Ik heb b echt ratten gezien,maar de korrels worden niet minder,dus wat moet ik er van vinden,voor mij weer eens JAMMER genoeg niks
GMC
Heerlen Landgraaf
Martine
Tessenderlo u
Soepel verlopen, gekregen waarvoor ik betaald heb
Mark
Oss
Na meerdere malen het product gebruikte lijkt het minder effect te krijgen. Kan het zijn dat de beestjes immuun worden?
Ron
E
Heerhugowaard
Snelle levering en correcte service. Aan te bevelen.
Ivo
Laakdal (België)
Tijdig geleverd. '
12 May 2026
PATRICK
Westmeerbeek
Levering was goed, maar de vliegenlamp die ik heb besteld vangt geen enkele vlieg of ongedierte, dus is echt weggegooid geld.
Lisette
Amsterdam
Slecht
Els
Arendonk
Zeer snel gereageerd en geleverd. Prima
Jopie
Gorredijk
Ik was op zoek naar wat spul om mieren te helpen verdrijven en hier was het niet alleen het goedkoopst, maar het werd ook snel en netjes bezorgd. Voor mijn volgende ongedierteprobleem ga ik zeker hier naar terug!
A
Plek
Spullen werden snel geleverd. 1x item in plaats van 3x geleverd slecht 1x. Na mailcontact snel reactie en de extra levering was al behandeld en onderweg. Dat was een fijne ervaring. Bestellen ging makkelijk, betaling verliep ook makkelijk en de levering en service waren ook goed.
Richard
Wemeldinge
slechte ervaring
hans
Pernis Rotterdam
Er werd snel gereageerd op mijn mail ivm de levering van mijn bestelling, die ook snel in orde is gekomen.
9 May 2026
Christianne
Wespelaar
snelle levering, veel keuze en goede prijzen
9 May 2026
Hans
Nieuw Vennep
Snel en correct voor een prima prijs.
8 May 2026
Vincent
Heiloo
Aanrader om hier te bestellen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en daarnaast zeer goede klantenservice, die zeer klantvriendelijk is.
8 May 2026
Marjer
Beuningen
Omdat wij tevreden zijn hoe alles is gegaan doorgaan zo
7 May 2026
jan
Volendam
Buiten heeft het helaas (nog) niet gewerkt. (uiteraard heb ik de gel niet geplaatst voor of tijdens regen) Ik weet van anderen, dat het binnen wel goed werkt.
6 May 2026
Tonny
Heesch
Makkelijk bestellen en snelle levering
5 May 2026
Frans
Oirschot
Na 2 dagen gebruiken zijn er geen muizen meer
4 May 2026
Ruslan
Amsterdam
Duidelijke site. Vlotte verzending. Goed bereikbaar bij vragen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
1 May 2026
Dick
Punthorst
Voor de helft van de prijs van andere aanbieders.
1 May 2026
Jan