Pomp is al stuk

Pomp gebruikt al stuk

probaat middel

Snelle levering. Na gebruik direkt resultaat: 2 lastposten úitgeschakeld'. Helaas een ruige methode en vies karweitje. Maar effectiever dan muizenklem en lokdoos met gif. En daar gaat het nu eerst om. Bedankt!

Snel

Ik had een vlinke muis in mijn serre een klem hielp niet was 2 keer dichtgeslagen maar geen muis .Wat ik besteld heb leg ik neer hoppa na een uur probleem opgelost.

Correcte levering en Goede prijs

Snelle levering en klantvriendelijk

Snelle levering en klantvriendelijk

Rattenvallen werken niet O:(

Dure rattevallen met stroom gekocht plus lokaas. Nog nul resultaat tot nu

goede service snelle levering

ben tevreden al jaren

Goed en snel geleverd

Zeer klant gericht

Een zich voordoend probleem werd snel en voor mij als klant zeer snel en goed opgelost.

Snel en goed

Snelle levering en goede producten

Prima product: op tijd geleverd

Vrij dure bezorging

Bestelling snel geleverd.

Netjes en op tijd geleverd. Voor de volledigheid zou het handig zijn een veiligheidsbril aan het pakket toe te voegen.

Snelle levering!

Heel snelle levering. Goede accessoires mee geleverd voor het besproeien.

Gele muizenmatjes. Werkt echt goed.

Snel en nette service

Na mijn betaalbare bestelling, kreeg ik het pakket netjes verpakt en snel thuis!

snel geleverd

het product voldoet aan mijn eisen.

Goed zeer goed

Zeer snel leveren goede site makkelijk alles vinden

Snel en gemakkelijk

Ik heb anti houtworm middel gekocht, inclusief een gifspuit. Duidelijke uitleg bij het product, en de spuit werkte naar behoren. Ik ben tevreden

Na bestelling en betaling heel snel geleverd. Een gebruiksaanwijzing zou hang geweest zijn voor het vullen.

Doet wat hij moet.

Al 2 muizen te pakken.

oke

Ik moet even afwachten maar tot nu toe geen spin meer gezien Wel duur maar als het helpt...... zou ik het zeker aanbevelen.

Zeer snelle levering en goed verpakt

Besteld en de andere dag al in huis. Super snel en netjes verzorgd!

Snel verzonden. Prima werking

Even uitvinden wat het beste werkt, wat geduld, en zes ratten in een keer gevangen met het vangkooitje! Super!

Woodwork treatment arrived next day

Woodwork treatment arrived next day.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard