2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik bestel het online zodat het thuis bezorgt wordt, nu moest ik nog naar het afhaalpunt. Ik zag alleen de mogelijkheid om aan te klikken als ik niet thuis zou zijn het bij de buren geleverd kon worden maar daar moest dan weer voor betaald worden, belachelijk

klantvriendelijker zou zijn als het gewoon thuisbezorgd zou zijn. nu had ik net zo goed naar de dierenwinkel kunnen lopen want daar kwam in langs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

meer service gerichtheid naar klanten

Ik bestel een wespen val van ruim 50 euro krijg een product van 12 euro geleverd na telefonisch contact willen zij mij pas het juiste product opsturen als ik het goedkope product heb teruggestuurd dus service 0,0 Hierdoor ontvang ik mijn produkt dus veel later terwijl het hun fout is totaal geen service dit bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product geleverd en snel .De muis snel gevangen

Pluspunten

Op 't feit dat het product niet het werk deed wat het zou moeten doen vind ik 't netjes dat ik het terug kon sturen en dat ik de rekening niet hoefde te betalen verder

Hetgeen wat ik besteld hebt, werkt niet. Nog steeds last v muizen en het is nu een wk geleden dat ik de lokdozen geplaatst heb

Pluspunten

Alles volgens afspraak

4 stars: good service, well treated

Positive

Fast delivery withing one day

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd.

Pluspunten

Gewoon goed

Levering te laat.

Pluspunten

Was snel besteld, en snel bezorgd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn degelijk en effectief. Medewerkers zijn vriendelijk en kalm.

Beter de voorraad beheren zodat de klant niet lang hoeft te wachten én zorg dragen voor de juiste administratieve afhandeling.

Pluspunten

Doet wat het beloofd qua snelheid. duidelijke website

vraag geen extra € 0,30 meer om af te leveren bij te buren. :). PTT doet hier namelijk niets mee en komt een dag later gewoon weer.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Goede levering, telefonisch contact gehad. Ook prettig. Maar jammer dat product waardeloos is. Maakt geluid en doet niks tegen muggen.

Wat kan ik zeggen. Product is niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het product is na een week en na bellen geleverd

Ik moest bellen waar het product bleef; toen bleek dat de computer een storing had. Bezorging was zelfs toen nog een dag na de afspraak. NOOIT MEER IETS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!!!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

6 augustus jl. Bestelde ik een pakje muizenkorrels. Het pakketje werd, zoals beloofd, nog dezelfde dag afgeleverd bij Post.nl. Daar raakte het weg. Na contact met het bedrijf, werd door hen om opheldering gevraagd bij Post.nl. Post.nl reageerde niet en levering bleef uit. Nadat ik nogmaals contact met het bedrijf heb gehad, spraken we af dat of Dat Post.nl alsnog zou afleveren of dat er een nieuw pakketje zou worden verzonden. Toen kwam het pakketje alsnog boven water en werd het, een week te laat, alsnog afgeleverd.

Als je een dergelijk artikel besteld heb je overlast van muizen. Als Post.nl z'n werk slecht doet zit de klant, samen met de muizen, te wachten op spullen die hij dringend nodig heeft. Misschien is er een procedure te bedenken dat er toch tijdiger afgeleverd wordt. (Misschien enkele zakjes per brief)

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er zijn in de Benelux niet veel bedrijven die het gezochte product aanbieden.

Verbeterpunten: Kennis over eigen producten en communicatie. Mijn ervaring: Bij een eerste telefonische contactname voor bijkomende info over een product, werd ik fout ingelicht. Mijn beloofde mij info na te zenden per mail, maar dat gebeurde nooit. Op vraag via contactformulier: ook geen antwoord. 2e telefonische contactname: daarbij vernam ik dat eerdere gegeven info niet klopte. De tweede persoon was ook niet zeker of de maten van het product zouden kunnen overeenstemmen, maar beloofde wel gratis terugname in negatief geval. Ik wilde in eerste instantie geen tijd verliezen aan dit soort beoordelingsvragen. Ik negeerde ze en schreef me ervan uit (het bedrijf biedt daar zelf een 'uitschrijf-link' voor aan). Maar dan nog kreeg ik de vraag opnieuw gesteld. Dit zijn geen klantvrien

Pluspunten

Snelle service, redelijke prijzen

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard